>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Masówki na HT/FT

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Sundsvall - Varnamo HT/FT 2/1
Soccer » Sweden » Superettan » Sundsvall - Varnamo

Najwyższy kurs: 29,00 - Doxxbet
Zagrane: 17,00 - Bet365 1/10

http://www.oddsportal.com/soccer/sweden/superettan-2013/sundsvall-varnamo-6mr4zqO4/#ht-ft;2;29

Vestsjaelland - Esbjerg
Soccer » Denmark » Superliga » Vestsjaelland - Esbjerg

Najwyższy kurs: 47,00 - NordicBet
Zagrane: 34,00 - Bet365 1/10

http://www.oddsportal.com/soccer/denmark/superliga-2013-2014/vestsjaelland-esbjerg-jVrgsoMA/#ht-ft;2;29

+ DUBELEK w Bet365 @ 578,00 za symboliczne 2 euro.

kuite 1

kuite

Użytkownik
Gratulacje, mógłbyś podać kryteria, którymi się sugerujesz wybierając typ? Podejrzewam, że szukasz masówki pod łamańca, trafiłem?

kuite 1

kuite

Użytkownik
No własnie jest informacja na pierwszej stronie, a dwa ostatnie typy były grane przez odpowiednio 2 i 3 osoby (jakoś tak). Ciężko coś takiego nazwać masówką, więc pomyślałem, czy są może inne kryteria.
A post jest do usunięcia nawet teraz, bo dalej nie rozwiewa wątpliwości a pytanie było do autora tematu.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
No własnie jest informacja na pierwszej stronie, a dwa ostatnie typy były grane przez odpowiednio 2 i 3 osoby (jakoś tak). Ciężko coś takiego nazwać masówką, więc pomyślałem, czy są może inne kryteria.
A post jest do usunięcia nawet teraz, bo dalej nie rozwiewa wątpliwości a pytanie było do autora tematu.
Temat jest stary, te ostatnie linki które wrzuciłem grałem pod spadek na faworyta u ponad 95% buków. (Są osoby które twierdzą że coś w tym jest)

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Ciężko wyczuć takie spotkanie. Jeśli ktoś lubi takie dziwne typy, to moim zdaniem lepszą opcją jest typ &quot;wygrana przegrywającego&quot;. Dobrą drużyną do tego typu zakładów jest Real Madryt. Real często pierwszy traci bramkę, później zazwyczaj wygrywając spotkanie. W tym sezonie po 4 kolejkach już taki typ by wszedł z Getafe. W ubiegłym sezonie też trochę było taki sytuacji. Co prawda kursy dużo mniejsze np. dzisiaj z Elche jest na taki bet kurs 7,50, więc myślę, że jakiś system z tego mógłby wyjść, szczególnie gdy real gra u siebie rozluźniony i prze od razu do przodu, a i kursy są większe niż na wyjeździe ;)

PS. Autorze popraw w profilu wziąść na wziąć, bo strasznie razi oczywiście bez obrazy. Pozdrawiam

thestig 71

thestig

Użytkownik
Dziś jest fajny mecz pod łamańca Huddersfield - Blackpool a kurs też 29 ;) Analizowałem w swoim temacie, jednak jest spora szansa że skończy się remisem
edit: zobacz sobie zapis meczu ;) mogło wejść oj mogło.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Dziś jest fajny mecz pod łamańca Huddersfield - Blackpool a kurs też 29 ;) Analizowałem w swoim temacie, jednak jest spora szansa że skończy się remisem
edit: zobacz sobie zapis meczu ;) mogło wejść oj mogło.
dlaczego uważasz że dobry mecz pod łamańca ? na czym bazujesz swoją opinię ? pytam bo generalnie ludzie twierdzą że jak u większości buków są spadki pod faworyta to może być łamaniec, tutaj tego nie widzę więc chciałbym poznać Twoją opinię ????

Do góry Bottom