>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mecze towarzyskie - międzynarodowe w 2012

Status
Zamknięty.
rumak57 271

rumak57

Coach
Tajlandia - Dania
Typ:2
1.67
bwin
1-3 ✅
NIe wiem czemu kursy tak rosna na Danie ale wydaje mi sie ze powinni ten mecz wygrac bezproblemowo co prawda do Tajlandii polecieli tylko zawodnicy z klubów skandynawskich ale i tak mi sie wydaje ze nie powinni oni zostawic zludzen tajlandczykom. W kadrze jest kilku zawodnoikow ktorzyregularnie w ostatnim czasie wystepuja w reprezentacji danii i oni powinni poprowadzic ta gre dzisiaj. Dodatkow ciekawostka to Dania wygrala 7 z 8 ostatnich meczy a ich zwyciestwem zakonczylo sie 5 ost meczy z zrzedu takze nie sadze by kołcz duńczykow pozwolil na to by ta statystyka zostala popsuta w meczu z Tajlandia kiedy to seria ta jest kontynuowana a na drodze stawaly takie zespoly jak :Norwegia Cypr Portugalia Finlandia czy Szwecja.
Sklad dunczykow:
1 Jesper Hansen FC Nordsjælland
3 Andreas Bjelland FC Nordsjælland (anfører)
5 Simon Makienok Christoffersen HB Køge
7 Mads Albæk FC Midtjylland
11 Emil Larsen Lyngby Boldklub
13 Tobias Mikkelsen FC Nordsjælland
14 Patrick Mtiliga FC Nordsjælland
15 Lasse Nielsen AaB
19 Jakob Poulsen FC Midtjylland
20 Peter Nymann Djurgaardens IF
23 Martin Spelmann AC Horsens
Dodatkowo info z oficjalnej strony federacji dunskiej
http://www.dbu.dk/Nyheder/2012/Januar/start_mod_thailand.aspx

I 2

iessevero

Użytkownik
FC South China - Guangzhou R &amp; F
Mecz pomiędzy South China FC ((Hong Kong) i Guangzhou R &amp; F (Chiny).
Muszę przyznać, że był slumsów (wielki slumsów), który stawia nas na trop Guangzhou R &amp; F, które wielu mylić z Guangzhou Chiński mistrz, nawet bukmacher sam, dając akcji, które nie są zgodne z rzeczywistością. Guangzhou R &amp; F, jak wskazano slumsów, to niedawno awansował do pierwszej ligi Chin, który grał długo w drugiej lidze. W ostatnich przyjazny odgrywa przekonujący 05/01 przegrał środku tabeli zespół z Korei, Seongnam Chunma. Nie widzę więc duży potencjał chińskiego zespołu Guangzhou R &amp; F
South China FC jest pionierskim zespołem w lidze Hongkongu i posiada obecnie trzecie miejsce w lidze, z czegoś więcej niż dobrej kampanii do tej pory. Podczas gdy Liga Hong Kongu nie ma poziomu K-League, widzę wiele podobieństw między przyjazny i Guangzhou R &amp; F - Seongnam Chunma który powiedział powyżej, z dodatkiem, że tym razem Guangzhou R &amp; odgrywa F na drodze (więcej jego strata).
Widząc, zakład na zwycięstwo u siebie na ten mecz (który jest wypłacany opłaty [email protected] nieistotne), ale muszę spróbować dodać zielony koniec miesiąca, zdecydowałem się na grę -1,0 HA pomieszczeń, które kontyngent 3.1.
Zobaczmy, jeśli mamy szczęście!

