Dziś radze odpuścić Derby bo chłopaki powoli już chyba odpuścili walkę o awans z taką grą to niech lepiej dają sobie spokój. kogo ostrzegłem to super
Brentford - Millwall
Gospodarze z coraz lepszą grą ostatnia wygrana z Blackburn, Millwall od ośmiu spotkań nie potrafi wygrać zmiana na Harrisa który już kiedyś prowadził Millwall w latach 2013-2014 nie było moim zdaniem dobrym pomysłem kręcą się wokół jednego kręgu trenerów i mogą zostać za to ''skarceni'' spadkiem co im grozi i to coraz bardziej bo o tyle co Blackpool raczej ma kłopoty ze zdobywaniem punktów to reszta potrafi je zdobywać i robi to. Gospodarze po rewelacyjnym początku sezonu zaczęli obniżać loty, chodziły słuchy o zwolnieniu Warburtona jednak pozostawiono go na stanowisku co było dobrym ruchem. Fakt jest jeden że kadra moim zdaniem jest za mało doświadczona jak na ten poziom jednak liczę że zespół postara się o te baraże jednak w nich nie daje im zbytnio szans. Goście przyjadą bez Dunne,Bailego, Halla, Martina i Edwardsa
Zwycięstwo Brentford @@ 1.60
Watford - Ipswich
Watford dość nieoczekiwanie wysunął się na prowadzenie w lidze, patrząc na to że Boro gra z Bournemouth i na pewno będą kibicować za remisem co dawałoby im przewagę w przypadku zwycięstwa nad Ipswich. Watford Jokanovica który przejął zespół w październiku i muszę przyznać że nie dawałem mu zbytnio szans na stanowisku tym bardziej że w swoim dorobku niema zbytnio doświadczenie w mocniejszych zespołach, duet Deeney - Vydra znów działa cuda odblokowali się na dobre i będą nękać obrońców Ipswich świetnie gra także Ighalo który jest szybki i bardzo dynamiczny w polu karnym rywali. U gospodarzy nie zobaczymy Abdiego i Murraya, Goście przyjadą bez Parra, Bishopa,McGoldricka, Hyama, Ambrose,Gerke i Hunta lista długa więc trener nie ma zbyt dużego pola manewru.
Zwycięstwo Watford @@ 2.15
Strzelec gola @@ Deeney @@ 2.50
INNE TYPY :
Blackpool - Leeds 2 @@ 2.00
W Miarę czasu postaram się coś dodać.