Ponad 1.5 gola w 1 połowie @2.55
Polska gol w obu połowach @1.88
Polska ponad 2.5 gola @2.2 unibet
e; pięknie siedzi
Jak wspomniane zostało wyżej,
Litwa jest to drużyna o przynajmniej klasę niżej niż
Chile, wyniki ostatnich meczów są naprawdę słabe. Dla Polski z kolei jest to ostatni sprawdzian przed Mundialem, ostatnia szansa na
sprawdzenie ewentualnych wariantów, eksperymentów i wyciąganie ostatnich wniosków. Podejrzewam że pierwsza połowa może pojawić się jakieś eksperymentalne ustawienie, czyli znów 3 w obronie, ale mimo wszystko myślę że zobaczymy podstawowych zawodników żeby ostatni raz wszystko sprawdzić, a w drugiej połowie zostanie wymieniona spora liczba zawodników żeby przypadkiem nie złapać tuż przed pierwszym meczem kontuzji. Stąd upatruje sukcesu w chyba najciekawszej opcji z tych 3 które wymieniłem - mianowicie ponad 1.5 gola w pierwszej połowie. Kurs na to zdarzenie widnieje aż 2.55 a warto zaznaczyć że liczą się też ewentualne bramki Litwy choć takowych nie przewiduje ale zawsze to na plus dla zakładu. Gra pozycyjna mimo wszystko nie jest naszą mocną stroną, czujemy się lepiej w szybkiej gry z kontry, ale niestety nie z każdym zawodnikiem tak się da zagrać, przykładem takiej będzie za równo Senegal jak i
Japonia, z kontry jedynie będziemy mogli pograć z Kolumbią, dlatego przeciwnik jakim jest
Litwa jest idealnym sprawdzianem gry pozycyjnej. W związku z tym że nasza kadra, co podkreśla sam Grosicki, gra kozackie pierwsze połowy a dużo słabiej drugie, myślę że wcisną w pierwszej połowie 2 na spokojnie a może nawet i 3 brameczki zważywszy na fakt że jak mówię w 1 połowie pewnie w większości albo i w pełni skład będzie mundialowy.
Idę też w gol obu połowach, mimo wszystko myślę że przy poziomie jaki prezentuje
Litwa, oraz tym że zostaną zaprezentowani zawodnicy którzy szans na mundialu mogą nie mieć za wielu będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony zwłaszcza że to ostatnia szansa, stąd tę brameczkę uda się wcisnąć i to się również łączy z overem 2.5 Polaków, do dwóch strzelonych w pierwszej połowie przez bardziej doświadczonych kolegów liczę że dołożą chociaż tę jedną.