>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega promocja Gamebookers - do 80zł gratis!!

Status
Zamknięty.
G 3

grassssss

Użytkownik
czyli tak jak wpłące 80 zł to dostaje zwrot i musze to obrócić x 3.A jesli postawie 80zł i wtopie to zostaje mi ten zwrot to co wtedy z tymi 2 obrotami wymaganymi jeszcze? bo nie czaje tego.

M 0

mojo

Użytkownik
czy oferta jest wazna takze dla wplat z Moneybookers ?
Jest wazna ??

i czy jesli mam juz konto tam ale nie bralem udzialu w zadnych promocjach to moge brac w tym udzial ?? I czy jest jeszcze wazna ta promocja i czy przez MB mozna wplacac prosze o odpowiedz ????
Oferta jest przeznaczona tylko dla tych osób, które po raz pierwszy rejestrują się w Gamebookers i nie jest dostępna dla dotychczasowych klientów.

M 0

mkiller

Użytkownik
wplaclem kase, dostalem podwojenie, wykonalem wymagany obrot i gamebookers wymagalo ode mnie potwierdzenia tozsamosci.. wyslalem im skan paszposrtu, odpisali mi ze chca jeszcze skan dowodu osobistego.. mial juz ktos taka sytuacje??

R 0

robert-18401

Użytkownik
Jezeli chca i dowod to musisz dostarczyc dowod. W moim przypadku poprosili mnie o dowod osobisty i taki im przekazalem, widocznie paszport dla nich nie jest wystarczajacym dokumentem.

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Czy powinienem się już niepokoić wpłaciłem 2 dni temu kasę na GB z konta Sezam Student BPH i jeszcze nie ma na koncie środków?? No i drugie pytanie bo GB jest coś takiego że jak się zaloguje to stan salda mam przedstawiony w USD a w ustawieniach konta moje konto mam PLN więc dlaczego w saldzie mam USD?? Zna ktoś odpowiedzi na te pytania

redrum 0

redrum

Użytkownik
To jest chwilowy bugg Jezeli przeleje sie juz pieniadze i beda na koncie sadze ze bedzie waluta PLN tez tak kiedys mialem ???? Pozdrawiam :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom