>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mecz towarzyski Polska - Mołdawia [20:45 Piątek 6.06.2025]

Status
Zamknięty.
inkub1986 749,2K

inkub1986

Użytkownik
Mołdawia czy też Mołdowa jak dobrze sprawdziłem jest na 159. miejscu w rankingu FIFA. My na 35. Rankingi nie grają, ale skądś się biorą. Dla Grosika i kibiców zagrają chłopaki dobrą piłkę i wygramy te 2-0. Tyle wystarczy do pełni szczęścia w dniu 06. czerwca 2025 roku.

maarcin14 1,8M

maarcin14

Użytkownik
Polska - Mołdawia
Handicap Mołdawia +2,5
1.35 Superbet

Kurs malutki, ale do jakiegoś dubla czy trebla można wrzucić. Polska dziś mierzy się z Mołdawią, a więc z drużyną, z którą w 2023 roku przegraliśmy na wyjeździe 2:3 oraz zremisowaliśmy na Narodowym 1:1. Mołdawia jest to przeciętna drużyna, ale jednak Polska dziś również nie zagra w najmocniejszym zestawieniu, a nawet jak grała to też miała z takimi zespołami nie małe problemy. Dla większości piłkarzy Mołdawii takie mecze na Stadionie Narodowym czy Stadionie Śląskim są czymś niezwykłym i może dziś im nawet bardziej zależeć od naszych piłkarzy. Dziś jest mecz towarzyski, ale za kilka dni obie drużyny grają mecze o punkty i w mojej ocenie u nas będzie więcej testów i sprawdzania taktyki od rywali, przez co gra może się nie kleić. Ciężko mi uwierzyć w jakiś pogrom dziś, bardziej spodziewam się nudnego i przepchanego meczu z jakimś 1:0 czy 2:0, dlatego typuję handi na gości.

Otrzymane punkty reputacji: +948
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom