>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MeFiu Tips

dzei 6

dzei

Użytkownik
Pozwolę się wtrącić... z góry sorry ????
Może i edytowanie postów jeśli coś nie wchodzi jest słabe, ale dla ciekawskich jest to chwila moment. Grając wg stawek MeFiuU 6 i 7 marca (typy nierozliczone) i tak nie jest się na minusie (+58zł). Koniec końców cyferki nie kłamią i tak czy inaczej się obronił.
Gratuluję, MefiuU i powodzenia!
http://forum.bukmacherskie.com/members/mefiuu-u126379.html

F 0

fruwacz_20

Użytkownik
MeFiuU olej chopa bo widocznie ma kompleks, że Tobie idzie lepiej niż jemu. Dawaj dalej swoje typy bo, miło popatrzeć jak się zazielenia w poście ????
Pozdrawiam

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Na pohybel takim jak Gabka będę dalej tutaj udostępniał swoje typy. Chcę żeby dalej go bolało to że komuś idzie a jemu nie....

Otrzymane punkty reputacji: +3
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
słuchaj po tym jak odpisałeś mi ostatnim razem nic tu już nie napisałem itp, to Ty szukasz zaczepki znów pisząc, że mi na pohybel bo ja do Ciebie nic ostatnio nie odpisałem koleś... a ty znowu coś o mnie, i po 1 to czy Ty podajesz typy czy nie to mi to lotto, a po 2 nic mnie nie boli nawet jakby Ci szło, spytałem tylko czemu nie rozliczasz a nie pisałem nic, że nie idzie, a jak chcesz zobaczyć jak mi idzie zapraszam do mojego tematu też radzę sobie całkiem nieźle i nie muszę się podniecać Twoimi &quot;darmowymi&quot; typami łaskawco jak to napisałeś. ostatni raz tu wszedłem bo nic Ci na ostatnie nie odpisałem , nie pisałem itp a ty znowu coś do mnie masz

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Więc tak jak mówiłem, wznawiam dodawanie tutaj moich kuponów. Z powodu tych zawirowań będę rozliczał wyniki na nowo. Powodzenia!
Kupon na 13:00
Piłka nożna | Czechy - Liga Juniorów
Liberec - Jabloniec
Typ: 1
Kurs: 1,66
+
Piłka nożna | Czechy - Liga Juniorów
Sparta Praga - Ostrava
Typ: 1
Kurs: 1,75
__
AKO: 2,90