>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

MAT typuje - buk bankrutuje !

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Witam.
Adminów proszę o usunięcie poprzedniego tematu [dział kupony].

Kilka osób mnie z forum zna , a więc nie ma co się przedstawiać zbytnio. Praca w Norwegii , więc tylko człowiek na uczciwej pracy zarobi , a bukmacherka dodatkowy grosz jak tylko się uda ..
Kilka Zasad w temacie:
# Zakaz komentowania [ jest PRIV ]
# Gra realna [ wirtualnie ? nie mam 10 latek na takie zabawy ]
# Gram najczęściej [ nożna , hokej ]
# Gram w Bet365
# Podsumowania [ co 10 kuponów ]
# Do każdego typu mały opis [ choć nie jestem w opisywaniu najlepszy ]
No nic postaram się temat prowadzić czytelnie , a więc zapraszam do śledzenia i do rozmów jak coś na PRIV.
Początkowy stan konta: 11.875 PLN !

Otrzymane punkty reputacji: +19
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (24.06.2014 / Wtorek , godz: 22:00)

▶ K1 # ⚽
Grecja - Wybrzeże Kości Słoniowej

▶ Typ: Obydwie drużyny strzelą bramkę |1.8|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 360 PLN !
▶ Wynik: 2:1 ✅ :cool:

Cóż można napisać o tym meczu ? Grecja jeszcze nie strzeliła brami na tych MŚ , a więc na przełamanie i jak chcą dalej walczyć o awans choć szczerzę w to wątpię powinni ustrzelić minimum jednego gola. WKS do tej pory strzeliła dwie bramki Japonii oraz jedną Kolumbii no i dziś też liczę na moc strzelecką Drogby , Yaya i spółki.

Otrzymane punkty reputacji: +12
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
USA: US Open Puchar ! / (25.06.2014 / Środa , godz: 01:00)

▶ K2 # ⚽
Carolina - Los Angeles

▶ Typ: Los Angeles |1.6|
▶ Bet365 ! / Stawka: 150 PLN / PW: 240 PLN !
▶ Wynik: 0:0 ⛔ ????

Wiadomo pucharowych meczy trzeba unikać , bo tam różne niespodzianki się dzieją , ale nie mogę odpuścić i stawiam na wyżej notowanych graczy z stanu Kalifornia. W 1/16 drużyna Caroliny dopiero w rzutach karnych wyeliminowała słaby Chivas , a natomiast Los Angeles po dwóch bramkach Zardesa pokonali na wyjezdzie ekipę Arizony 1:2. Kursy lecą na LA , więc nic tylko ryzykuję i gram na nich.

Otrzymane punkty reputacji: +9
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (25.06.2014 / Środa , godz: 18:00)

▶ K3 # ⚽
Nigeria - Argentyna

▶ Typ: Rzuty rożne over +9 |1.72|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 344 PLN !
▶ Wynik: 12 ✅ :cool:

Argentyna pewna awansu podejmie również już bardzo blisko gry dalej Nigerię. Oba zespoły na zakończenie spotkań grupowych powinni stworzyć dość mocną grę ofensywną zwłaszcza zespół z Ameryki , który ma w swoim zespole dużo takich graczy do takiej gry co zapewni &quot;oby&quot; ciekawe spotkanie z kilkoma bramkami , ale ja jednak wybieram dziś rzuty rożne i uważam że Argentyna sama jest w stanie ten próg przekroczyć jak to miało miejsce w meczu z Iranem.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Mecz Towarzyski ! / (25.06.2014 / Środa , godz: 16:00)

▶ K4 # ⚽
Legia Warszawa - Atlantas

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |1.44|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 144 PLN !
▶ Wynik: 2:0 ⛔ ????

Meczy towarzyskich też nie przepadam grać , bo to testowanie zawodników , taktyk itp.. Zdecydowałem się jednak postawić na ten sparing i mam nadzieję , że zawodnicy z Warszawy sobie postrzelają i będzie pokryty over 2.5 gola , a za jedyne 100 zł można dla emocji postawić.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (25.06.2014 / Środa , godz: 18:00)

▶ K5 # ⚽
Bośnia Hercegowina - Iran

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |2.10|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 420 PLN !
▶ Wynik: 3:1 :cool:

Mecz o honor i awans tak można nazwać ten pojedynek. BiH choć już po za mundialem to na pewno będą chcieli się pokazać z dobrej strony po nie udanych 2 meczach gdzie to byli skrzywdzeni zwłaszcza w ostatnim meczu. Czas na pokazanie tego , że byli faworytem wyjścia z grupy. Z drugiej strony Iran , który musi wygrać i liczyć na porażkę Nigerii , aby być dalej w turnieju. Za pewnie drużyna Iranu musi się odkryć , bo już nie ma czego bronić jak dotychczas i zaatakować , a gracze BiH godnie jak chcą się pożegnać z turniejem również zaatakują i mecz powinien nam przynieść styl ofensywny i bramki jak w historii oby dwu zespołów grających ze sobą (2:3 / 2:5) Stadion w Salvador już widział kilka bramek w tym turnieju , a więc liczę na pokrycie mojego typu.

Otrzymane punkty reputacji: +12
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (25.06.2014 / Środa , godz: 22:00)

▶ K6 # ⚽
Ekwador - Francja

▶ Typ: Francja powyżej 0.5 kartki |1.61|
▶ Bet365 ! / Stawka: 310 PLN / PW: 500.76 PLN !
▶ Wynik: 0 ????

Francuzi w końcu prezentują wysoki poziom i pewnie wychodzą z grupy , a Ekwador musi walczyć i liczyć na stratę punktów Szwajcarów. Wracając do mojego typu uważam , że 1 kartka dla Francuzów powinna zostać dana , bo w zespole Ekwadoru ma kto atakować defensywę trójkolorowych mowa tu minimum o dwóch Panach &quot;V&quot; czyli Antonio i Enner Valencia. Ekwadorczyki powinni gryzść trawę , aby coś ustrzelić i wtedy nie trudno popełnić przewinienie na kartkę.Uważam , że taki kurs nie mogę odpuścić i gracze Deschampsa popełnią faul na kartkę.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (26.06.2014 / Środa , godz: 18:00)

▶ K7 # ⚽
USA - Niemcy

▶ Typ: Niemcy |1.6|
▶ Bet365 ! / Stawka: 1000 PLN / PW: 1600 PLN !
▶ Wynik: 0:1 ✅ :cool:

Analizować zbytnio nie będę , bo jestem ciut wstawiony , a kupon wysłany wczoraj. Niemcy ? faworyt MŚ powinien pokazać styl gry jak w pierwszym meczu i udowodnić , że wychodzą z grupy z pierwszego miejsca i liczą się o jak najwyższe cele na tym mundialu. Kursy wczoraj popołudniu na Niemców wyższe potem niższe ( ja po kursie 1.6 zagrałem ) a dziś znów rosną , ale nic zostaję przy swojej decyzji i 3 punkty dopisuję Niemcom.

Otrzymane punkty reputacji: +1
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
TENIS - WIMBLEDON ! / (26.06.2014 / Środa , godz: 14:00)

▶ K8 # ????
Rosol - Nadal

▶ Typ: Nadal wygra 0:3 |1.53|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 153 PLN !
▶ Wynik: 1:3 ⛔ ????

Bez analizy i bez opisu ! Powód ? Brak wiedzy na temat tenisu , a kupon posłany dla emocji ????

