>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mega dziwna sytuacja w BET24 !!!

S 0

skywalkergw

Użytkownik
Postawiłem u nich kupon na 5 zdarzeń sportowych z czego weszły tylko 3 przynajmniej według mnie.......

Jednym z meczów które zawaliłem jest spotkanie Bangor City vs. Newtown wygrany przez Newtown 2:1 a postawiony przeze mnie odwrotnie.

O dziwo BET24 zaliczyło mi to zdarzenie wpisując na kuponie zwycięstwo gospodarzy :-D ale to dopiero połowa cudów jakie się zdarzyły na tym kuponie !!

Postawiłem również na mecz FC Barcelona - Tau Ceramica który odbył się we wtorek.Spotkanie nie poszło po mojej myśli i wygrała Ceramica.

No więc czekałem na skasowanie mojego kuponu z &quot;Zakładów Oczekujących&quot; ale to się nie działo !!A więc wczoraj wieczorem napisałem do nich maila żeby coś z tym zrobili a ci mi odpisali że kupon jeszcze nie jest rozstrzygnięty bo mecz się odbędzie dopiero dzisiaj ! Dodam tylko że jestem pewien na 100 % że stawiałem na ten mecz z wtorku.

Ja ogólnie mogę się tylko cieszyć bo wygląda na to że robią wszystko żebym wygrał ten kuponu.Więc do boju (Dziwnie to brzmi w moich ustach bo jestem od zawsze fanem Realu) Blaugrana ! ????

S 0

skywalkergw

Użytkownik
No nie wiem jak by mieli tak zrobić to przecież od razu by mi napisali że jest przegrany przez Bangor - Newtown.podałem im ID kuponu oni go sprawdzili i jedyne co mi odpisali to &quot;Hi,
Thank you for your mail.
The game will be settled this evening. The game starts at 19:45.
If you need to contact us again regarding this subject, please include this ticket number XXXXXXXXXXXXXX.
Best regards,
Customer Support Agent &quot;

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Możliwe że otrzymali w centrali zły wynik i poprawią wtedy okażę się jako przegrany ten zakład.
Jakiej centrali? To przecież Oni wklepują wyniki. Jaka im centrala jest potrzebna? Zobaczyć na stronę jaki wynik, wpisać to nie potrzeba jakiś &quot;centrali&quot;.

valenciacf 572

valenciacf

Użytkownik
Wszyskie buki maja jakas centrale w szczegolnosci te naziemne a internetowe pewnie tez jezeli dzialaja na skale miedzynarodowa.

S 0

skywalkergw

Użytkownik
Tak to wygląda

Football Wales Twój zaklad Wyniki zakładów Wynik Kurs
Bangor City - Newtown 1 1 2-1 1.63

Sprawdziłem jeszcze raz na livescore.com i pisze jak byk że mecz wygrało Newtown 2:1

Do góry Bottom