Odpowiedź masz na pierwszej stronie.Gratulacje, mógłbyś podać kryteria, którymi się sugerujesz wybierając typ?
Trafiłeś, trafiłeś... Wystarczyło przeczytać nazwę tematu; ,,Masówki na HT/FT''Podejrzewam, że szukasz masówki pod łamańca, trafiłem?
Temat jest stary, te ostatnie linki które wrzuciłem grałem pod spadek na faworyta u ponad 95% buków. (Są osoby które twierdzą że coś w tym jest)No własnie jest informacja na pierwszej stronie, a dwa ostatnie typy były grane przez odpowiednio 2 i 3 osoby (jakoś tak). Ciężko coś takiego nazwać masówką, więc pomyślałem, czy są może inne kryteria.
A post jest do usunięcia nawet teraz, bo dalej nie rozwiewa wątpliwości a pytanie było do autora tematu.
dlaczego uważasz że dobry mecz pod łamańca ? na czym bazujesz swoją opinię ? pytam bo generalnie ludzie twierdzą że jak u większości buków są spadki pod faworyta to może być łamaniec, tutaj tego nie widzę więc chciałbym poznać Twoją opinię ????Dziś jest fajny mecz pod łamańca Huddersfield - Blackpool a kurs też 29 Analizowałem w swoim temacie, jednak jest spora szansa że skończy się remisem
edit: zobacz sobie zapis meczu mogło wejść oj mogło.