>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Mega Promocja - 222PLN W BETSSON do 17 lipca!!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie masz jeszcze konta w Betsson.com? Zastanawiasz się nad założeniem?
Dam Ci dwa dodatkowe powody, dla których warto to zrobić w maju :
1. Unikalny bonus do 222PLN dostępny tylko u nas, tylko dla naszych użytkowników i tylko do końca maja 2011!!
2. Unikalna koszulka firmy Betsson.com dla 5 osób, które założą konto pomiędzy 13, a 31 maja, wpłacą depozyt, skorzysta z bonusu i zrobią obrót na kwotę min. 50PLN.
Poniżej jak skorzystać z promocji &quot;koszulkowej&quot;:
1. Zarejestruj się z promocyjnego linku - klik

2. W formularzu rejestracyjnym wpisz kod &quot;FORUMBUK&quot;
3. Wpłacić depozyt i zrób obrót do końca maja na kwotę min. 50PLN.
4. Wyślij zgłoszenie na adres
[email protected] z tematem Koszulka Betsson, w treści wpisując ID gracza oraz login z forum.
5. Weźmiesz udział w losowaniu koszulki. Wyniki podam w tym temacie na początku czerwca.
Tak koszulki wyglądają:

S 2

stevie

Użytkownik
wiadomo cos na temat bonusu od depozytu u betssona? bedzie jakis nowy bonusik? oczywiscie mowa o bonusie na zaklady sportowe

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
wiadomo cos na temat bonusu od depozytu u betssona?
a nie masz nic w dostępnych bonusach ? ja miałem dostępny jeszcze ten od zakładania konta i dopiero z niego korzystam, choć niby do 17.lipca była promocja, no ale wcześniej konto zakładałem w sumie...
w najbliższym czasie nic nie będzie, tzn. masz cały czas bonusy do zdobycia w konkursie expert

Do góry Bottom