>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mecze które skróciły twoje życie

kuku 147

kuku

Użytkownik
Już to pokazywałem na tym forum ze 3 razy ale dam jeszcze raz ????

Typy z jednej nocki, ponad 11k było do wygrania, Parana prowadziła 2-1, ale ostatecznie skończyło się remisem 3-3.
Ericssona postawiłem bo mi się skojarzył z telefonem &lt;haha&gt;, nie miałem bladego pojęcia kto to i kto w ogóle gra w tych drużynach.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
25-10-2014 Vitesse Arnhem - NAC Breda, wydaje sie latwy mecz do wytypowania bo nie ma co ukrywać Vitesse jest wyraźnym faworytem w tym meczu, noi postawiłem czystą jedynkę po kursie 1,35, po pierwszej połowie Vitesse prowadzi 1:0, posiadanie pilki ponad 75% na korzyść Vitesse, po 20 minutach bylo 80% do 20% na korzyść Vitesse przewaga gigantyczna, nawet Barca, takich wynikow posiadania pilki malo kiedy osiaga grająć z outsiderami, pozostale mecze rozegrane do tej pory, a bylo ich okolo 20 na plus, wiec zostal mecz w Holandii który postanowiłem obejrzeć, ale Vitesse zamiast pójść za ciosem dalo sobie strzelić bramke, pozniej jednak wyszlo na prowadzenie i wszystko wskazywalo na to ze dociagnie zwyciestwo do konca, ale glupi blad bramkarza gospodarzy, zapamietajcie jego nazwisko Velthuizen, puscil dosrodkowanie z rzutu wolnego bo myslal ze pilka wyjdzie za koncowa linie boiska, ale sie pomylil i takim sposobem wynik ulegl zmianie na 2:2, doprowadzil do tego ze 3400zł przeszło koło nosa... ????

Do góry Bottom