>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MaxiKombi w sts

A 3

artur1792

Użytkownik
Witam od kiedy sts zmienił system na maxi kombi nie mogę połapać się o co w nim chodzi... Mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak będzie np z tym kuponem?
110021399101863317 (na stronie sts tak po prawej stronie jest okienko sprawdź kupon i tam trzeba wpisać ten nr )
Wybrałem 4 przypadkowe mecze i obstawiłem je w systemie maxikombi 2 z 4 za cene 1.67 zł za kombinację (jest 6 kombinacji) i łączna kwota do zapłaty to 10.02 zł. I teraz jaka będzie moja wygrana jak wszystkie mecze będą dobrze obstawione??? a jaka jak 3 i jaka jak 2?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Kursy wygranych meczy x stawka za kombinację czyli w Twoim przypadku 1,67.Kalkulator do ręki i naprzód.Poza tym jest dział o STS-ie i tam jest wyjaśnione to kilka nawet razy.

A 3

artur1792

Użytkownik
ok ale np jak bylo 2 z 4 i wygram 3 mecze, a 1 nie to wtedy te kursy tych 3 meczy mnożę ze sobą i później mnożę przez stawkę za kurs?
To z tego wychodzi że z tego kuponu postawie 2z4 za 10 zł i za dwa trafione kurs będzie ok 4. To wygrana jest 4*1,67 = 6.68zł??? az tyle mniej niz kwota za którą obstawiłem?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
ok ale np jak bylo 2 z 4 i wygram 3 mecze, a 1 nie to wtedy te kursy tych 3 meczy mnożę ze sobą i później mnożę przez stawkę za kurs?
nie, nie kursy 3 meczy bo trafisz 3 kombinacje z 6 możliwych i wtedy dodajesz do siebie wygrane z tych trzech kombinacji.

A 3

artur1792

Użytkownik
nie, nie kursy 3 meczy bo trafisz 3 kombinacje z 6 możliwych i wtedy dodajesz do siebie wygrane z tych trzech kombinacji.
to jak to? kurs nie ma żadnego znaczenia na wygraną kwotę? no a jak bym dobrze obstawił 4 mecze to wychodzi że trafiłem 1 kombinacje ;p nie rozumiem własnie tego jak to liczyć ????
Proszę o cierpliwość ponieważ nie mogę załapać tego systemu... kiedyś w sts był rozpisowy system że np 6z8 i musiało być dobrze min 6 meczy i wtedy się wygraną liczyło tak że mnożyło się kursy tych 6 meczy i później razy pieniądze postawione... a teraz nie mogę załapać
teraz tylko obstawiam akumulowanym ...

M 2

marines27

Użytkownik
Rozpiszę to tak:
Zagrałeś 2z4, czyli zawierasz 6 kuponów po dwa zakłady na jednym kuponie.
Twoje 4 typy to :
A,B,C,D

Rozpis po 2 zakłady:
1.A*B
2.A*C
3.A*D
4.B*C
5.B*D
6.C*D

Jeśli trafisz 2 &quot;typy&quot; np. A i D. Wówczas wygrywasz (stawka*kurs A*kurs D)
Jeśli trafisz 3 &quot;typy&quot; np. A,C i D. Wówczas wygrywasz(stawka*kurs A*kurs C)+(stawka*kurs A*kurs D)+(stawka*kurs C*kurs D).
Jeśli trafisz 4&quot;typy&quot; wygrywasz wszystkie 6 kuponów.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom