billykid
Użytkownik
Witam
Do QB:
JA również mam błąd. Ta sama sytuacja pojawiła się przy zakładzie dotyczącym Jagusia, który zrobił 12 pktów (więcej niż 11,5) a mimo to zaliczyli mniej. Napisałem do nich reklamacje a oni mi odpowedzieli negatywnie. Cytuję ich odpowedź:
Oto link potwierdzjacy: http://www.speedway.nu/2007/Report.asp?elit.IF
PS. To jest twój link QB: http://www.speedway.nu/2007/Report.asp?elit.BH
Oczywiście, u Ciebie również jest sprawa jasna: Holta zdobył 12 pktów !
Pozdrawiam i licze że mi i Tobie zwrócą kasę.
Do QB:
JA również mam błąd. Ta sama sytuacja pojawiła się przy zakładzie dotyczącym Jagusia, który zrobił 12 pktów (więcej niż 11,5) a mimo to zaliczyli mniej. Napisałem do nich reklamacje a oni mi odpowedzieli negatywnie. Cytuję ich odpowedź:
Szanowny Panie "X",
Dziękujemy za Pana e-mail.
Uprzejmie informujemy, że zakład Smederna - Masarna, Ile punktów zdobędzie Wiesław Jaguś (Sme)?, Więcej niż 11,5 został przez nas rozliczony poprawnie i jest niestety przez Pana przegrany.
W brytyjskiej Elite League i rywalizacji jokerów w Pucharze Świata, punkty taktyczne są naliczane tak jak w normalnych wyścigach. W „polskich” i „szwedzkich” wyścigach żużlowych, punkty taktyczne SĄ wliczane do całkowitej, indywidualnej punktacji kierowcy, natomiast NIE są do niej wliczane punkty „bonusowe”.
We wszystkich ligach, aby zakład był ważny, kierowca/kierowcy musi/muszą uczestniczyć przynajmniej w 3 biegach. Jeśli kierowca/kierowcy nie uczestniczył/uczestniczyli przynajmniej w 3 biegach, wszystkie zakłady zostają unieważnione. Wszystkie zakłady są wyceniane według oficjalnego wyniku.
Prosimy zapoznać się proszę z naszymi OWH:
1.) Wszystkie zakłady w danym meczu wnoszone są na określoną liczbę biegów, zazwyczaj 15. Jeśli mecz zostaje przerwany w momencie, kiedy odbyło się 12 lub więcej biegów, wszystkie zakłady zostają rozliczone zgodnie z oficjalnymi wynikami. Jeśli w momencie przerwania meczu odbyło się mniej niż 12 biegów, wszystkie zakłady zostają unieważnione. Dotyczy to także zakładów handicap.
2.) Zakład na bieg (Prawidłowy wynik i zwycięzca): Zakłady zostają rozliczone zgodnie z oficjalnymi wynikami danego biegu po biegach powtarzanych i dyskwalifikacjach bezpośrednio po zakończeniu biegu, bez względu na wszelkie zmiany, wprowadzone w późniejszym terminie przez jakiekolwiek organy zarządzające.
3.) Zakłady Head-to-Head: Jeśli jeden lub obu kierowców nie ukończyło co najmniej 3 biegów, wszystkie zakłady zostają unieważnione. Dla wyniku zakładów nie mają znaczenia punkty bonusowe.
4.) Totals (punkty) (Więcej niż/Mniej niż): Jeśli kierowca nie uczestniczył przynajmniej w 3 biegach, wszystkie zakłady zostają unieważnione. Z wyjątkiem „polskich” i „szwedzkich” wyścigów żużlowych, punkty taktyczne NIE są wliczane do całkowitej, indywidualnej punktacji kierowcy w danym meczu.
5.) W „polskich” i „szwedzkich” wyścigach żużlowych, punkty taktyczne SĄ wliczane do całkowitej, indywidualnej punktacji kierowcy, natomiast NIE są do niej wliczane punkty „bonusowe”.
6.) W brytyjskiej Elite League i rywalizacji jokerów w Pucharze Świata, punkty taktyczne są naliczane tak jak w normalnych wyścigach (maks. 3 punkty dla zwycięzcy biegu itd.).
7.) Remis: Jeśli dwóch kierowców uzyskuje taką samą punktację w wyścigu, dla wyłonienia zwycięzcy stosuje się następujące zasady:
7.a) Zwycięża kierowca, który uzyskał lepszą pozycję w biegu, w którym obu kierowców brało udział.
7.b) Jeśli nadal utrzymuje się remis, zwycięża zawodnik, który (przy remisie na punkty) ma największą liczbę 1., 2., 3. i 4. pozycji („0” za ostatnią pozycję jest lepsze niż dyskwalifikacja z jakiegokolwiek powodu).
7.c) Jeśli nie można wyłonić zwycięzcy zgodnie z punktami 7.a) i 7.b), wówczas zwycięzcą zostaje kierowca z niższym numerem.
8.) Wyścig do „Liczby punktów”: Jeśli dwóch lub więcej uczestników uzyska taką samą liczbę punktów dla swojego zespołu w tym samym biegu, zakłady zostają rozliczone na rzecz zawodnika, który uzyskał wyższą pozycję w tym biegu.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt.
Z poważaniem,
Support Team z bwin
Oto link potwierdzjacy: http://www.speedway.nu/2007/Report.asp?elit.IF
PS. To jest twój link QB: http://www.speedway.nu/2007/Report.asp?elit.BH
Oczywiście, u Ciebie również jest sprawa jasna: Holta zdobył 12 pktów !
Pozdrawiam i licze że mi i Tobie zwrócą kasę.