>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MAT typuje - buk bankrutuje !

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (29.06.2014 / Niedziela , godz: 22:00)

▶ K18 # ⚽
Kostaryka - Grecja

▶ Typ: Awans: Grecja |1.95|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 390 PLN !
▶ Wynik: 1:1 ⛔ ????

Zbytnio nie będę się rozpisywał o tym meczu , bo nie ukrywam , że moim faworytem do pójścia dalej jest zespół z Europy. Kostaryka ok rozumiem wygrali z Urugwajem wysoko później wygrana z Włochami i na końcu remis z Anglikami , ale czy tak naprawdę zrobią wielką niespodziankę/sensację i przejdą do ćwierćfinału? Dzisiaj wszystkie oczy są zwrócone na piłkarza z Kostaryki Joel Campbell , ale uważam , że to by było na tyle z jego strony. Z drugiej strony Grecja , która w fazie pucharowej znalazła się rzutem na taśmę, gdyż bramka na wagę awansu padła dla nich z rzutu karnego w 93 minucie meczu z WKS. Taktyka obu drużyn jest podobna. Obie preferują grę z kontry. Nie zapominajmy , że doświadczenie w takich turniejach również jest bardzo potrzebne , a Grecja takich zawodników posiada. Dla mnie czas Kostaryki już się skończył i czas wracać do domu po udanej fazie grupowej. Gram na awans Greków po ładnym kursie, który mnie satysfakcjonuje.

▶ Komentarz do meczu: Grecy ponad 40 minut w przewadze jednego zawodnika i jeszcze nie umieją wygrać spotkania tylko doprowadzają do remisu , ale w karnych już przegrywają.

Otrzymane punkty reputacji: +3
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (30.06.2014 / Poniedziałek , godz: 18:00)
▶ K19 # ⚽
Francja - Nigeria

▶ Typ: Francja |1.44|
▶ Bet365 ! / Stawka: 500 PLN / PW: 720 PLN !
▶ Wynik: 2:0 ✅ :cool:
Szybko o meczu , bo wychodzę a zaraz mecz. Francja według mnie faworyt tego spotkania , a po tym co pokazali w grupie i ile bramek strzelili to nie widzę jak pewnego zwycięstwa trójkolorowych. Nigeria jedna z drużyn , która jest najlepiej przygotowana fizycznie w tym turnieju , ale dla super orłów myślę , że to już będzie na tyle..
▶ Komentarz do meczu: zasłużone zwycięstwo Francuzów , choć w 1 połowie nie było tej przewagi co w drugiej połowie.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (30.06.2014 / Poniedziałek , godz: 22:00)
▶ K20 # ⚽
Niemcy - Algieria

▶ Typ: Niemcy |1.33|
▶ Bet365 ! / Stawka: 2000 PLN / PW: 2660 PLN !
▶ Wynik: 0:0 ⛔ ????
Wybrałem spotkanie z cyklu mocny bije słabego i nie ma odwrotu. Niemcy faworyt MŚ stają w dogodnej sytuacji , by awansować do ćwierćfinału bo los dał im ekipę z Afryki , która już ma wielki sukces wychodząc z grupy zapewniającym ciosem był remis z Rosją 1:1. Algieria to przede wszystkim Fegouli, ich gwiazda, ale porównując do zawodników niemieckich, to co najwyżej piłkarz klasy dobrej , a reszta zawodników już o wiele słabsza choć pokazują , że założenia taktyczne przez trenera bośniackiego Halilhodzica jak na razie umieją wykonywać , ale na tym etapie już się to skończy bo staje zespół o klasę lepszy , większy itd. Niemcy po wygraniu grupy z siedmioma oczkami [4:0 Portugalia , 2:2 Ghana , 0:1 USA] wyszli z pierwszego miejsca strzelając 7 bramek rywalom , więc Afrykańczykom również powinni strzelić kilka bramek. Ekipa niemiecka jest na tyle bogata kadrowo , aby poradzić tutaj zagrać na całego. Każdy inny wynik niż dwu, lub trzybramkowe zwycięstwo podopiecznych Loewa będzie dla mnie niespodzianką , bo Niemcy wynajdą wszystkie słabe błędy Algierczyków , aby im wbić jak najwięcej. Moje wizje na to spotkanie to wygrana Niemiec 3;0 lub 4:0 nie sądzę że stracą w tym meczu chociaż jednego gola i pokryją na pewno jakiś handicap , ale ja wybieram wygraną w regulaminowym czasie gry i zarobienie trochę stówek.
▶ Komentarz do meczu: no nic popłynąłem , a szwaby wygrali dopiero w dogrywce..

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Kupon #11 ⛔ 100 PLN
Kupon #12 ⛔ 200 PLN
Kupon #13 ⛔ 200 PLN
Kupon #14 ⛔ 200 PLN
Kupon #15 ⛔ 100 PLN
Kupon #16 ✅ 1100 PLN
Kupon #17 ⛔ 200 PLN
Kupon #18 ⛔ 200 PLN
Kupon #19 ✅ 220 PLN
Kupon #20 ⛔ 2000 PLN

Początkowy Stan Konta: 11.875 PLN
Aktualny Stan Konta: 10.459 PLN
Plus / Minus: ⛔ 1416 PLN

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (01.07.2014 / Wtorek , godz: 18:00)

▶ K21 # ⚽
Argentyna - Szwajcaria

▶ Typ: Over +2.5 gola |1.8|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 360 PLN !

Czuję, że ten typ ma szansę wejść jeśli zawodnicy z Argentyny i Szwajcarów pokażą na co ich tak naprawdę stać i pokażą się efektownie , aby ktoś z tej pary mógł awansować do najlepszej ósemki. Jak na razie każdy wie , że Argentyna była rozpaczliwie rozczarowująca. Mieli trzy zwycięstwa, ale wszystkie one zawierały element szczęścia lub pomogła magia Messiego. Oprócz Messiego tylko Di Maria pokazał swój styl gry reszta zawodników niestety zawiodła.. Szwajcarzy oczywiście byli zdeklasowani przez Francję, ale ogólnie mieli swój styl dobry i jakość , aby zająć drugie miejsce w swojej grupie co dał im awans dalej. Ottmar Hitzfeld jest bardzo doświadczonym trenerem, który wie jak ustawić swój zespół by zaskoczyć Argentynę i dać jego zespołowi szansę na sukces oraz coś ustrzelić. Spodziewam się bardzo dużego podejścia ze strony szwajcarów, szczególnie we wczesnych etapach gry. Nie wiem, czy będą w stanie utrzymać je na pełne 90 minut, ale jestem dobrej myśli. Biało-niebieskie pasy na pewno wyjdą ofensywnie do tego spotkania , bo ma tam kto strzelać i uważam , że na pewno są w stanie ustrzelić z jedną czy dwie bramki co na pewno zrobi świetne widowisko i Szwajcarzy również z swoją gwiazdą Shaqiri postarają się powalczyć o bramki. Typuję over 2.5 gola i mam nadzieję , że jest prawdopodobny , aby wszedł w regulaminowych 90 minutach.

▶ Komentarz do meczu: choć Argentyna dominowała w 2 połowie to żadnych bramek nie zobaczyliśmy.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
ELIMINACJE LIGI MISTRZÓW ! / (01.07.2014 / Wtorek , godz: 20:30)

▶ K22 # ⚽
La Fiorita - Levadia

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |1.53|
▶ Bet365 ! / Stawka: 300 PLN / PW: 460 PLN !
▶ Wynik: 0:1 ⛔ ????

Duża różnica w jakości jest tutaj. Drużyna La Florita z San Marino nigdy nie grała w CL, zawsze kończy się jej przygoda w pierwszej rundzie i traci bramki z dużą różnicą. Levadia to silny zespół, jeden z najlepszych w Estonii. Mogę porównać La Fiorita z estońskich zespołami jak Johvi lub Kalev Tallin , a Levadia zwykle z tymi zespołami wygrywa min różnicą co najmniej 3 bramek. Levadia dobrze gra w ich sezonie, który rozpoczął się w marcu, a zatem mecz jest na ich stronie , bo są w grze , a w lidze obecnie są na drugim miejscu tracąc dwa punkty do pierwszego zespołu, wygrywając 11 z 17 spotkań. Spodziewam się łatwego zwycięstwa drużyny z Estonii i pokrycia ilości bramek.

▶ Komentarz do meczu: bez komentarza ... gracze z Estonii strzelili dopiero w 94 minucie bramkę na wagę zwycięstwa.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (01.07.2014 / Wtorek , godz: 22:00)
▶ K23 # ⚽
Belgia- USA

▶ Typ: Awans: USA |2.62|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 262 PLN !

Belgia to niby „czarny koń” mundialu ale nikt mi nie powie, że kurs ponad 2,60 na awans USA to nie jest lekka przesada. Na pewno będzie to wyrównany pojedynek , choć Belgia wygrała wszystkie spotkania w swojej grupie , która nie była jakaś mocna , na papierze wygląda zdecydowanie lepiej ale jak wiemy papierek nie gra natomiast gracze z Ameryki wyszli z bardzo ciężkiej grupy i to w nich widzę potencjał na dalszy ciąg mundialu. To był naprawdę dobry zespół po prostu patrząc na styl gry. Z Niemcami jedynie przegrali, ale byli już pewni o awans do następnego etapu. Przeciwko bardzo dobrej drużynie Ghany wygrali na koniec 2-1. Przeciwko Portugalii skończyło się na wyniku 2-2. , ale można zobaczyć jakość zawodników USA. Liczę na zespół Klinsmanna i na jego taktykę , a wiemy na dodatek , że Niemiec to głowa drużyny i ma do dyspozycji profesjonalny sztab szkoleniowy , aby ograć Belgów i awansować dalej. Dla mnie ten kurs warty ryzyka niż na kurs przeciwny.

▶ Komentarz do meczu: Amerykanie zaczęli dopiero grać w dogrywce jak już przegrywali 2:0 ... udało im się strzelić bramkę honorową , ale to by było na tyle.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
LIGA FIŃSKA ! / (02.07.2014 / Środa , godz: 17:30)

▶ K24 # ⚽
Inter Turku - TPS Turku

▶ Typ: Obie strzelą |2|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 400 PLN !
▶ Wynik: 3:2 ✅ :cool:

W środku tygodnia na Veritas stadion dojdzie do derbów dwóch drużyn z południowo-zachodniej Finlandii w najwyższej lidze fińskiej. W ostatnich dziesięciu meczach , aż dziewięciokrotnie padały wysokie wyniki i derby kończyły się ,że dwa zespoły potrafili pokonać bramkarzy przeciwnej drużyny. Zespoły są na dole tabeli i pewnie już tak będzie do końca , ale każdy wie , że derby mają swoje prawa i nikt nogi nie odpuści , a każda z drużyn będzie chciała strzelić bramkę. Ostatni pojedynek tych drużyn odbył się nie dawno , bo 08 czerwca i wtedy padł wynik 2:1 dla Interu. Trener Interu Dragtsma powiedział , że nie można lekceważyć drużyny TPS i trzeba docenić ich umiejętności choć ja w tym zespole żadnych nie widzę. Podsumowując mecz dziewiątego i ostatniego dwunastego zespołu powinien stać na poziomie derbowym i uhonorować to bramkami.

▶ Komentarz do meczu: juz po 19 minutach meczu typ wszedł , a wynik końcowy udowodnił , że derby to derby.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
LIGA USA MLS ! / (03.07.2014 / Czwartek , godz: 02:30)

▶ K25 # ⚽
Chicago - Toronto

▶ Typ: Obie strzelą |1.66|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 166 PLN !
▶ Wynik: 1:1 ✅ :cool:

Analizowałem ten pojedynek i stwierdzam , że najlepszym rozwiązaniem będzie jak obie ekipy strzelą minimum po jednej bramce , a historia za tym przemawia i lubi się powtarzać.

▶ Komentarz do meczu: szybka czerwona kartka dla Toronto wręczona , ale udało im się strzelić bramkę w 1 połowie natomiast gracze gospodarzy strzelili zaraz po przerwie na 1:1 i tak się zakończyło mimo przewagi zawodnika.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
LIGA EUROPEJSKA ! / (03.07.2014 / Czwartek , godz: 18:45)

▶ K26 # ⚽
Botev - Libertas

▶ Typ: Over +10 rzutów rożnych |1.83|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 183 PLN !
▶ Wynik: 16 ✅ :cool:

Meczy w czwartkowy dzień w ramach eliminacji ligi europejskiej jest tak dużo , że aż ciężko wybrać , ale ja wybrałem pojedynek zespołów z Bułgarii i San Marino. Większość z was wie, że Libertas to zespół amatorski, a niektórzy z zawodników, który zagra jutro są w wieku powyżej 30 (myślę, że najstarszy jest 42 lub 44). Więcej o tym zespole napisać nie napiszę , bo wiedza moja jest marna na ich temat. W zespole bułgarskim choć wstrzymali budowę stadionu , a zawodnikom wynagrodzenia zamrożono , bo mają w banku w którym grozi bankructwo. Z kluczowych graczy, takich jak napastnik Hamza i ofensywny pomocnik Dore są wystawieni na liście transferowej, jak i kilku innych i nie wiadomo jak z przyszłością klubu , ale jutro nie widzę innej opcji jak ofensywna gra i wysoki wynik graczy z Bułgarii. Jutro braknie kilku ważnych graczy, ale są napastnicy , którzy stanowią siłę zespołu i wątpię , aby gracze z San Marino chociaż kilka razy przedostali się pod bramkę ponieważ Botev ma bardzo dobrych obrońców i bramkarza w swojej drużynie. Fani będą na pewno wspierać swoich zawodników , którzy powinni atakować co chwilę , a to przyniesie dużo rzutów rożnych. Klasa obydwu zespołów jest ogromna i to potwierdzą na boisku pokrywając ponad 10 rzutów rożnych.

▶ Komentarz do meczu: co tu pisać już w 1 połowie było 10 rzutów rożnych dla samych gospodarzy , a po przerwie dorzucili 5 no i honorowy 1 goście.

Otrzymane punkty reputacji: +1
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
LIGA EUROPEJSKA ! / (03.07.2014 / Czwartek , godz: 21:15)

▶ K27 # ⚽
Hafnarfjordur - Glenavon

▶ Typ: Hafnarfjordur wygra 1 połowę oraz mecz |1.53|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 153 PLN !
▶ Wynik: 3:0 (0:0) ⛔ ????

Glenavon na dzisiejszy pojedynek zagra bez następujących zawodników : Mark Patton, James Singleton, William Murphy, Tiarnan Mulvenna i Andy Kilmartin. Może te nazwiska wymienione nic nikomu nie mówią , ale pamiętajmy o tych zawodnikach jakimi są: Patton, Murphy i Kilmartin to kluczowe postacie swojego zespołu. Widać , że wewnętrzne problemy w klubie są bardzo duże! Za dużo o zespole gospodarzy z Islandii nie napiszę , bo za krótko na analizę jedynie mogę napisać , że bez większych braków w składzie i powinni śmiało wygrywać już w pierwszej połowie jak i na zakończenie meczu. Ja za stówkę gram i liczę na emocje.

▶ Komentarz do meczu: postrzelali sobie , ale w drugiej połowie , bo w pierwszej wiało nudą.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
LIGA EUROPEJSKA ! / (03.07.2014 / Czwartek , godz: 21:15)

▶ K28 # ⚽
Fram - Kalju

▶ Typ: Kalju |2.25|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 225 PLN !
▶ Wynik: 0:1 ✅ :cool:

Jeszcze jeden typ wybrałem na dzisiejszą ligę Europy. Islandzki Fram ma po swojej stronie młodych i niedoświadczonych zawodników , a w jej lidze idzie im ciężko bo zajmują miejsce w dolnej części tabeli z 9 punktami (9miejsce). Żaden z ich obecnych graczy kiedykolwiek nie grał w żadnych pucharach w Europie. Kalju z drugiej strony jest jednym z najlepszych zespołów w Estonii i doświadczywszy europejskiej piłki nożnej szczególnie w zeszłym sezonie, kiedy udało im się szokująco wybić HJK Helsinki, a potem przegrywając z Pilzno w następnym etapie CL. Póżniej mieli do czynienia z Dnipro w meczu play-off, ale zostali już wyeliminowani. Porównując poziom futbolu Estonii i na Islandii myślę Kalju doświadczona drużyna w pucharach powinna być faworytem do wygrania tego meczu.

▶ Komentarz do meczu: kto widział ten mecz wie , że to najmniejszy wyrok kary , bo drużyna Kalju była zdecydowania lepsza i dominowała.

Otrzymane punkty reputacji: +5
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (04.07.2014 / Piątek , godz: 18:00)
▶ K29 # ⚽
Francja - Niemcy

▶ Typ: Rzut karny |3.75|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 375 PLN !
▶ Wynik: brak ⛔ ????
Jako , że mi te MŚ nie wychodzą zbytnio w typowaniu jak ligi to nie będę za dużo kombinował i zagram na rzut karny. Dwie ofensywne drużyny , więc może się uda w polu karnym jakiegoś zawodnika skosić ???? .
▶ Komentarz do meczu: nic w tym meczu nie wskazywało , aby mógł być rzut karny.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (04.07.2014 / Piątek , godz: 22:00)

▶ K30 # ⚽
Brazylia - Kolumbia

▶ Typ: Rzut karny |3.5|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 350 PLN !
▶ Wynik: Tak (79 min) ✅ :cool:

Już dziś walka o wysokie cele! Naprzeciwko stają gospodarz turnieju bezbarwna Brazylia oraz wyśmienita reprezentacja Kolumbii. Co do ekipy grającej u siebie jest duże ciśnienie , a sam Scolari poprosił psychologów o pracę z swoimi zawodnikami , aby zwiększyć mentalność drużyny. Nie ukrywam Brazylia dalej będzie faworytem mundialu i ma lepszych zawodników niż gracze z Kolumbii. Gracze Brazylii będą na pełnych obrotach będą walczyć , a ciśnienie w zespole wnioskuje , że jest strach w oczach gwiazd i pewnie nogi nie odpuszczą i pójdą za ciosem , by pokazać na co ich tak naprawdę stać. Co do Kolumbii grających piękną piłkę na tych mistrzostwach nie będzie wstydu nawet odpaść z gospodarzami i nikt ich sądzić nie będzie. To jest najlepsza szansa dla Kolumbii zrobić coś wielkiego dla ich piłki nożnej w kraju. Kolumbia ma ducha i mentalność, a także umiejętności, aby wygrać ten mecz. Z punktu widzenia choć wbrew gospodarzy ,którzy ustawią tempo światowe widzę dużo energii w graczach z Ameryki Południowej , którzy bez presji wyjdą na murawę i pokażą prawdziwego ducha i umiejętności jak do tej pory, nawet bez swojej gwiazdy gracza Falcao. Uważam , że będzie to mecz walki i żadna drużyna nogi nigdzie nie odpuści , a zawodnicy w obydwu zespołach są dość ofensywni i liczę na potknięcie w polu karnym , gdzie wtedy sędzia bez apelacyjnie wskaże na „11”.

▶ Komentarz do meczu: nic nie wskazywało na karnego w meczu , aż nagle sytuacja Kolumbii w polu karnym i &quot;11&quot;.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Kupon #21 ⛔ 200 PLN
Kupon #22 ⛔ 300 PLN
Kupon #23 ⛔ 100 PLN
Kupon #24 ✅ 200 PLN
Kupon #25 ✅ 66 PLN
Kupon #26 ✅ 83 PLN
Kupon #27 ⛔ 100 PLN
Kupon #28 ✅ 125 PLN
Kupon #29 ⛔ 100 PLN
Kupon #30 ✅ 250 PLN

Początkowy Stan Konta: 11.875 PLN
Aktualny Stan Konta [po 30 kuponach]: 10.383 PLN
Plus / Minus: ⛔ 1492 PLN

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (05.07.2014 / Sobota , godz: 22:00)
▶ K31 # ⚽
Holandia - Koostaryka

▶ Typ: Holandia |1.53|
▶ Bet365 ! / Stawka: 3000 PLN / PW: 4590 PLN !
▶ Wynik:

Dziś odpuszczam spotkanie Argentyny z Belgią i gram grubo na Holendrów i mam nadzieję , że nie zawiodą mnie jak w meczu z Meksykiem , gdzie również dali zarobić.
Nie ulega wątpliwości, historia może się skończyć dla Kostaryki ale kosztowało to ich naprawdę bardzo dużo energii, ale czy zaskoczy wartość holenderskiej piłki? Kostaryka grupę przeszła nie oczekiwanie z pierwszego miejsca , a w 1/8 pokonali w rzutach karnych Greków. Na mundialu jak na razie się prezentują ładnie ale wątpię chyba jak większość grających aby dotrzymali poziomu gry rywala. Kostaryka ma w nogach ponad 120 min meczu z Grekami , a to bardzo dużo jak na ten zespól natomiast Oranje w końcówce spotkania z Meksykiem się rozstrzelali i wygrali 2:1. W drużynie Kostaryki całą grę stanowią Ruiz i Campbell , którzy stanowią pewne zagrożenie dla rywala , ale mundial niestety dla nich się już kończy i czas zobaczyć ofensywny styl Holendrów. Trzon siły Holendrów każdy zna , że Robin van Persie i Arjen Robben na pewno co chwilę będą w polu karnym graczy z Kostaryki i uważam , że defensorzy lub bramkarz popełnią błąd i zobaczymy jak sędzia odgwizduję rzut karny. Więcej o ekipie Luis Van Gaala nie ma co pisać , bo są zdecydowanie lepszą drużyną i nic ich nie powstrzyma , aby pewnie awansować do półfinału. Kursy na zwycięstwo Holandii trochę małe , ale gram za wysoką stawkę i liczę na zwycięstwo w 90 minutach oraz oczekuję na siłę rażenia i wtedy okazja do rzutu karnego jest dość przewidująca i godna polecenia w innych typach.

▶ Komentarz do meczu:

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Do rozpoczęcia lig w Europie , a najbliżej naszej lidze wstrzymuję typowanie w moim temacie , a wrócę na ligi , bo MŚ kiepskie w moim wykonaniu. Oczywiście z forum nie znikam , a póki co będę dawał typy i analizy do &quot;typów dnia&quot; oraz do konkretnych działów. Pozdro i piona! :cool:

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Witam!​
Jednak 10 dni to za dużo bez typowania , więc od dziś już zaczynam spowrotem ???? zmiany będą , ale to napiszę po godzinie 20stej jak wejdę na laptopa. Pozdrawiam!

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
A więc jedziemy od nowa z starymi regułami + 2 nowymi:

# Zakaz komentowania [ jest PRIV ]
# Gra realna [ wirtualnie ? nie mam 10 latek na takie zabawy ]
# Gram najczęściej [ nożna , hokej ]
# Gram w Bet365
# Podsumowania [ co 10 kuponów ]
# Do każdego typu analiza
# 1.nowa – Max stawka [ 500 PLN - niestety powyżej już nie ryzykuję ]
# 2.nowa – Tylko single

POCZĄTKOWY STAN KONTA: 10.000 PLN

ELIMINACJE LIGI MISTRZÓW ! / (16.07.2014 / Środa , godz: 20:45)

▶ K1 # ⚽
Legia Warszawa – St. Patricks

▶ Typ: Poniżej -2.5 gola |2.05|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 205 PLN !
▶ Wynik: 1:1 ✅ :cool:

Po 10 dniowej przerwie ostrożniej. Niestety w tym typie bez analizy , bo nie zdążę jej napisać , a niestety dalej na telefonie jestem i nie mam możliwości zbytnio , a mecz za 20 minut. Od jutra znów wróci stała reguła - analiza = podstawa.

▶ Komentarz do meczu: mistrz Polski ? tyle na temat.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Campeonato Brasileirao (Serie A) ! / (17.07.2014 / Czwartek , godz: 03:00)

▶ K2 # ⚽
Criciuma - Fluminense

▶ Typ: Fluminense |2.25|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 225 PLN !
▶ Wynik: 3:2 ⛔ ????

Mistrzostwa Świata się zakończyły w Brazylii , ale piłka w tym kraju znów wraca na podwórko, która miała przerwę od 5 czerwca choć zespoły , które dziś zagrają o 03:00 w nocy naszego czasu mają przerwę już od 1 czerwca , więc odpoczęli dłużej. Przed przerwą gracze Fluminense zremisowali 1:1 z czwartym Internacional , a zespół gospodarzy przegrał 0:2 w Santosie. Na pierwsze a zarazem [10 kolejka] wybrałem mecz na stadionie Heriberto Hülse , gdzie vice-lider zagra z zespołem niżej notowanym , bo 14-stym zespołem Criciuma leżącym w stanie Santa Catarina. Dotychczas oba zespoły zagrały ze sobą 17 razy i aż 10 razy był lepszy zespół Fluminense natomiast Cricklewood wygrał tylko 4 razy i padły 3 remisy. Bilans bramek też na korzyść gości bo 18-27. Ostatnie trzy spotkania tych drużyn skończyły się również łatwo dla graczy Cristóvão Borges bo wygrane zostały wszystkie. Będzie to trudne spotkanie dla gospodarzy , bo Fluminense będą walczyć w tym sezonie o mistrza. Gracze na pewno będą chcieli narzucić swój rytm gry zwłaszcza grając u siebie i deklarują , że w domu po prostu chcą wygrać ten pojedynek , ale czy uda im się to ? Po drugiej stronie wyżej notowany zespół walczący jak już wspominałem o najwyższy cel, który odpoczął i się pali do gry. Wypowiedzi zawodników wykazały , że panuje w zespole przed tym spotkaniem bardzo dobry klimat i są skoncentrowani po cichu , aby zagrać dobry mecz i wywieżść 3 punkty z wyjazdu. Do zespołu przyszło aż 5 nowych zawodników w tym pomocnik Cicero , który już grał w zespole i jak powiedział ma wielką miłość do klubu i na pewno będzie stanowił duże wzmocnienie w środku pola. Pozostali gracze już nie są popularni i nic o nich nie wiem. Uważam , że zespół gości dziś dają z siebie wszystko pokazując to na boisku i wywiozą korzystny wynik na ich korzyść.

▶ Komentarz do meczu: oj trochę poszło odwrotnie miało być inicjatywa po stronie gości , ale gospodarze pokazali dobrą piłkę.

Do góry Bottom