czyli tak jak wpłące 80 zł to dostaje zwrot i musze to obrócić x 3.A jesli postawie 80zł i wtopie to zostaje mi ten zwrot to co wtedy z tymi 2 obrotami wymaganymi jeszcze? bo nie czaje tego.
i czy jesli mam juz konto tam ale nie bralem udzialu w zadnych promocjach to moge brac w tym udzial ?? I czy jest jeszcze wazna ta promocja i czy przez MB mozna wplacac prosze o odpowiedz ????
Jezeli chca i dowod to musisz dostarczyc dowod. W moim przypadku poprosili mnie o dowod osobisty i taki im przekazalem, widocznie paszport dla nich nie jest wystarczajacym dokumentem.
Czy powinienem się już niepokoić wpłaciłem 2 dni temu kasę na GB z konta Sezam Student BPH i jeszcze nie ma na koncie środków?? No i drugie pytanie bo GB jest coś takiego że jak się zaloguje to stan salda mam przedstawiony w USD a w ustawieniach konta moje konto mam PLN więc dlaczego w saldzie mam USD?? Zna ktoś odpowiedzi na te pytania
To jest chwilowy bugg Jezeli przeleje sie juz pieniadze i beda na koncie sadze ze bedzie waluta PLN tez tak kiedys mialem ???? Pozdrawiam :spokodfhgfh: