>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Mb - ważne

michau 84

michau

Forum VIP
Tak, weryfikacja jest konieczna jeżeli chcesz dokonać wypłaty pieniędzy na konto oraz zwiększyć limit obrotu

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
ale nie jest to konieczne... bez tego możesz spokojnie przesyłać pieniądze pomiędzy kontami na MB lub wpłacać/wypłacać od buka... ale lepiej wcześniej niż później zweryfikować konto bo się przydaje ;)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Mam pytanko, może ktoś wie czy w moneybookers pracuje też polski support? Wysłałem do nich maila w naszym języku ojczystym, no i na odpowiedź już czekam drugi dzień. Nie rozumieją co napisałem??:p Może ktoś z Was dzwonił kiedyś do nich? Only english czy jest i polskojęzyczny człowiek z Obsługi Klienta?
Dzięki za odp. z góry

chris4 1

chris4

Użytkownik
To ja już nie wiem...
Chcę założyć konto na MB na moje nazwisko. Chcę wpłacić pieniądze poprzez pocztę (aktualnie nie posiadam konta bankowego). Załóżmy że coś tam wygram, wypłacam sobie pieniążki do MB. No i teraz pytanie - czy rzeczywiście mogę przelać je na konto rodzica? Czytam któryś z postów wyżej i zwątpiłem, wcześniej czytałem że nie można...
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Do góry Bottom