Spotkanie
towarzyskie pomiędzy 6 drużyną ubiegłego sezon Bundesligi, a drużyną, która zajęła 4 miejsce w Primera Division.
Obydwie drużyn w meczach przedsezonowych spisują się bardzo dobrze, co prawda Bilbao przegrało 2 ostatnie sparingi ale tam występowali zmiennicy.
Dzisiaj Baskowie mają pełen skład do dyspozycji:
Ernesto Valverde ha convocado a Iraizoz, X.Etxeita, Laporte, Muniain, Erik Morán, Guillermo, San José, Iturraspe, De Marcos, Viguera, Susaeta, Beñat, Mikel Rico, Balenziaga, Aduriz, Iraola, Arrizabalaga, Unai López e Ibai.
W Borussi nie zagra najlepszy strzelec Kruse.
Mecz zostanie rozegrany na stadionie Borusii, więc to plus dla gospodarzy, natomiast jeżeli chodzi o poziom sportowy obydwu drużyn to nie mam wątpliwości kto jest lepszy. Oczywiście Bilbao i moim zdaniem opłaca się grać właśnie w ich stronę aniżeli gospodarzy. 2.20 na czyste zwycięstwo Gladbach, a 2.20 w opcji DNB na Basków nie pozostawia mi wyboru i wchodzę w to, najwyżej w przypadku remisu będzie zwrot.
Aston Villa - Parma
Typ: 2 DNB, 2.10
ZWROT
Aston Villa po powrocie z
USA gdzie wygrała 2 spotkania, nie wygląda za dobrze w okresie przygotowawczym o czym mówią nam wyniki poszczególnych sparingów. Wyniki drużyny z Birmingham przedstawiają się następująco:
05.08.14MIEWalsall
Aston Villa 0 : 1
02.08.14 MIE
GroningenAston Villa
4 : 1
30.07.14 MIE
ChesterfieldAston Villa
3 : 1
27.07.14 MIE Houston
Aston Villa 0 : 1
24.07.14 MIE Dallas
Aston Villa 0 : 2
17.07.14 MIE Mansfield
Aston Villa 1 : 3
Np. z takim Groningen tydzień temu grał dobry skład Aston Villi a mimo to przegrali 4-1 ze średniakiem ligi holenderskiej.
Parma rozegrała dopiero 3 spotkania ale ma to związek z tym, że liga włoska zaczyna się pod koniec sierpnia. Wyniki sparingów:
04.08.14 MIE SalernitanaParma 0 : 2
28.07.14 MIE ParmaMonaco 0 : 2
24.07.14 MIE ParmaRenate 3 : 1
Oto pełna lista powołanych na mecz w Birmingham:
Bramkarze: Iacobucci, Mirante.
Obrońcy: Cassani, Felipe, Gobbi, Lucarelli, Mendes, Paletta, Ristovski.
Pomocnicy: Acquah, Bidaoui, Ghezzal, Jorquera, Marchionni, Mauri.
Napastnicy: Amauri, Belfodil, Biabiany, Palladino.
Moim zdanie Parma tego meczu nie przegra, także oprócz opcji DNB można pograć X2.
Atalanta - Spezia
Typ: X2, 3.50
Atalanta 3 dni temu rozegrała 2 sparingi jednego dnia z drużynami z niższych lig włoski. W obydwu spotkaniach wymęczyła zwycięstwa 1-0.
Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z 8 drużyną poprzednie sezonu
Serie B, czyli Spezia. Dzisiejszy rywal jest zdecydowanie poważniejszym przeciwnikiem niż poprzedni rywale Atalanty i myślę że tanio skóry nie sprzedadzą i zmotywowani powalczą z bardziej renomowanym zespołem. W sparingach miedzy włoskimi drużynami ze środka tabeli
Serie A a tymi z niższych lig często padają niespodziewane wyniki i warto nawet spróbować opcję DNB na gości. Kursy na bank pójdą w dół więc warto się pośpieszyć.
Wszystko z bet365
Zapraszam do odwiedzania mojego tematu:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-scotta-94917-15.html#post4692741
Każdy miesiąc na