Przewidywane składy:
Polska: Szczęsny – Bereszyński, Glik, Kamiński, Reca – Błaszczykowski, Krychowiak, Linetty, Kurzawa – Piątek, Milik.
Irlandia: Randolph – Doherty, Duffy, Clark, Stevens – Christie, Hendrick, Williams, O'Dowda – Curtis, Robinson.
Podoba mi się rywalizacja w bramce. Fabiański vs. Szczęsny może wyjść nam to tylko na dobre. Łukasz robi bardzo dobrą robotę na Wyspach, zaś Wojtkowi zdarzają się słabsze mecze w Starej Damie.
Bereszyński podstawowy zawodnik Sampdorii, gdzie zbiera dobre oceny.
Glik to wiadomo... Klasa sama w sobie.
Fajnie będzie zobaczyć Kamyka, który nie pojechał na Mundial. Pamiętam go z Lecha, ale jak radzi sobie na niemieckich boiskach, to nie mam pojęcia.
Reca młody zawodnik, i bardzo dobrze że dostanie w takim meczu szansę. Trzeba stawiać na młodych, bo to oni mogą za kilka lat stanowić o naszej sile.
Jakub to od lat motor tej reprezentacji. Czy gra w klubie czy nie zawsze daje z siebie wszystko na boisku.
Krychowiak piłkarzem miesiąca w Rosji, więc miejsce w pierwszym składzie musi być ???? Oby się odblokował w tej Rosji, bo to ciągle dobry kopacz.
Linetty potencjał ma ogromny, tylko musi dostawać minut.
Kurzawa widziałem go w kilku spotkaniach i pokazał się z dobrej strony, warto stawiać
Piątek, sezon w Seria A rozpoczął bardzo dobrze. Dawać jak najwięcej minut.
Milik, to musi nastawić celownik a będzie ładował aż miło.
Podoba mi się ten skład. Znaleźć pomysł, ustawić tych chłopaków i niech robią swoje.
Irlandia to ostatnio bida z nędzą, więc za drobne pogram coś takiego:
Polska powyżej 1.5 gola @1.81
Piątek strzeli @2.8
lv