>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega Promocja w Expekt - zakład bez ryzyka do 222zł (oferta bez obrotu)

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie wiem czy do expekt można zadzwonić. Ale Kamillo nawet jakbyś znalazł numer do supportu, to i tak nic nie zdziałasz. Support tylko przekazuje co ustalił dział promocji. A z nikim z działu promocji się nie skontaktujesz. Innymi słowy, musisz uznać tą kasę za straconą. Nie pomogą żadne skargi, bo wg. expekt złamałeś ich regulamin. Na który sam się zgodziłeś. Sprawa jest przegrana. I nic nie pomoże.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Nie wiem czy do expekt można zadzwonić. Ale Kamillo nawet jakbyś znalazł numer do supportu, to i tak nic nie zdziałasz. Support tylko przekazuje co ustalił dział promocji. A z nikim z działu promocji się nie skontaktujesz. Innymi słowy, musisz uznać tą kasę za straconą. Nie pomogą żadne skargi, bo wg. expekt złamałeś ich regulamin. Na który sam się zgodziłeś. Sprawa jest przegrana. I nic nie pomoże.
już się własnie z tym pogodziłem że nic nie zdziałam ;/

kamilo100 0

kamilo100

Użytkownik
Ja napisałem dwa maile, potem wszedłem na ich czat online. Podczas opisywania problemu rozłączyło mnie, ale zdążyłem podać mój nick, i wytłumaczyć o co chodzi.
Ogólnie po jakiś 6 dniach zwrócili mi pieniądze.

nomercy 0

nomercy

Użytkownik
Ja napisałem dwa maile, potem wszedłem na ich czat online. Podczas opisywania problemu rozłączyło mnie, ale zdążyłem podać mój nick, i wytłumaczyć o co chodzi.
Ogólnie po jakiś 6 dniach zwrócili mi pieniądze.
Gdzie znalazłeś czat online do Expekta? Nie widzę nigdzie na stronie.

nomercy 0

nomercy

Użytkownik
Niestety, wg osoby na czacie, decyzja Expekt jest ostateczna. Uważają, że na mój adres IP (którego nie mogli mi podać) zarejestrowane / powiązane jest inne konto gracza.
I teraz pytanie - jak to jest możliwe?!
Czy ktoś miał może do czynienia z wejściem na drogę sądową w takim przypadku? Jestem święcie przekonany, że nikt za pośrednictwem mojego komputera, routera, domu nie zarejestrował drugiego konta gracza w Expekt. Fakt, że rozbija się to o niewielką kwotę, ale 222 zł to jednak są jakieś pieniądze, a widze, że tego typu praktyki z ich strony są na porządku dziennym. Irytuje mnie ta sytuacja, bo nie chcą mi nic udowodnić i to biedny człowiek musi się gimnastykować, aby udowodnić swoją niewinność, a nie na odwrót. Chore. Wszelka pomoc mile widziana.

L 0

lipus

Użytkownik
Ja sie dowiedzialem poki co, ze jesli kupon nie wejdzie to oddaja Ci pieniadze i mozesz je bez problemu wyplacic na konto.
A co w sytuacji gdy kupon wejdzie? Ta wygrana tez mozna bez problemu wyplacic, czy trzeba puscic w obrot?

rob91 92

rob91

Użytkownik
Pytania do &lt;b&gt;Marcin-Odra&lt;/b&gt;:

1. Link, który wkleił Marcin kieruje mnie do infografiki z Bonusem do 222 zł, a nie cashback&#39;a. Po przejściu do regulaminu okazuje się, że ten bonus (co mnie nie dziwi) jest obwarowany najpierw postawieniem zakładów o łącznej sumie depozytu (kurs min. 1.50), a później 6-krotnego obrotu bonusa.
Więc może się tu pojawić pewna nieścisłość i być problem z otrzymaniem klasycznego freebeta...?

2. Czy żeby wziąć udział w promocji &quot;Cashback&quot; można wpłacić Przelewami24?

3. Ile czasu mam (po wykonaniu wpłaty), aby ten pierwszy zakład postawić?
4. Czy warto przed tego zrobieniem skontaktować się jakoś z Działem Promocji (nie przewidzę cyrków z nr IP), żeby uniknąć kłopotów jak koledzy?

K 0

kalamala

Użytkownik
czy ta promocja jeszcze jest, żeby postawić 222zł i w razie przegranej bez obrotu i żadnych warunków je wypłacić?

K 0

kalamala

Użytkownik
jedno gospodarstwo domowe, jedno ip, i inne głupie wymagania, poza tym trzeba mieć konto bankowe do przelewu, nie tak łatwo spełnić te wymagania :p

adryss 7

adryss

Użytkownik
No wiesz, jakieś kuzynostwo czy nawet koledzy, z innym IP. Przelewasz koledze kaskę na konto i on już wszystkim się zajmuje. Z tego co wiem to sporo osób w ten sposób korzysta z Cashbacków.

Do góry Bottom