>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mega Promocja w Sportingbet: 2 bonusy przy pierwszej wpłacie! 100PLN + 400PLN!

S 11

sylwka2204

Użytkownik
21 sierpnia (środa) założyłam konto na Sportingbet z promocyjnego linku. Wczoraj 26 sierpnia dokonałam wpłaty 100 zł, złożyłam pierwszy zakład, wysłałam mail na podany adres w sprawie bonusu. Czy dostanę ten bonus jeszcze czy zrobiłam coś nie tak?

S 1

smutna-zaba

Użytkownik
Bonus 100% od pierwszej wplaty do 100 zl nadal aktualny?
I czy darmowy zaklad 400 pln obejmuje zaklady Na zywo ?
1. Też jestem ciekawy bo na stronie nic nie ma. W pierwszym poście jest, że promocja trwa do 01.09.2013, więc powinien trwać. Możliwe, że to tylko promocja dla osób poinformowanych stąd.
2. Nie ma w regulaminie nic przeciwko zakładom na żywo czy tylko o przedmeczowych, więc raczej tak.

sarev22 9

sarev22

Użytkownik
smutna żaba - gadalem z ich supportem i promocja nadal aktualna, a jest to promocja tylko dla forum bukmacherskiego dlatego nie ma nic na stronie

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Promocja aktualna i jest przeznaczona tylko dla forum.bukmacherskie.com.
W tym tygodniu mam bardzo ograniczony dostęp do komputera, dlatego mogą być lekkie opóźnienia.
Do 17 postaram się, aby bonusy zostały dopisane.

E 474

eutanazy

Użytkownik
ja mam takie pytanko, co w sytuacji kiedy stawiam freebeta i bedzie zwrot, czyli zagram DNB i padnie remis? ponownie freebet do wykorzystania?

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
W srode zalozylem konto a wczoraj dostalem takiego maila .
Witam,

Wybral Pan nasze uslugi i zarejestrowal konto na Sportingbet dlatego przygotowalismy specjalna oferte.
Mozna otrzymac nawet 600zl Bonusu. Co nalezy zrobic?
1.Jezeli wplaci Pan 200zl otrzyma Pan 200zl czyli 100% depozytu.
2.Za wplate w wysokosci 1000zl otrzyma Pan 400zl Bonus czyli 40% wplaty.
3.Mozna takze wplacic 2000zl i otrzymac 600zl.

Po dokonaniu wplaty prosze o maila zwrotnego.
Czy to jest jakis walek ? logo sportingbet tez wyglada jakos podejrzanie

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Takie cos dostaja gracze ktorzy nigdy nie wplacali osobiscie pokazywal mi taki e-mail znajomy ktory nie wplacal nigdy.....obrot 3 lub 5 razy bonus 1,5 wiec brac ????

Do góry Bottom