nie będziesz musiał bonus to bonusCześć , jestem w tych sprawach zielony ????
Jeżeli przegram bonus , to będę go musiał jakos oddac?
90 dni jest na obrót,wypłatę możesz sobie zlecić kiedy chcesz po 13 czerwcaznaczy 90 dni trzeba czekać od wpłaty na możliwość wypłaty ???
Tak ciezko napisac do supportu ja wyplacalem po 1,5h wyplata zostala zrealizowana ale musialem 2 razy do supportu napisac.wypłacał może ktoś dzisiaj/wczoraj z Bet-at-home korzystając wcześniej z promocji 50% ważnej do 13 czerwca? Trzeba do 20 czerwca czekać żeby móc wypłacić?
proponuję przeczytać jeszcze raz na spokojnie pytanie i odpowiedźI jeszcze jedno kolega wyzej ModTeam napisal ze jak przegra sie bonus nie trzeba go obracac guzik prawda trzeba!!!Przykladowo wplacisz 1000 i dostajesz 500zl i nawet jak je przegrasz 500zl musisz wyrobic 6k!!!
tak wiem, po napisaniu postu napisałem do supportu, i zlecili wypłate z rana w kilkanaście minutTak ciezko napisac do supportu ja wyplacalem po 1,5h wyplata zostala zrealizowana ale musialem 2 razy do supportu napisac.
I jeszcze jedno kolega wyzej ModTeam napisal ze jak przegra sie bonus nie trzeba go obracac guzik prawda trzeba!!!Przykladowo wplacisz 1000 i dostajesz 500zl i nawet jak je przegrasz 500zl musisz wyrobic 6k!!!
5 stów freebetu; to by było coś ????I jeszcze jedno kolega wyzej ModTeam napisal ze jak przegra sie bonus nie trzeba go obracac guzik prawda trzeba!!!Przykladowo wplacisz 1000 i dostajesz 500zl i nawet jak je przegrasz 500zl musisz wyrobic 6k!!!
powiedz, że robisz sobie z nas jaja ....Cześć wszystkim!
Gdybym wcześniej poświęcił minutę na przeczytanie regulaminu to podziękowałbym za ten bonus.
Jako niedzielny fan piłki kopanej wpłaciłem 10 zł na postrzelanie sobie na ERŁO, a że wcześniej rzucił mi się w oczy dział z bonusami to znalazłem odpowiedni wątek dla BaH i oto mam na koncie 15 zł.
I teraz: nawet, gdyby moje przypuszcenia się potwierdziły (ha-ha) i na moim koncie znajdzie się 90 zł za dwa obstawione kupony, to nie widzę szans na wypłatę tego ????
Post napisałem chyba ku przestrodze podobnym mi niedzielnym typerom.
EDIT: Jeżeli nie postawię łącznie minimum 60 zł przy kursie minimum 1.7 to W OGÓLE nie wypłacę pieniędzy, wypłacę moje 10 złotych czy wypłacę ile chcę minus bonus - w tym przypadku minus pięć złotych?
Dlaczego tak sądzisz? Chciałem tylko zwrócić uwagę, że bonus nie jest tak atrakcyjny jak mogłoby się z początku wydawać.powiedz, że robisz sobie z nas jaja ....
Dlaczego tak sądzisz? Chciałem tylko zwrócić uwagę, że bonus nie jest tak atrakcyjny jak mogłoby się z początku wydawać.
Wpłaciłem tyle a nie więcej żeby sobie poobstawiać mecze euro - lepiej mi się ogląda mecz na który się postawiło - a nie zbić na tym fortunę. Niemniej głupio byłoby trafnie obstawić kilka spotkań i nic z tego nie mieć. Nigdy nie interesowałem się piłką ani bukmacherką i żebym wiedział jak to działa to bym się nie połasił na te pięć złotych :razz: Oczywiście żal mam tylko do siebie, bo nie przeczytałem regulaminu.ok więc postaram się dodać coś od siebie (...)
Dzięki za wskazówkę, będę musiał zgłębić temat handicapów edit: cokolwiek to jest .teraz zakładając że uda Ci się zrobić z tego 90 PLN to nie widzę jakiegoś kosmicznego problemu (...)