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (26.06.2014 / Środa , godz: 18:00)

▶ K9 # ⚽
Portugalia - Ghana

▶ Typ: Powyżej 2.5 kartki w meczu |1.66|
▶ Bet365 ! / Stawka: 300 PLN / PW: 500 PLN !
▶ Wynik: 4 ✅ :cool:

Mecz w którym jeden zespół musi zgarnąć komplet punktów. Walka o wyjście z grupy trwa i na pewno nikogo remis nie zadowoli w tym pojedynku , gdzie obie drużyny powinny gryzść trawę i walczyć na pograniczu faulów. Oczekuję twardego pojedynku , gdzie na pewno nie zabranie kartoników.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (26.06.2014 / Środa , godz: 22:00)

▶ K10 # ⚽
Algeria - Rosja

▶ Typ: Rosja |2.05|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 410 PLN !
▶ Wynik: 1:1 ⛔ ????

No nie powiem kurs dla mnie bardzo dobry i nie ukrywam biorę i gram. Algierczykom wystarczy remis do wyjścia z grupy co by było mega niespodzianką , a w to nie chce mi się wierzyć. Rosja pomimo , że w pierwszym meczu jej nie wyszło to już w drugim z Belgami pokazała , że jest w stanie ugrać z nimi punkty , ale ostatecznie bramka na koniec im to pokrzyżowała. Dziś Rosjanie powinni wygrać i awansować dalej , a Algieria szczerze nic wielkiego nie pokazała nawet wygrywając wysoko z ... Koreą i oglądając dwa ich mecze nic fajnego o ich stylu gry napisać nie mogę. Rosja z takim trenerem na ławce jakim jest Fabio Capello poukłada sobie grę i pewnie zwycięży awansując dalej.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Kupon #1 ✅ 160 PLN
Kupon #2 ⛔ 150 PLN
Kupon #3 ✅ 144 PLN
Kupon #4 ⛔ 100 PLN
Kupon #5 ✅ 220 PLN
Kupon #6 ⛔ 310 PLN
Kupon #7 ✅ 600 PLN
Kupon #8 ⛔ 100 PLN
Kupon #9 ✅ 200 PLN
Kupon #10 ⛔ 200 PLN

Początkowy Stan Konta: 11.875 PLN
Aktualny Stan Konta: 12.339 PLN
Plus / Minus: ✅ 464 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +3
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
SIATKÓWKA - LIGA ŚWIATOWA ! / (27.06.2014 / Środa , godz: 18:30)

▶ K11 # :siata:
Iran - Polska

▶ Typ: Polska |3|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 300 PLN !
▶ Wynik: 3:1 ⛔ ????

Jestem Polakiem gram na naszych ???? Co do analizy meczu nie będę nic pisał , bo tylko analizuję piłkę nożną , a resztę gram co mi serce podpowiada i przeczucie po &quot;suchych&quot; statystykach.

majkel 0

majkel

Użytkownik
Ja też to &quot;patriotycznie&quot; zagram, mam jakieś drobne z ostatnich wygranych, więc wale na naszych ???? powodzenia i pozdrawiam

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
PARAGWAJ: Primera Division - Apertura / (27.06.2014 / Piątek , godz: 22:00)

▶ K12 # ⚽
Sol De America - Sp. Luqueno

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |1.9|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 380 PLN !
▶ Wynik: 0:0 ⛔ ????

Mecz za minutę się rozpoczyna także nie zdążę z analizą. ;/
Historia spotkań między tymi zespołami daje wyniki overowe , więc gram ..

▶ Komentarz do meczu: oj oj , a myślałem , że historia lubi się powtarzać i coś ustrzelą , ale niestety żadna z drużyn ani bramki nie zdobyła ... ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (28.06.2014 / Sobota , godz: 18:00)

▶ K13 # ⚽
Brazylia - Chile

▶ Typ: Brazylia |1.53|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 306 PLN !
▶ Wynik: 1:1 ⛔ ????

Już dziś rozpoczyna się ten moment turnieju kiedy to przegrywający odpada i o wszystkim decyduje jeden jedyny mecz. W Belo Horizonte, przed Brazylijczykami piekielnie trudne zadanie, choć grają u siebie. Brazylia choć po wygranych meczach z Chorwacją 3:1 , Kamerunem 4:1 i remisem z Meksykiem 0:0 nie pokazała zbytnio nic wielkiego. W pierwszym spotkaniu pamiętamy , że sędzia pomógł gospodarzom turnieju , a karny z kapelusza zapewnił 3pkt. W meczu z Meksykiem już tak kolorowo nie było i wtedy zobaczyliśmy , że nie taka Brazylia straszna w praktyce jak na papierze , a co do meczu z Kamerunem to nie zapomnijmy , że reprezentacja z Kamerunu była chyba jedną z najgorszych ekip grających w fazie grupowej i wynik stąd taki wysoki. Chile pokazało , że potrafi być groźne i mogą być dla każdego mocnym rywalem , a w ostatnim meczu z przegranym z Holandią 0:2 wcale nie byli gorsi. Dziś na pewno będzie ciężkie spotkanie dla obydwu zespołów i wyrównany pojedynek. Luis Felipe Scolari na pewno musi zadbać o obronę , bo w zespole Chile ma kto atakować: Sanchez , Vidal , Isla .. a z atakowaniem już nie powinno być problemu , bo człon zespołu Neymar na pewno weżnie ciężar gry na siebie choć nie zapominajmy , że w bramce jest świetnie dysponujący na tym mundialu Bravo. Spodziewam się walki i otwartego meczu , ale z wskazaniem jednak na Canarinhos.

▶ Komentarz do meczu: jak mogła Brazylia wygrać grając dobrze tylko 30 minut ? Chile w tym meczu było zdecydowanie lepsze i nie zasłużyli na odpadnięcie. Brazylia bez pomysłu na grę.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
SIATKÓWKA - LIGA ŚWIATOWA ! / (28.06.2014 / Sobota , godz: 15:00)
▶ K14 # :siata:
Finlandia - Kanada

▶ Typ: Finlandia |1.5|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 300 PLN !
▶ Wynik: 0:3 ⛔ ????
Finlandia na małej fali pokonując w przed ostatniej kolejce lidera grupy C Belgię na ich terenie 2:3 , a wczoraj łatwo wygrali u siebie z rywalem z którym dzisiaj znowu się zmierzą zwłaszcza w pierwszym i drugim secie [-18/-17/-24] Choć historia spotkań przemawia na dalekich gości z Kanady to liczę , że Finlandczycy podtrzymają wczorajszą formę i również dziś wygrają zdobywając kolejne punkty.
▶ Komentarz do meczu: wtopa na całej linii mecz wczoraj gładko wygrywają dziś łatwo przegrywają (-14/-24/-17) trochę mnie poniosło... ????

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (28.06.2014 / Sobota , godz: 22:00)
▶ K15 # ⚽
Kolumbia - Urugwaj

▶ Typ: Awans: Urugwaj |2.62|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 262 PLN !
▶ Wynik: 2:0 ⛔ ????
Zacznę od tego , że większość ludzi dziś gra pewnie na Kolumbię , ale czy to taki faworyt tego spotkania ? Uważam nieco inaczej i zagram odwrotnie. Kolumbia fazę grupową przeszła jak burza strzelając Grekom 3 gole , Wybrzeżowi Kości Słoniowej 2 gole i aż 4 Japonii tracąc przy tym zaledwie 2 gole. Naprzeciw Urugwaj , który rozpoczął mundial od porażki z Kostaryką 1:3 następnie ogrywając Anglików 1:0 w którym wielki wpływ miał Luis Suarez , którego dziś zabraknie za karę zawieszenia na 4 miesiące oraz wygrana po dość słabym meczu z Włochami 1:0. Kolumbia gra efektywnie i bardzo ofensywnie co widać w bramkach ma dobrych graczy takich jak minimum Rodriguez (3 gole) , więc gładko przechodzą do ataków co pokazali już w fazie grupowej. W zespole Urugwaju wielkie osłabienie bo nie zagra już wyżej wymieniany Suarez , ale nie tylko ten gracz jest podporą Urugwajczyków, którzy mają w swoim składzie minimum Cavanniego i Forlana , którzy jak znajdą miejsce do oddania strzału to na pewno to uczynią. Oba zespoły na pewno mają potencjał , ale nie zapominajmy również , że Urugwaj to Mistrz Ameryki Południowej oraz aktualnie szósta drużyna świata , więc taki kurs na awans mnie satysfakcjonuje i zagram na ekipę Tabareza.
▶ Komentarz do meczu: a jednak Urugwaj bez swojej gwiazdy nic nie zdziałał , a dobre ostatnie 20 minut nie wystarczyło na dobrze grający zespół z Kolumbii.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA ! / (29.06.2014 / Niedziela , godz: 18:00)
▶ K16 # ⚽
Holandia - Meksyk

▶ Typ: Awans: Holandia |1.55|
▶ Bet365 ! / Stawka: 2000 PLN / PW: 3100 PLN !
▶ Wynik: 2:1 ✅ :cool:

Na dziś wybrałem spotkanie 1/8 finału Brazylijskich mistrzostw świata w którym na przeciwko siebie staną ekipy Holandii, oraz Meksyku . Faworytem przed rozpoczęciem tego spotkania jest drużyna z Europy , która w grupie zdobyła komplet punktów wygrywając 1:5 z jeszcze aktualnym mistrzem świata czyli Hiszpanią , Australii dali sobie strzelić dwie bramy ale zdobyli trzy no i na końcu dobrze dysponującą w fazie grupowej reprezentację Chile 2:0. Meksyk wyszedł z grupy ciężkiej wygrywając 1:0 z Kamerunem , remisując z Brazylią 0:0 oraz wygraną nad Chorwacją w niezłym stylu 3:1. Meksyk jest solidny, ale jednak brak Holandii będącej w tak doskonałej formie w ćwierćfinale by było ogromnym zaskoczeniem, a nawet dobra postawa graczy w defensywie Meksyku raczej nie sprosta sile Oranje w której na czele stoi Robben i RvP. Typuję za ten awans Holandii choć uważam , że w regulaminowym czasie gry już powinni gracze Luisa Van Gaala dać radę.Gram za wysoką stawkę , bo innej opcji dziś nie widzę.

▶ Komentarz do meczu: emocje do samego końca , ale bramka w 88 minucie i z rzutu karnego w 94 minucie dała pewny awans lepszym zwłaszcza w 2 połowie Holendrom.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
SIATKÓWKA - LIGA EUROPEJSKA KOBIET ! / (29.06.2014 / Niedziela , godz: 18:00)

▶ K17 # :siata:
Polska - Niemcy

▶ Typ: Niemcy |1.9|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 380 PLN !
▶ Wynik: 3:1 ⛔ ????

Wczoraj nasze reprezentantki kraju uległy wysoko dzisiejszym przeciwnikiem Niemcami 0:3 (-15/-20/-16). Z opisu meczu wyglądało to tak jakby nie chciało się grać i dużo błędów sprawiło , że nie podjęły żadnej walki , a ambitne i poukładany zespół z Niemiec łatwo wygrał pokazując , że dziś 4 porażka z rzędu Polski znów stanie się faktem.Do trenera Makowskiego można mieć pretensje że wybrał nie te co trzeba - ale innych młodych nie ma i skoro te młode dostają tęgie lanie od bodajże 2 czy 3 składu Niemek no to znaczy że my nie mamy kim grać i tyle..

▶ Komentarz do meczu: heh dzień przed Niemki robią z naszymi co chcą , a 24h póżniej nasze wygrywają 3:1.

Do góry Bottom