Wysłany: Jan-26-2012 09:59 CET
Bet: Handicap
Wskazówka: South China -1,0
Opłata: 3,1
Stawka: 4
House: bet365
Data: Jan-26-2012
Kategoria: International

I 0

istrd

Użytkownik
Anglia - Holandia
Typ 2
Kurs: 2.60 Betclick
Wg. mnie ciężko tutaj o wyraźnego faworyta. Nie mniej jednak mój typ pada na Holandię. Holandia była Bardzo bliska zwycięstwa w mistrzostwach świata. Teoretycznie było to dawno ale Holandia dalej jest b.dobrą drużyną. Za anglikami przemawia atut własnego boiska ale w ostatnim czasie atmosfera w reprezentacji nie była najlepsza. Anglicy mają za sobą nieudany mundial. Obie reprezentacje walczyły ze sobą 11 razy. Bilans spotkań to 2 zwycięstwa Anglii, 6 remisów i 3 zwycięstwa Holendrów. Warto wspomnieć, że 4 z ostatnich 5 spotkań tych drużyn zakończyło się remisem. Kiedyś passa remisów musi się skończyć ????
Proszę o wyrażanie własnych opinii na temat tego szlagierowego spotkania ????

death89 84

death89

Użytkownik
Z racji, że EURO 2012 coraz bliżej - postanowiłem się przyjrzeć meczom towarzyskim, ze szczególną uwagą zwróconą przede wszystkim na zespoły mające wystąpić na polskich i ukraińskich boiskach. Wiadomo - ostatnia faza przygotowań, ostatnia chwila, aby przekonać trenera, co powoduje dodatkową mobilizacje. Typy są luźne, bardziej to traktuję jako zabawę (kursy wczorajsze, bo po takich stawiałem).

Izrael - Ukraina 2DNB - @2,00 (bet365) ✅
Izrael jest na etapie testowania nowych zawodników - na UERO nie udało im się zakwalifikować i grają o przysłowiową pietruszkę (natomiast zawodnicy ukraińscy o miejsce w składzie na ME), w 5 ostatnich meczach reprezentacyjnych ponieśli zaledwie dwa zwycięstwa - z ogórkami - Łotwą i Maltą. Przegrali natomiast z WKS, Grecją i Chorwacją. Ukraińcy zaczęli sobie radzić całkiem dobrze - chyba każdy słyszał o remisie 3:3 z Niemcami w zeszłym roku, a byli bardzo bliscy wygranej. Pokonali też takie zespoły jak Austria, Bułgaria, Estonia, ostatni mecz przegrali we wrześniu z naszym grupowym rywalem - Czechami. Myślę, że mimo braku Szewczenki poradzą sobie, kurs warty ryzyka.

Włochy - USA 1 - @1,50 (bet365) ⛔
Analogiczna sytacja jak wyżej. Ponadto selekcjoner Włoch Cesare Prandelli podał skład wyjściowy prezentujący się tak:
Buffon; Maggio, Criscito, Ogbonna, Barzagli; Marchisio; Thiago Motta, Nocerino, Pirlo; Giovinco; Matri.
Całkiem przyzwoicie, myślę że wygrają bez problemu.

Polska - Portugalia over 2.5 - @2.25 (bet365) ⛔
Niestety, gdy obstawiałem ten mecz nie wiedziałem o tym, że Lewandowski może nie zagrać - w sumie to chwili obecnej nie ma żadnych info, myślę że wejdzie w drugiej połowie. Polacy pewnie nie wygrają, ale jeśli strzelą jakąś bramkę (mam tu cichego faworyta - Błaszczykowskiego), to Portugalia strzeli o jedną więcej, co sprawia że over wpadnie. Wszyscy pamiętają jak zakończył się &quot;dwumecz&quot; w 2006/2007 roku - 3 i 4 bramki. Liczę na powtórkę;)

