>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mecze towarzyskie - klubowe w 2014

Status
Zamknięty.
M 135

mhm

Użytkownik
BVB grala bez Reusa, Gundogana, Hummelsa i Weidenfellera.
Nie wiem jak wyglada sytuacja ze zdrowiem poszczegolnych zawodnikow. W pierwszej chwili pomyslalem, ze Liverpool dnb ok ale jednak sklad i gra BVB jest dobra. Gralbym raczej na BVB ale trzeba miec sklady w reku.

Otrzymane punkty reputacji: +1
americano96 209

americano96

Użytkownik
Reus z Gundoganem wrócą najwcześniej we wrześniu. Hummels z Weidenfellerem jeszcze na wczasach. Swoje urlopy o 5 dni skrócili Großkreutz i Durm, ale trenują ledwo od pon, więc na nich też nie ma co liczyć w sobotę.
Mecz z Liverpoolem mimo że towarzyski to jednak wciąż prestiż (grają na Anfield), więc po prostu spodziewam się, że Klopp wystawi podobną lub nawet identyczną 11 jak wczoraj, potem kilka zmian w przerwie, gdzie znów zejdą najważniejsi zawodnicy w jego taktyce, żeby byli świeżsi na Bayern ale znowu nie ma co przesadzać, że wyjdą rezerwami, Superpuchar w środę więc 3 dni odpoczynku dla zawodników tej klasy którzy zagrają 45 lub nawet 60 min jest w zupełności wystarczające.
Prędzej szedłbym tu w typ że Liverpool wygra 2 poł. lub coś w tym stylu i najlepiej na live, widząc jaką 11 wystawi a potem jakich zmian dokona Rodgers a nie na 3 dni przed meczem...

Otrzymane punkty reputacji: +4
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Piątek godz 20:00
Olot - Barca B 1 dnb @ 3,25 ...6/10 ✅
1/1 @ 6,0 ...1/10
✅
Olot to drużyna jakby z trzeciej ligi (Segunda Division B), Barca B to natomiast jakby druga liga (Segunda Division). Nie widziałbym tu dobrego zakładu gdyby nie fakt, że trwa okres przygotowawczy Barcelony B i Barcelony głównej. Pierwsza drużyna Barcelony gra w sobotę z Fińskim HJK. Mecz Barcy B z Olot w piatek.
Jak widzieliśmy z Niceą czy z Napoli, Barca zabiera sporo zawodników z drugiej drużyny czy to do gry czy to do &quot;siedzenia&quot;. Rzecz jasna tych wyróżniających się, najlepszych. Traci na tym Barca B (choć raczej nikt do tego pretensji nie ma ???? ). Wracając do samego typu. Barca B będzie radzić sobie prawdopodobnie bez podobnych zawodników, którzy zagrali z Napoli ostatnio, czyli bez Patrica, Ie, Grimaldo, Sampera, Munira, Sandro, Traore i bez Deulofeu, ale nie wiem czy on to do kadry A się załapuje czy B... + Halolović, też nie znam jego przyszłości w drużynie, ale podobno dobry talent.
Wg moich przypuszczeń odpada 8 zawodników, a kadra Barcy B szeroka na pewno nie jest. Trzeba będzie pobrać 17-18 latków z juniorów prawdopodobnie.

E: Wynik: 1-0 (1-0)

Otrzymane punkty reputacji: +34
flpman 292

flpman

Użytkownik
Po meczu z Napoli Bagnack, Patric (w meczu z Napoli nie grał przez kontuzję, nie wiem jak jest teraz) i Adama wrócili do pracy z Barçą B. Grimaldo, Ié, Samper, Halilovic, Munir i Sandro zostali z pierwszym zespołem... Przypuszczam, że Patric może nie zagrać, ale Bagnack i Adama to spore wzmocnienie Barcy B, aczkolwiek typu nie popieram, ani nie neguję, za mało informacji jak dla mnie żeby to grać...
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +2
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
A mi kasy na buku przybyło ... pewnie nawet do tylu nie potrafisz liczyć. No, ale tak... to wszystko się nie liczy heh. Czekamy na usunięcie wymownej wypowiedzi &quot;mistrzu7&quot; ????
Żeby nie było, że naciągam i się tylko bezpodstawnie chwalę. Oto moje typy z ostatnich kilku dni (tylko sparingowe! Tzn są też z International Champions, ale to prawie jak towarzyskie mecze)
Chester - Wolwes XI
2 @ 1,9 4/10 ✅
2/2 ht/ft @ 2,75 2/10✅
Den Haag - Levant
1dnb @ 2,1 ...4/10 ✅
1 @ 2,8 ...2/10 ✅
Ht/ft 1/1 @ 4,5 ...1/10 ✅
Śląsk Wrocław - Dortmund 2 @ 1,55 STS 5/10 ✅
St. Gallen - Wolfsburg 2 @ 1,75 4/10 ⛔
Aue - Umm Salal 2dnb @ 3,75 1/10 ⛔
AC Milan - Liverpool 2 @ 1,95 3/10 ✅
Osasuna - Bilbao 1 dnb @ 2,9 1/10 ✅
Toulouse - Ath. Bilbao 1 dnb @ 3,25 ✅
Bournemouth - Swansea 1dnb @ 1,9 2/10 ✅
Wolves - Celta Vigo 1 @ 2,25 2/10 ⛔
Shamrack Rovers - QPR 2 @ 1,25 ✅
Celtic - Tottenham 2 @ 1,67 5/10 1-6 ✅
Manchester United - Real Madrid 1 dnb @ 2,6 2/10✅
Liverpool - Manchester City 2 @ 1,9 5/10 ✅
Benfica - Ath. Bilbao 2 @ 2,25 ✅

Zobacz &#39;mistrzu&#39; ile typów się &quot;nie liczy&quot; ???? a konto u buka pęka w szwach ????

Otrzymane punkty reputacji: +21
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Piątek godz 20:00
Olot - Barca B 1 dnb @ 3,25 ...6/10
1/1 @ 6,0 ...1/10

Olot to drużyna jakby z trzeciej ligi (Segunda Division B), Barca B to natomiast jakby druga liga (Segunda Division). Nie widziałbym tu dobrego zakładu gdyby nie fakt, że trwa okres przygotowawczy Barcelony B i Barcelony głównej. Pierwsza drużyna Barcelony gra w sobotę z Fińskim HJK. Mecz Barcy B z Olot w piatek.
Jak widzieliśmy z Niceą czy z Napoli, Barca zabiera sporo zawodników z drugiej drużyny czy to do gry czy to do &quot;siedzenia&quot;. Rzecz jasna tych wyróżniających się, najlepszych. Traci na tym Barca B (choć raczej nikt do tego pretensji nie ma ???? ). Wracając do samego typu. Barca B będzie radzić sobie prawdopodobnie bez podobnych zawodników, którzy zagrali z Napoli ostatnio, czyli bez Patrica, Ie, Grimaldo, Sampera, Munira, Sandro, Traore i bez Deulofeu, ale nie wiem czy on to do kadry A się załapuje czy B... + Halolović, też nie znam jego przyszłości w drużynie, ale podobno dobry talent.
Wg moich przypuszczeń odpada 8 zawodników, a kadra Barcy B szeroka na pewno nie jest. Trzeba będzie pobrać 17-18 latków z juniorów prawdopodobnie.

E: Wynik: 1-0 (1-0)
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Moenchengladbach - AthleticBilbao
Typ: 2 DNB, 2.20✅✅✅
X2, 1.61✅✅✅

Spotkanie towarzyskie pomiędzy 6 drużyną ubiegłego sezon Bundesligi, a drużyną, która zajęła 4 miejsce w Primera Division.
Obydwie drużyn w meczach przedsezonowych spisują się bardzo dobrze, co prawda Bilbao przegrało 2 ostatnie sparingi ale tam występowali zmiennicy.
Dzisiaj Baskowie mają pełen skład do dyspozycji:
Ernesto Valverde ha convocado a Iraizoz, X.Etxeita, Laporte, Muniain, Erik Morán, Guillermo, San José, Iturraspe, De Marcos, Viguera, Susaeta, Beñat, Mikel Rico, Balenziaga, Aduriz, Iraola, Arrizabalaga, Unai López e Ibai.

W Borussi nie zagra najlepszy strzelec Kruse.
Mecz zostanie rozegrany na stadionie Borusii, więc to plus dla gospodarzy, natomiast jeżeli chodzi o poziom sportowy obydwu drużyn to nie mam wątpliwości kto jest lepszy. Oczywiście Bilbao i moim zdaniem opłaca się grać właśnie w ich stronę aniżeli gospodarzy. 2.20 na czyste zwycięstwo Gladbach, a 2.20 w opcji DNB na Basków nie pozostawia mi wyboru i wchodzę w to, najwyżej w przypadku remisu będzie zwrot.

Aston Villa - Parma
Typ: 2 DNB, 2.10 ZWROT
X2, 1.61✅✅✅
Aston Villa po powrocie z USA gdzie wygrała 2 spotkania, nie wygląda za dobrze w okresie przygotowawczym o czym mówią nam wyniki poszczególnych sparingów. Wyniki drużyny z Birmingham przedstawiają się następująco:
05.08.14MIEWalsallAston Villa 0 : 1
02.08.14 MIE GroningenAston Villa 4 : 1
30.07.14 MIE ChesterfieldAston Villa 3 : 1
27.07.14 MIE HoustonAston Villa 0 : 1
24.07.14 MIE DallasAston Villa 0 : 2
17.07.14 MIE MansfieldAston Villa 1 : 3

Np. z takim Groningen tydzień temu grał dobry skład Aston Villi a mimo to przegrali 4-1 ze średniakiem ligi holenderskiej.

Parma rozegrała dopiero 3 spotkania ale ma to związek z tym, że liga włoska zaczyna się pod koniec sierpnia. Wyniki sparingów:

04.08.14 MIE SalernitanaParma 0 : 2
28.07.14 MIE ParmaMonaco 0 : 2
24.07.14 MIE ParmaRenate 3 : 1

Oto pełna lista powołanych na mecz w Birmingham:

Bramkarze: Iacobucci, Mirante.
Obrońcy: Cassani, Felipe, Gobbi, Lucarelli, Mendes, Paletta, Ristovski.
Pomocnicy: Acquah, Bidaoui, Ghezzal, Jorquera, Marchionni, Mauri.
Napastnicy: Amauri, Belfodil, Biabiany, Palladino.

Moim zdanie Parma tego meczu nie przegra, także oprócz opcji DNB można pograć X2.

Atalanta - Spezia
Typ: X2, 3.50⛔⛔⛔
2 DNB 5.00 ⛔⛔⛔
Atalanta 3 dni temu rozegrała 2 sparingi jednego dnia z drużynami z niższych lig włoski. W obydwu spotkaniach wymęczyła zwycięstwa 1-0.
Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z 8 drużyną poprzednie sezonu Serie B, czyli Spezia. Dzisiejszy rywal jest zdecydowanie poważniejszym przeciwnikiem niż poprzedni rywale Atalanty i myślę że tanio skóry nie sprzedadzą i zmotywowani powalczą z bardziej renomowanym zespołem. W sparingach miedzy włoskimi drużynami ze środka tabeli Serie A a tymi z niższych lig często padają niespodziewane wyniki i warto nawet spróbować opcję DNB na gości. Kursy na bank pójdą w dół więc warto się pośpieszyć.
Wszystko z bet365
Zapraszam do odwiedzania mojego tematu:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-scotta-94917-15.html#post4692741
Każdy miesiąc na✅

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
HJK - Barcelona 2 (-2ah) @ 1,75... 5/10 0-6 ✅✅✅ szkoda, szkoda, że większego handicapu żaden buk nie oferował :/
HJK jest w trakcje ligi. Mieli na prawdę napięty terminarz. Rozegrali już kilka meczów co 3-4 dni, ponieważ byi w trakcie ligi i Ligi Mistrzów. Z ligi co prawda odpadali, ale na tym etapie, że dało im to przejście do Ligi Europejskiej. Pierwsze spotkanie daleko, bo 21 sierpnie, ale przed tym będą 2 ważne mecze.
Przypomnę, że ostatnio grali mecz 6 sierpnia (Liga Europejska), dziś 9 sierpnia, następne spotkanie 13 sierpnia (liga), a 16 sierpnia półfinał pucharu w Finlandii.
Do czego zmierzam... Jeśli HJK wyjdzie pierwszym składem, to zapewne nie zagra on cały mecz.
Choć i tak wydaje mi się, ze wyjdą nieco slabszym zawodnikami, którzy grali ostatnio trochę mniej.
Jest napięty terminarz, to sprzyja kontuzjom. Po co się na własne życzenie eliminować z pucharu i Ligi Europejskiej?
Co do Barcelony... Z niceą było słabiutko, nie było nawet akcji stylem Barcy.
Z Napoli mimo porażki było nieźle. Było sporo akcji po których mogły paść bramki. Napoli tak na prawdę bez sytuacji bramkowych, ale no nieestety bramkarzowi przydarzył się fatalny błąd i &quot;wbił&quot; sobie piłkę do bramki na własne życzenie.
Do treningów wrócił Messi i Neymar, ale dziś nie zagrają, podobnie jak Xavi, Mathieu i Alves oraz Affelay.
Do Barcy B wróciło trzech zawodników.
Myślę, że taką kadrą Barcelona wygra to spotkanie, bo mecz z Napoli pokazał, że ta nowa ekipa się zgrywa i HJK powinno być nawet lepiej niż z Napoli. Aby lepsza skuteczność i to starczy
✅✅✅

