>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mecze ATP w Johannesburgu

G 0

gulchynsky

Użytkownik
Witam,
Jestem tu nowy, ale mam nadzieję, że wybrałem dobry temat ????
Mam mały problem i mam nadzieję, że chociaż wy jesteście zorientowani, o co chodzi. Postawiłem dzisiaj na mecz ATP w Johannesburgu, który miał się odbyć o godz. 12.30, jednak od tamtego czasu jest ciągle przesuwany (teraz ma się niby zacząć o 17.30). Napisałem maila do unibet (u nich stawiałem), bo miałem nadzieję, że oni coś wiedzą, ale do tej pory mi nie odpisali. Czy ktoś stawiał na te mecze albo wie, dlaczego ciągle są przekładane? Ja osobiście nigdzie nie znalazłem w internecie informacji na ten temat.
Dziękuję za pomoc ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
W Johannesburgu cały dzień pada deszcz. Prognozy na najbliższe dni również przewidują opady. Turniej jest na kortach otwartych, więc po prostu musi przestać padać, żeby zaczęli grać. Mecze z innych godzin również są przesuwane,a godziny podawane w sposób &#39;orientacyjny&#39;. Jeśli nie będzie padało, to zacznie się osuszanie kortów, później rozgrzewka i jazda. Jeśli będzie padało do 18-19 naszego czasu to raczej już dzisiaj na kort nie wyjdą.

blads 187

blads

Użytkownik
No to pięknie :/ tak coś czułem że deszcz....Teraz cała kasa jaką miałem na buku zamrożona w tych zakładach i trzeba czekać :/

bludek 367

bludek

Użytkownik
Coś ruszyło, bo Roger-Vasselin dokańcza swój mecz z kwalifikacji. Nie wiem jak teraz będzie wyglądała drabinka, ale &#39;wiszą&#39; bez wyniku jeszcze 2 inne mecze z kwalifikacji, które wypadałoby rozegrać dzisiaj, bo później, albo 1wsza runda będzie trwała 3 dni, albo ktoś będzie musiał grać 2 mecze dziennie. Przy takich prognozach pogody nie wygląda to najlepiej...

Do góry Bottom