domel
Forum VIP
Zawiódł szczególnie Tłuczyński ,który nawet w sytuacji 1 na 1 nie potrafił pokonać chorwackiego bramkarza.Z doskonałej strony pokazał się Bartek Jurasik,Karol Bielecki z Grzegorzem Tkaczykiem momentami mieli przebłyski.
hehe trochę mnie rozśmieszyłeś tym Bartkiem Jurasikiem (ma być Mariusz) i Tłuczynskim który wogole nie wszedł na boisko w meczu z Chorwatami ????
Polska - Słowenia
dobra ale do rzeczy ???? mecz Polacy muszą wygrać! i bardzo na to liczę. Oczywiście nie możemy lekceważyć Słoweńców ale nie ma co okrywać jest to słabszy zepsuł od nas i wręcz nie wypada z nimi przegrać. Graja podobnie do Chorwatów ale nie maja tego jednego co prowadzi cala grę. Myślę ze dziś będziemy grac spokojniej i wygramy spokojnie.
typ: 1 // 1,30 bwin
zagram rowniez: ile strzeli bramek K. Bielecki wiecej niz 6,5 // 1,60 bwin 9 bramek
Polska - Słowenia
dobra ale do rzeczy ???? mecz Polacy muszą wygrać! i bardzo na to liczę. Oczywiście nie możemy lekceważyć Słoweńców ale nie ma co okrywać jest to słabszy zepsuł od nas i wręcz nie wypada z nimi przegrać. Graja podobnie do Chorwatów ale nie maja tego jednego co prowadzi cala grę. Myślę ze dziś będziemy grac spokojniej i wygramy spokojnie.
typ: 1 // 1,30 bwin
zagram rowniez: ile strzeli bramek K. Bielecki wiecej niz 6,5 // 1,60 bwin 9 bramek