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Tak na pewno Borussia wystawi totalnie rezerwowy skład na Liverpool, no ludzie te wasze przypuszczenia są tak bez sensu, że aż szkoda gadać. Wczoraj się zbytnio nie zmęczyli pograli mniej więcej po 45min. w tempie nie oszukujmy niezbyt zabójczym. Po meczu ze Śląskiem to oni się tak przygotowali do meczu o superpuchar, że ho ho, Bayern już ma pełne gacie bo ograli Śląsk.:grin:
Oto składy z wczorajszego sparingu:
BVB (1. połowa): Langerak - Piszczek, Subotic, Sokratis, Schmelzer - Kehl, Kirch, Mkhitaryan, Hofmann - Immobile, Aubameyang
BVB (2. połowa): Langerak - Piszczek (81. Knystock), Subotic (70. Sarr), Ginter, Schmelzer (77. Güll) - Jojic, Kirch (81. Amini), Hofmann (88. Blaszczykowski), Mkhitaryan (60. Maruoka) - Ji, Ramos
Bramki: 0:1 Mkhitaryan (10.), 0:2 Immobile (20.), 0:3 Ramos (82.)
Typów na Liverpool nie neguję, ale to co wypisujecie jako argumenty, czyli wasze domysły jest bezsensowne. Na 100% w meczu z The Reds, Klopp da pograć podstawowym zawodnikom BVB w większym wymiarze czasowym, niż np w meczu ze Śląskiem.
Co prawda skład beznadziejny nie był, a nawet podstawowy prawie w całości, ale 9 dokonanych zmian pokazuje, że ten mecz wcale nie był tak mega super ważny!
4-0 dla Liverpoolu ostatecznie

americano96 209

americano96

Użytkownik
Co prawda skład beznadziejny nie był, a nawet podstawowy prawie w całości, ale 9 dokonanych zmian pokazuje, że ten mecz wcale nie był tak mega super ważny!

4-0 dla Liverpoolu ostatecznie
Totalne dno dziś Borussia zagrała. Już nawet nie ma co rozpatrywać tego meczu w kategoriach ważny/nie ważny, bo po prostu nie mieli żadnych argumentów dziś po swojej stronie i Liverpool bawił się z nimi jak z juniorami :grin: W środę przy takiej grze dostaną podobne baty od Bayernu, mimo że grają o Superpuchar u siebie. Na 100% zagrają bez Hummelsa, dalej nie wiadomo co z Weidenfellerem, który dopiero wczoraj wznowił treningi. W Bayernie Neuer, Robben, Götze, Schweinsteiger zdążyli już w czwartek rozegrać kilkanaście minut w sparingu z MLS Allstars.

flpman 292

flpman

Użytkownik
Fiorentina grała wczoraj w bardzo mocnym składzie, przy czym trudno było nazwać ich grę dobrą, bramki to błędy w obronie Malagi. Betisu nie oglądam, ale wyniki w sparingach kiepskie i nie wiem jaka kadra na dzisiaj także osobiście póki co odpuszczam ten mecz...