Niemcy - Francja Obie drużyny strzelą - @1,90 (bet365) ✅
Tutaj nie ma o czym pisać: Niemcy bardzo lubują się w overach - 5 ostatnich meczu spełnia te wymogi. Ostatni mecz, gdzie nic nie strzelili odbył się w 17.11.10, ze Szwecją w meczu towarzyskim przegrali 1:0. Mimo, że w ich szeregach nie zagra np. Podolski - na jedną bramkę ich stać bez problemu. We Francji liczę na niezłą formę Benzemy, czy kogoś ze znakomicie ostatnio spisującej się Marsylii. Francja nie przegrała od 17 meczów. Sposobność do strzelenia bramki być tym łatwiejsza, że u naszych zachodnich sąsiadów nie wystąpi az 4 podstawowych zawodnków: Bastian Schweinsteiger, Mario Goetze, w/w Lukas Podolski i podpora defensywy - Per Mertesacker.
Także można próbować grać nawet 2DNB po pięknym kursie 3,75. ✅

Hiszpania - Wenezuela 1 - @1,14 (bet365) ✅
Ten typ to raczej na podbiecie kursu, bo tutaj innego zdarzenia jak zwycięstwa Espanii nie widzę. Ciekaw jest kto ze składu &quot;wygryzie&quot; Davida Ville;)

Anglia - Holandia over 1.5 - @1,36 (bet365) ✅
Też raczej na podbicie kursu. Nieco osłabiona Anglia stanie naprzeciw Holendrom. Wysoki kurs biorąc pod uwagę na co stać oba zespoły, jeśli chodzi o zdobycze bramkowe: Anglicy zdobyli w czasie ostatnich 5 meczy 10 bramek, Holandia - 11. Statystki ponoć nie kłamią ;)

Zachęcam do komentowania, coby rozruszać trochę ten temat;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
japan93 30

japan93

Użytkownik
Benzemy ?? nie wiadomo czy zagra z CSKA rewanżowy mecz przez jakąś kontuzję właśnie w pierwszym meczu w Rosji.Wątpie, że wejdzie a jeśli nawet to na bank nie na cały mecz Jeśli się myle to niech mnie ktoś sprostuje.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Polska - Portugalia over 2.5 - @2.25 (bet365)
Niestety, gdy obstawiałem ten mecz nie wiedziałem o tym, że Lewandowski może nie zagrać
100% jest że Lewandowski nawet nie wejdzie na minutkę. Na orange sport dziś mówili że ma lekkie skręcenie nogi więc na pewno nikt nie będzie ryzykował wyeliminowania tego zawodnika na dłuższy okres.
Niemcy - Francja Obie drużyny strzelą - @1,90 (bet365)
We Francji liczę na niezłą formę Benzemy,
Benzema nie zagra nawet w meczu ligowym w weekend i nie wiadome jest czy zagra z CSKA... Raczej polecałbym tutaj over 2.5

golditalia 27

golditalia

Użytkownik
Niemcy - Francja Obie drużyny strzelą - @1,90 (bet365)
Tutaj nie ma o czym pisać: Niemcy bardzo lubują się w overach - 5 ostatnich meczu spełnia te wymogi. Ostatni mecz, gdzie nic nie strzelili odbył się w 17.11.10, ze Szwecją w meczu towarzyskim przegrali 1:0. Mimo, że w ich szeregach nie zagra np. Podolski - na jedną bramkę ich stać bez problemu. We Francji liczę na niezłą formę Benzemy, czy kogoś ze znakomicie ostatnio spisującej się Marsylii. Francja nie przegrała od 17 meczów. Sposobność do strzelenia bramki być tym łatwiejsza, że u naszych zachodnich sąsiadów nie wystąpi az 4 podstawowych zawodnków: Bastian Schweinsteiger, Mario Goetze, w/w Lukas Podolski i podpora defensywy - Per Mertesacker.
Także można próbować grać nawet 2DNB po pięknym kursie 3,75.
Niemcy nie wygrali z Francja od 30 lat. X2 według mnie to super typ

japan93 30

japan93

Użytkownik
OK ale ta kadra z Loewem na czele zrobiła niesamowity postęp. Zawsze liczyli się w Europie ale teraz przedstawiają piłkę przyszłości;&gt; to świetny monolit i kolektyw zawodników którym wyjątkowo zależy na reprezentacji ???? Rozumiem, że to jest mecz towarzyski ale mimo wszystko. Te mecze będą dośrubowaniem składów na Euro także. Według mnie ten niby 30 rekord jest bardzo zagrożony ????

death89 84

death89

Użytkownik
Fakt, przeoczyłem informację o Benzemie. Mimo wszystko podtrzymuję ten typ, choć to spore osłabienie.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, międzynarodowy mecz towarzyski
Spotkanie: Słowenia - Szkocja (kto będzie prowadził po pierwszej połowie?)
Typ: X
Kurs: 2.10 ✅
Bukmacher: Bah
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 20:45 dojdzie do towarzyskiego meczu pomiędzy Słowienią a Szkocją. Obydwie drużyny mają za sobą nieudane rozgrywki eliminacyjne, grupowe do Europ 2012. Zarówno Słowenia jak i Szkocja nie zagrają w Poslce i na Ukrainie w Euro 2012.

Słowienia w ostatnich 3 meczach kwalifikacyjnych do Euro 2012 u siebie osiągnęła następujący bilans spotkań: 2 porażki i jedna wygrana z Serbią 1:0. Dodając do tego mecze towrzyskie (ostatnie 2) to wychodzi na to, że Słowienia na arenie międzynarodowej zbyt dobrze sobie nie radzi. W ostatnim meczu towarzyskim rozgrywanym u siebie, Słowienia przegrała z USA 2:3. 17.11.2011 r. Słowienia u siebie potrafiła w meczu towarzyskim przegrać również z Gruzją, zatem nie jest zbyt ciekawie w szeregach Słoweńców.

Szkocja ostatni mecz towarzyski rozgrywała na wyjeździe na Cyprze, gdzie ograła miejscową reprezentację 2:1. Ostatnie 4 spotkania Szkotów w drodze eliminacji do Euro 2012 na wyjeździe to kiepski bilans 1 wygranej, 3 porażek oraz 1 remis na Litwie 0:0. Na wyjeździe Szkocja ograła tylko Liechtenstein i to skromnie 1:0.

na ten mecz stawiam X do przerwy, gdyż spotkają się drużyny, które kompletnie nie mają o co grać. Pozostały mecze towarzyskie, który nie powinien dziś porywać swoją widowiskowością, chociaż niczego nie można być pewnym. Do przerwy stawiam na remis!

Pozdrawiam!

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Spotkanie : Niemcy - Francja 1:2 ⛔
Typ : Niemcy
Kurs : 1,60
Bukmacher : bet-at-home

W jednym z dwóch dzisiejszych hitów drużyna Niemiec podejmie na stadionie Werderu Brema drużynę Francji. Gospodarze, którzy zawsze byli groźni od jakichś 4-5 lat prezentują futbol wręcz fantastyczny, miły dla oka, a także zarówno efektowny jak i efektywny. Futbol do którego tak na dobrą nie byliśmy przyzwyczajeni, ponieważ Niemcy mimo, że zawsze byli groźni to preferowali taktykę bardziej zachowawczą, nie aż tak ofensywną jak Hiszpania czy Holandia. Ale po przyjściu Joachima Loewa widać, że drużyna przeszła dużą przemianę i na efekty nie trzeba było długo czekać. Ostatnie dwie wielkie imprezy to kolejno drugie miejsce na ME 2008 gdzie ulegli dopiero w finale ekipie prowadzonej przez Luisa Aragonesa (1:0 po bramce Fernando Torresa), a także trzecie miejsce na MŚ 2010, gdzie po fantastycznej postawie i demolce jaką zafundowali najpierw Anglii w 1/8 (4:1), a potem Argentynie w ćwierćfinale (4:0). Dopiero w półfinale drużyna naszych sąsiadów poczuła smak porażki ulegając późniejszym triumfatorom tego turnieju czyli Hiszpanii (ponownie 1:0, tym razem po bramce Carlesa Puyola). Na &quot;pocieszenie&quot; musieli się oni zadowolić trzecim miejscem, które zdobyli po fantastycznym spektaklu jaki zaserwowali nam w meczu z Urugwajem ostatecznie wygrywając go 3:2. Jeśli chodzi o fazę grupową eliminacji do ME 2012 to Niemcy przeszli je jak burza, ośmielę się powiedzieć, że zmietli wszystkich których spotkali na swej drodze i ostatecznie zakończyli te rozgrywki z kompletem punktów - wygrali wszystkie 10 spotkań, a bilans bramkowy to 34:7 tak więc wynik naprawdę imponujący. Z kolei drużyna prowadzona przez Laurenta Blanca od kilku dobrych lat przeżywa poważny kryzys. Na ME 2008 nie zdołali wyjść nawet z grupy. Fakt, że była to grupa śmierci ponieważ oprócz zespołu Tricolore była tam jeszcze ekipa Holandii, Włoch oraz Rumunii. Francuzi zdołali zdobyć zaledwie jeden punkt dzięki bezbramkowemu remisowi z Rumunią, pozostałe mecze przegrali (1:4 z Holandią i 0:2 z Włochami). Następna duża impreza tj. MŚ 2010 to kolejny blamaż Francuzów. Ponownie nie udało im się wyjść z grupy, która tym razem nie była aż taka trudna ale do najłatwiejszych również nie należała. Tym razem podzielili się punktami w ich meczu inauguracyjnym przeciwko Urugwajowi (0:0), a następnie odnieśli porażki z Meksykiem (0:2) i z gospodarzem RPA (1:2). Co do eliminacji do ME 2012 to co prawda zajęli oni pierwsze miejsce w grupie natomiast nie można powiedzieć, że przyszło im to łatwo. Na 10 rozegranych spotkań wygrali 6, zremisowali 3 oraz odnieśli jedną porażkę i nad drugą Bośnią i Hercegowiną mieli tylko jeden punkt przewagi. Bilans bramkowy to 15:4 tak więc nic nadzwyczajnego. Ostatnie mecze towarzyskie to kolejny sygnał dający do myślenia jeśli chodzi o typy na ten mecz. Drużyna Loewa niejako przejechała się po wicemistrzu świata z RPA i pewnie wygrała 3:0. Z kolei Francja zaledwie bezbramkowo zremisowała z Belgią co jest kolejnym dowodem na to, że nie są w najlepszej formie. Co do braków kadrowych to w ekipie Niemiec zabraknie Mertesackera, Podolskiego, Schweinsteigera oraz Goetze ale są inni utalentowani zawodnicy tacy jak Toni Kroos czy Marco Reus więc myślę, że te straty nie będą aż tak widocznie. We Francji największą stratą będzie niewątpliwie brak Karima Benzemy ale są za to Olivier Giroud który jest liderem klasyfikacji najlepszych strzelców w Ligue 1 oraz Kevin Gameiro - kolejny bramkostrzelny napastnik występujący na codzień w PSG. Wiem, żę statystyki które podałem wyżej (wyniki ME i MŚ) to są tylko liczby i mecze towarzyskie są po to żeby testować nowych zawodników ale moim zdaniem nie można przejść wobec nich obojętnie ponieważ pokazują on to jak wielki postęp zrobili podopieczni Joachima Loewa i to właśnie w nich upatruje (obok Hiszpanii) największego faworyta do wygrania ME, które rozpoczną się za nieco ponad 100 dni.

N 149

nati1234

Użytkownik
Anglia - Holandia Gospodarze w ostatnich miesiącach przeżywają swoje rozterki. Wprawdzie do finałów Euro 2012 zakwalifikowali się bez większych problemów, a w listopadzie w meczach towarzyskich wygrali po 1:0 z Hiszpanią i Szwecją, to jednak kadrą co rusz wstrząsają afery nie związane bezpośrednio z futbolem. Prasa co chwilę publikuje skandale z prywatnego życia piłkarzy, kapitan reprezentacji John Terry posądzony został o rasizm, a wstawiający się w jego obronie Fabio Capello podał się do dymisji. Ponieważ FA nie próbowała za wszelką cenę zatrzymywać włoskiego szkoleniowca, na cztery miesiące przed Euro Anglicy zostali bez pierwszego trenera! Tymczasowo posadę tę powierzono dotychczasowego opiekunowi młodzieżówki, a w przeszłości znakomitemu piłkarzowi, Stuartowi Pearceowi. Mecz z Holandią będzie jego debiutem w tej roli. Obrońca Tottenhamu Hotspur, Kyle Walker nie zagra w koszulce reprezentacji Anglii w środowym meczu towarzyskim z Holandią. 21-latek w przegranym 2:5 spotkaniu z Arsenalem Londyn nabawił się kontuzji kostki. Walker dołączył do Wayne&#39;a Rooneya, Toma Cleverleya i Darrena Benta, których już wcześniej pod uwagę nie mógł brać Stuart Pearce.
Z drugiej strony niepewny jest występ Van Persiego. Wszystko przemawia za Holandią Holandia +0,5 @1,425 50zł ewz. 21zł
Holandia -1 @4,10 10zł ewz. 31zł
0-1 @7,50 10zł ewz. 10zł

Włochy - USA
Tutaj faworytem są Włosi, ale kurs na nich niezbyt zachęcający. Nie sądzę, że ekipa Jurgenna Klinsmanna przegra ten mecz wysoko więc -1, -2 odpada. Ciekawym typem na ten mecz jest under 2,5 i Czyste konto Buffona.Donovan i Jones nie zagrają z Włochami.

Włochy czyste konto @1,90 30zł ewz. 27zł Niemcy - Francja
Obie reprezentacje osłabione. Manuel Neuer na lawce, nie zagrają Bastian Schweinsteiger, Mario Goetze, Lukas Podolski oraz Per Mertesacker, u Francuzów nie ujrzymy Benzemy. Można by powiedzieć, że x2 to dobry typ, ale nie zapominajmy o ich beznadziejnej grze vs Belgia. Mój typ na ten mecz to napewno under 2,5, wynik 0:0.
Brak gola przed 30:00 30zł ewz. 25zł

Łotwa v Kazachstan Łotwa -0.5 @1,90 10j ewz. 9zł Izrael U21 -0.5 v Ukraine U21 B @2,025 50zł ewz. 51zł
Szwajcaria U21 dnb v Austria U21 @1,675 30zł ewz. 20zł

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dziś mnóstwo meczów towarzyskich,w niektórych zapewne obejrzymy sporo bramek,niektóre zapewne będą nudnymi zawodami,gdzie zawodnicy będą po prostu chcieli odbębnić ten obowiązek gry w meczu bez stawki. Przeglądając ofertę skupiłem się na zakładach na strzelców bramek,bo 1X2 nie podejmuję się grania w tego typu meczach.Wybrałem trzy zdarzenia,które podaję już teraz,ale z samym graniem poczekam do wieczora gdy ogłoszone zostaną meczowe 11-tki.

Chorwacja-Szwecja: John Guidetti strzeli @4,50 Unibet

Bukmacherzy faworyzują Chorwatów,ale moim zdaniem wygrana Szwedów nie będzie żadną niespodzianką. Młody napastnik Feyenoordu błyszczy formą w Eredivisie. Ktoś może powiedzieć,że po prostu wykańcza akcje Portowców w lidze i stąd tyle bramek. Ja widziałem wiele meczy Feyenoordu w tym sezonie i Guidetti to nie jest tzw &quot;sęp&quot;,nie jest graczem typu Gomez. Potrafi wykreować klarowną sytuację nie tylko sobie,ale też kolegom. No jednym słowem mówiąc jestem pod ogromnym wrażeniem jego gry i już widzę jak szefowie City plują sobie w brodę że go wypożyczyli(ale kufa do..łem z tą Chelsea,dzięki Ajax za zwrócenie uwagi!).Myślę,że dziś Guidetti dostanie szansę pokazania się trenerowi,bo w dorosłej kadrze Szwecji podstawowymi napastnikami są jak na razie Ibrahimovic i Elmander. Jeśli chłopak chce pojechać na Euro i zagrać tam,to dziś ma okazję zdobyć zaufanie trenera. Będzie dodatkowo wypoczęty,bo w lidze pauzował po idiotycznej czerwonej kartce.Po cichu liczę że wyjdzie z Ibrą w pierwszym składzie,bo Elmander i ewentualnie Toivonen grali w niedzielę ciężkie mecze ligowe.
Niemcy-Francja: Marco Reus strzeli @3,20 Unibet
Rewelacyjny w lidze Reus może się dziś okazać zbawieniem dla trenera Loewa. Pytanie tylko czy postawi on na duet Gomez-Reus od pierwszej minuty? Jedno jest pewne-nie ma Podolskiego,a Klose ma problemy ze zdrowiem i raczej nie zagra. Zostaje wspomniana dwójka oraz Cacau jeśli chodzi o atak. W ogóle ciekawe jak dziś wypadnie reprezentacja Niemiec,bo nie zagrają tak ważni zawodnicy jak Schweisteiger,Lahm,Mertesacker czy wspomniany Podolski. Teoretycznie rosną szanse Francji na korzystny wynik,ale coś mi się zdaje że Niemcy i tak strzelą 2 lub więcej goli i nie przegrają tego meczu.
Szwajcaria-Argentyna: Kun Aguero strzeli@3,15 Unibet
Aguero raczej zagra od pierwszej minuty. Wiadomo,że Argentyna na poziomie reprezentacji to ostatnio częściej fatalne mecze niż piękna,ofensywna gra i dziś może być podobnie,tym bardziej że rywal jest silny. Kurs wydaje mi się ciekawy dlatego go biorę pod uwagę, jest oczywiście Messi czy Higuain,ale ja kieruję się tym co widziałem w ostatnich tygodniach w wykonaniu napastników stąd ten mój tercet na strzelców.Myślę,że coś z tego wybierzecie dla siebie,jak już poznamy wieczorem składy.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
No jednym słowem mówiąc jestem pod ogromnym wrażeniem jego gry i już widzę jak szefowie Chelsea plują sobie w brodę że go wypożyczyli,a w składzie mają Torresa i Lukaku(jakieś 85 mln euro wydane,a strzelone 2 bramki w sumie;)).
Na pewno ciekawy typ na to, że John strzeli bramkę. Również uważam, że bardzo się rozwinął w Feyenoordzie, trochę przeszkadza mu jego arogancja, ale na pewno jest to bardzo dobry napastnik i bet moim zdaniem również dobry.
Mała korekta tylko, chyba, że ja jestem w błędzie...ale John nie ma nic wspólnego z Chelsea, ponieważ jest wypożyczony z Man City. Więc myślę, że szefowie City nie plują sobie w brodę, bo mają dobrych grajków, co nie zmienia faktu, że Guidetti pewnie wróci na wyspy po sezonie ;)

L 10

leniomix

Użytkownik
Mnie zainteresowało spotkanie RPA - Senegal. Senegal ostatnie trzy mecze w plecy, wszystkie w pucharze Afryki. Jak oglądałem ich mecze to grali straszną biedę. RPA trzy ostanie mecze to remisy. Z tego co szukałem cos o tym meczu to nic mi się nie znalazłem. W Senegalu nie zagrają dwóch człowych napastników(zresztą na PNA byli ale nic nie grali) Obstawiał bym tutuaj RPA, wydaję mi się że piłkarze Senegalu przeżywają teraz kryzys. RPA u siebie to wydaję mi się że powinno sobie poradzić. Kurs też zachęcający.
RPA 1.98 Tobet

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Rumunia - Urugwaj
Dla mnie spore value w tym meczu, mimo, że to tylko towarzyski.
No ale gdy gra średnia ekipa z drużyną najwyższej światowej klasy warto zaryzykować po ładnym kursie. Rumuni zakończyli eliminacje do ME na 3 miejscu. Dopiero budują nową drużynę i mieszają starą gwardię (Mutu, Niculae, Goian) z młodszymi piłkarzami.
Urugwaj - najlepsza drużyna Ameryki Południowej 2011, 4 drużyna MŚ 2010. Ja nie mam wątpliwości kto w tym meczu będzie dyktował warunki tym bardziej, że Celestes przyjeżdzają najmocniejszą ekipą. Cavani w wielkiej formie, Suarez głodny gry po ostatniej pauzie, Forlana pewnie też zobaczymy chociaż ostanio zmaga się z kontuzją. Powołani:
Goalkeepers: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Olimpia, Paraguay)
Defenders: Diego Lugano (Paris Saint Germain), Diego Godin, (Atletico de Madrid), Sebastian Coates, (Liverpool), Maximiliano Pereira, (Benfica), Martin Caceres, (Juventus), Jorge Fucile, (Santos), Gaston Ramirez (Bologna), Mauricio Victorino, (Cruzeiro).
Midfielders: Alvaro Gonzalez, (Lazio), Egidio Arevalo Rios, (Tijuana), Walter Gargano, (Napoli), Sebastian Eguren, (Sporting Gijon), Diego Perez, (Bologna), Nicolas Lodeiro, (Ajax), Cristian Rodriguez (Porto).
Forwards: Diego Forlan (Inter Milan), Luis Suarez (Liverpool), Abel Hernandez, (Palermo), Edinson Cavani, (Napoli), Sebastian Abreu (Botafogo), Sebastian Fernandez (Malaga).
Urugwaj @ 2,18 Pinnacle

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Chile-Ghana Typ: Chile over 1,5 @ 2,00 Sportingbet
Najbliższej nocy w New Jersey odbędzie się ciekawie zapowiadający mecz pomiędzy Chile i Ghaną. Obie ekipy mają spory potencjał ale niestety nie wykorzystują go w pełni. Ghany to ja nie widziałem od Mundialu w RPA ale na pewno miejsce poza podium podczas PNA nie jest dla nich powodem do świętowania. Chile z kolei dziwnie gra w eliminacjach, gdyż poza swoim krajem tracą sporo goli ale też trzeba ich usprawiedliwić, że grali na wyjazdach z Urugwajem i Argentyną, gdzie chcieli zagrać otwarty futbol, jak zawsze z resztą ale skończyło się to dla nich tragicznie. Ciekawie wygląda skład Chilijczyków na dzisiejsze spotkanie, gdyż w podstawowej 11 zobaczymy aż 4 aktualnych graczy Universidad de Chile, a licząc z nie dawno sprzedanym Marcosem Gonzalezem to mamy aż 5 zawodników. Przede wszystkim to wrażenie ogromne na mnie robi druga linia i atak. Charles Aranguiz i Marcelo Diaz to gracze, którzy rozumieją się bez słów, Gary Medel to klasa sama w sobie, a Campos Toro to również świetnie zapowiadający się gracz. W ataku zobaczymy trójkę Mati Fernandez, Humberto &quot;Chupete&quot; Suazo i Alexis Sanchez. Ja mam obiekcję jedynie co do Suazo, który od jakiegoś czasu w reprezentacji gra, co najwyżej średnio ale pozostała dwójka wygląda elegancko.
Czego się możemy spodziewać? No oczywiście otwartej i ofensywnej gry ze strony Chile, a to się pewnie skończy też golami dla gości. Ja jednak wybieram taki typ jaki mamy na samej górze moje postu i uważam, że jest to spore value.

8 5

8kamil8

Użytkownik
Panowie mecz WKS Gwinea się odbędzie? bo na livescore.pl pisze że koniec meczu a mecz miał się zacząć o 20:00 ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom