>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Marze O Browarze By Sąsiad

sumik09 8

sumik09

Użytkownik
W sumie, moze i jest sie czego czepiac, bo stawki sa duze, ale nie mowie ze do konca nie mozliwe, moja najwieksza stawka wynosila 3,000 zł, wiec nie neguje tego, lecz ta stawka zagralem raz, tylko i wylacznie, tu mamy hardcore ktory gra po 10,000 :p Ciekawe czy w ogole traderzy akceptuja takie wnioski bo jak wiemy sa limity, czesto gralem wiekszymi stawkami i czasem nawet zeby postawic 1,000 trzeba akceptacji wniosku. Chociaz tak jak mowie, nie twierdze ze nie grasz, ale watpie ze traderzy sie zgadzaja ???? .

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Powiem Wam granie na wysokich stawach jest przep./ sam próbuję się obić w pewnym czasie przyszła sodówka chęć zarobienia grubej kasy i jak to się potoczyło sami wiecie, wczesniej półtorej roku sobie wychodziłem spokojnie na plus TRUDNO człowiek uczy sie na błędach, ale przychodzi czarna seria, fakt faktem BEDE WALCZYŁ! by obić się od dna. Możecie na moim tematcie zaobserować jak inni cieszą sie z tego że jestem na minusie. Najgosze jest to że zamiast się wspierać wspólnie i zarabiać to budowana jest nienawiść i chęć zdołowania jak ktoś ma chwilowo gorzej. A kim są tacy ludzie sami sobie odpowiedzcie. pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
cinek664 18

cinek664

Użytkownik
Piter, to chyba czas żeby zrezygnować z gry. Wydaje mi się, że Twoje typy nie są progresją i jak się traci 5000 zł to nie znaczy, że trzeba postawić 10 000 zł. Nie wiem jaka jest prawda w Twoich kwotach które stawiasz ale pomyśl.. 30 tyś ? Ładne audi można kupić. Na początku był fajny pomysł- &quot;zarobek&quot; na piwo, a teraz ? Żałosne.
Chcesz by inni byli dla Ciebie mili i Cię wspierali, wymagaj też od siebie. Wszystkie wypowiedzi chamsko ripostujesz po czym narzekasz, że ludzie Cię dołują.
Zakłady to zabawa dla ludzi MYŚLĄCYCH. Porywczość jest tu nie wskazana... zastanów się nad tym co robisz i powodzenia ;)

Do góry Bottom