>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MEGA serie

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
zapraszam do dzielenia się bardzo długimi seriami jakie dostrzegacie w sporcie.
Ode mnie:
Juventus bez porażli w Serie A od 42 meczów! To chyba rekord jak na włoskie warunki.
Ktoś się odważy zagrać przeciw Juve w najbliższym spotkaniu z Chievo? Za gości płacą więcej niż 10 jednostek, a za podparte Chievo remisem nawet 4,00

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
W Bundeslidze za to Borussia Dortmund niepokonana od 31 spotkań.
W polskiej I lidze Flota przez 7 spotkań nie straciła ani jednej bramki, to też coś.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
W Bundeslidze za to Borussia Dortmund niepokonana od 31 spotkań.
W polskiej I lidze Flota przez 7 spotkań nie straciła ani jednej bramki, to też coś.
tak to niezły wyczyn! Pewnie wielu zagrało śmiało, że Arka strzeli, przy kursie jak przypuszczam w granicach 1,25-1,35. Masakra!
Flota w najblizszym meczu podejmuje Katowice, straci gola, nie wygra?
Borussia jedzie po LM do Hamburga, nie wygra?

B 178

becks-59091

Użytkownik
tak to niezły wyczyn! Pewnie wielu zagrało śmiało, że Arka strzeli, przy kursie jak przypuszczam w granicach 1,25-1,35. Masakra!

Flota w najblizszym meczu podejmuje Katowice, straci gola, nie wygra?
Borussia jedzie po LM do Hamburga, nie wygra?
Z ciekawości, bo nie śledzę za bardzo tej ligi - jak kształtują się kursy na strzeli/nie strzeli w meczach Floty? I u kogo można to grać ;)

Jeśli kursy przyzwoite to można próbować gry, że straci z jakąś teoretycznie słabszą ekipą.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Z ciekawości, bo nie śledzę za bardzo tej ligi - jak kształtują się kursy na strzeli/nie strzeli w meczach Floty? I u kogo można to grać ;)
Jeśli kursy przyzwoite to można próbować gry, że straci z jakąś teoretycznie słabszą ekipą.
Tu będą kursy:
http://www.betbrain.pl/football/poland/1-division/
i pomyśl o BTSie ( na tak lub nie ) ...
............
............
http://www.betbrain.pl/football/poland/1-division/flota-swinoujscie-v-gks-dospel-katowice/#!/both-team-to-score/full-time-excluding-overtime/

.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Mega serie to pewnego rodzaju wyjątki, raczej nie dopatrywałbym się szczególnie większych szans dla BTS, ale już niewątpliwie bukmacher w czystych 1X2 znacznie lepiej oceni Flotę, niż realne X2...

B 178

becks-59091

Użytkownik
Dzięki edi8.
incubus7 - dlaczego nie ma większych szans? W końcu ta Flota straci bramkę, a że jest to jedna z lepszych drużyn w lidze to chyba może też strzelić gola więc jak będzie przyjemny kurs na BTS to się poważnie zastanowię. Popatrzę też na kolejne mecze, na razie nie ma sensu za bardzo tego czynić.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Zainteresowałem się troszkę tym meczem jak przeczytałem Twój post.
Nie ma nic pewnego, chyba dobrze o tym wiesz. No chyba, że z bukmacherką masz krótkie doświadczenie. Napisałem tylko swoje luźne przemyślenie. Jeśli kurs proponowany przez buka będzie godny rozważenia zastanowie się czy lokować w tym typie środki.
Na chwilę obecną czekam, i tyle.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przepyszna seria aż 5 remisów FT ???? a także 3 remisów HT ????
10.12.11 Millwall - Cardiff 0:0 (0:0) =
19.03.11 Millwall - Cardiff 3:3 (0:0) =
24.09.05 Millwall - Cardiff 0:0 (0:0) =
23.10.04 Millwall - Cardiff 2:2 (0:1) =
07.04.04 Millwall - Cardiff 0:0 (0:0) =
wynik 0-2 ( 0-0 )
.......................

Seria 6 meczów na under 2.5 ????
01.11.11 Watford - Brighton 1:0 (0:0) +
29.01.11 Watford - Brighton 0:1 (0:1) -
03.12.05 Watford - Brighton 1:1 (1:0) =
11.09.04 Watford - Brighton 1:1 (0:0) =
05.10.02 Watford - Brighton 1:0 (1:0) +
wynik FT 0-1
...............

B 178

becks-59091

Użytkownik
incubus7 - dlaczego nie ma większych szans? W końcu ta Flota straci bramkę, a że jest to jedna z lepszych drużyn w lidze to chyba może też strzelić gola więc jak będzie przyjemny kurs na BTS to się poważnie zastanowię. Popatrzę też na kolejne mecze, na razie nie ma sensu za bardzo tego czynić.
Flota bramkę straciła, strzelić też oczywiście strzeliła i BTS po 2,15 przed meczem ustrzelone ????
Patrzyłem i w 8 minucie można już było złapać po 2,37.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Flota bramkę straciła, strzelić też oczywiście strzeliła i BTS po 2,15 przed meczem ustrzelone ????
Patrzyłem i w 8 minucie można już było złapać po 2,37.
To pozostaje pogratulować wygranej ;)
Skończyła się seria bez straconej bramki, jednak seria zwycięstw powiększyła się już do 8. W następnych 4 kolejkach spotkają się ze Stomilem, Dolcanem, ŁKSem i Wartą, czyli zespołami zajmującymi na ten czas miejsca 12-15. Później na rozkładzie Cracovia.
Kursy na Flotę po tej serii powinny być zawyżone, można się nimi zainteresować. Często seria się kończy po spotkaniu z typowym &quot;średniakiem&quot;, zobaczymy jak to będzie tym razem.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Ode mnie mogę zaproponować fajną serię, która miała miejsce w ubiegłym sezonie zaplecza NHL, czyli AHL. Obeznani w temacie zapewne wiedzą, o co chodzi. Dla tych mniej interesujących ślizganiem się po lodzie załączam statystykę: http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=profil&amp;amp;sekce=hokej&amp;amp;tym=Norfolk%20Admirals&amp;amp;liga=ahl&amp;amp;lang=pl
Warto dodać, że w hokeju na przyzwoitym poziomie seria chociażby pięciu spotkań bez porażki zakrawa na swego rodzaju wyczyn. Ubiegły sezon był zresztą dla Admirals wspaniały, zwieńczony końcowym zwycięstwem w całych rozgrywkach ;)

Do góry Bottom