B 2,2K

barichello

Użytkownik
kilka o słów o meczu
Napoli PSG
Dla Napoli to próba generalna przed starciem z Bilbao w ramach LM. Benitez podkreśla, że spotkanie z PSG traktuje bardzo poważnie. Podobnie PSG, które co prawdo w piątek rozpoczęło ligowe zmagania, ale przez to, że zawiedli, Blanc ma rzucić tu swoje najlepsze siły.
Laurent Blanc powołał następujących graczy:

Bramkarze: Sirigu, Douchez

Obrońcy: Silva, Luiz, Marquinhos, Camara, Aurier, Van Der Wiel, Maxwell, Digne

Pomocnicy: Motta, Matuidi, Cabaye, Verratti, Chantome, Lucas, Pastore

Napastnicy: Ibrahimović, Cavani, Lavezzi, Bahebeck, Ongenda
Kadra Napoli
Rafael, Andujar, Colombo, Maggio, Mesto, Henrique, Zuniga, Ghoulam, Koulibaly, Albiol, Britos, Fernandez, Radosevic, Jorginho, Dzemaili, Inler, Gargano, Vargas, Insigne, Mertens, Callejon, Hamsik, Pandev, Michu, Duvan, Higuain.
Potencjał ofensywy obu drużyn olbrzymi, grę Napoli u siebie cechuje ofensywne nastawienie i zmasowane szturmy na bramkę rywala. PSG nie postawi na autobusu, bo w końcu muszą się nakręcić i rozkręcić ofensywę.
Jeżeli potwierdzą się regularne 11 to można spróbować uderzyć w over 2.5
Przypuszczalny PSG

Otrzymane punkty reputacji: +1
chaotin 13

chaotin

Użytkownik
Real Betis - Fiorentina
Włosi grali wczoraj mecz towarzyski z Malagą gdzie grał praktycznie pierwszy garnitur.
Fiorentina z przebiegu spotkania wcale nie zasługiwała na zwycięstwo.
Wczorajszy ich mecz zaczął się o godzinie 21:30 zaś dziś grają o 21:00 , co daje mniej niż 24 godziny na zebranie sił.Co więcej już w sobotę grają w Warszawie mecz towarzyski z Realem Madryt gdzie obie drużyny są zobligowane na ten moment do wystawienia swoich pierwszych &quot;jedenastek&quot;.Jestem przekonany , że dziś wystawią rezerwy.Dla mniej zdecydowanych , polecam poczekać na początek spotkania aż będzie wiadomo kto dokładnie gra.Co do Hiszpanów ... spadkowicz z Primera Division , jakoś specjalnie się nie osłabili , nabyli kilku graczy i zamierzają wrócić do najwyższej klasy rozgrywkowej piłki nożnej w Hiszpanii ( w sumie to żaden argument bo każdy spadkowicz , zaraz po fakcie tak mówi ???? ).Gra Betisu zawsze była miła dla oka, mam tylko nadzieję , że potraktują ten mecz serio ponieważ przygotowania idą w decydującą fazę , pierwszy mecz grają już 24 sierpnia i pora dać się zgrywać najlepszym piłkarzom na tle czwartej drużyny ostatniego sezonu Serie A.
Moje propozycje z Bet365 :
Betis @ kurs : 2,87

Betis lub remis @ kurs : 1,53

Ojoj , 1:2 się skończyło ????

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Prawdopodobny skład Betisu (info ze strony Fiorentiny):
Adán; Molinero, Bruno, Jordi, Álex Martínez (Casado); Xavi Torres, Perquis; Cedrick, Rubén Castro, Pacheco; Rennella.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
PSG
Sirigu - Aurier, Silva, Luiz, Maxwell - Cabaye, Chantome, Matuidi - Ongenda, Lavezzi, Cavani.
Napoli
Rafael; Maggio, Koulibaly, Albiol, Britos; Jorginho, Gargano; Insigne, Hamsik, Callejon; Duvan

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Chelsea - Sociedad BTS 1,9 bet365 3/10
Sociedad w każdym sparingu poza tym z Newcastle strzelał gola.
Chelsea traciła gola prawie w każdym sparingu, z Werderem zagrali
bardzo słabo i przyjęli aż trzy bramki.
Widziałem Sociedad m.in z Aberdeen, siła w przodzie jest,
a skoro Szkoci potrafili strzelić im dwie bramki to Chelsea też to potrafi zrobić.
Real Madryt - Sevilla over 3 1,8 Sbobet 4/10
Na wyniki sparingów nie patrzę, bo tam Real grał zupełnie innym składem niż dziś.
Dziś zadebiutują Kroos oraz James Rodriguez, spotkania obu ekip są z małymi wyjątkami overowe,
czasem padało więcej niż 6 goli. Dobra szansa na mocne otwarcie sezonu, zwłaszcza dla Realu,
obrony przeciwko takim zawodnikom w ataku będą miały dziś bardzo ciężko
o czyste konta, dla mnie to będzie hokej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom