>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Marzec z WilliamHill- wygraj m.in tablet Galaxy Note 10.1, Smartfon Galaxy Ace oraz..

Status
Zamknięty.
O 0

oldboy

Użytkownik
Jakoś ten link nie chce działać &gt;&gt; Link upoważniający do skorzystania z oferty i promocji &lt;&lt; (wpisz kod PL25)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jakoś ten link nie chce działać &gt;&gt; Link upoważniający do skorzystania z oferty i promocji &lt;&lt; (wpisz kod PL25)
Działa. Spróbuj na innej przeglądarce. Czasami trzeba chwilę odczekać. Na górze powinna być informacja o darmowym zakładzie
Doszlo moje zgłoszenie??
Marcin pisałem Ci PW ale nie odpowiedziales
Dostałem, wszystko ok.
Duże zainteresowanie konkursem ,jak to wygląda?
Wpisanie kodu: PL25 , jest warunkiem brania udziału w promocji?
PL25 jest w celu otrzymania darmowego zakładu. Nie wpisałaś to nie otrzymasz oferty na start. Jeśli rejestrowałaś się z odpowiedniego linku to jesteś zakwalifikowana do promocji z losowaniem gadżetów.
Zainteresowanie? Słabe.

arek666 29

arek666

Użytkownik
Marcin rowniez jak kolega wysłałem do Ciebie PW, ale nie odpowiedziałeś. Doszło zgłoszenie? Moj nick na WH to pulawiak93.

vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
Dokonaj depozytu na minimum 10E i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu
Jeżeli wpłaciłem 10E, zagrałem za całość od razu. W przypadku gdy siądzie - mogę drugi zakład zagrać za powiedzmy 3 euro? Bo suma sumarum, będą dwa zakłady o wartości wpłaconego depozytu a nawet więcej.

urbasag 90

urbasag

Użytkownik
Jeżeli wpłaciłem 10E, zagrałem za całość od razu. W przypadku gdy siądzie - mogę drugi zakład zagrać za powiedzmy 3 euro? Bo suma sumarum, będą dwa zakłady o wartości wpłaconego depozytu a nawet więcej.
Ja tak samo zrobiłem ważne ze kupony postawione za ponad 10 euro ????

rumo23 0

rumo23

Użytkownik
Witam,
zarejestrowałem się, wpłaciłem kaskę, wysłałem maila, wpisałem kod bonusowy PL25 i niestety nie widzę tego nigdzie :/ Ani bonusu nic ?! A rejestrowałem się z linku podanego w temacie ? W czym może być problem ? I czy mimo to wezmę udział w konkursie ?

EDIT:
Już jest all ok. Dopiero teraz bonus doszedł z opóźnieniem ????

baziu 162

baziu

Użytkownik
Zainteresowanie? Słabe.
Pozwolę wtrącić swoje 5groszy. Myślę, że jest słabe bowiem 3/4 użytkowników ma już tam konto od dawien dawna. Konkurs zapewne jest okej ale przydałoby się coś zrobić dla starych użytkowników. Ja np mam konto prawie ze wszedzie i szkoda ze nie moge korzystac juz ze startowych bonusów ani z tego typu konkursów bo uważam ze sa fajne.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Tak ciężko pierwszy post przeczytać?
Lista nagrodzonych zostanie ogłoszona w tym temacie do 10 kwietnia.
Oj dobra, nie spinaj się już tak.
Byłem pewien, że nie ma tam dokładanej daty, mój błąd, ale to chyba ludzka rzecz błądzić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom