>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Marze O Browarze By Sąsiad

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Mi te typy to przynajmniej wchodzą a nie jak tym pionkom z forum,Ci co zbierają na wycieczke samochód, oszukują buków i takie tam,waąl tasiemce albo 90-t zdarzeń dziennie i sie dziwi jełop ze non stop na minusie a jak yield +3% to sukces, olać leszcczy!

Otrzymane punkty reputacji: +2
Z 13

ziomeczek

Użytkownik
To nie bądź, sobie obstawiaj i bądź na plusie, kogo to obchodzi prócz ciebie to nie wiem, ale ludzi zazdrosnych, albo tych nie mających własnych spraw i interesującymi się takimi ograniczonymi osobnikami.

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
no tak tak ale piszą do mnie prują się o typy skany i takie tam. i ze jak to robie ze jestem na plusie, wiesz ta zawiść zazdrość mnie zwyczajnie wkurwia!

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
No tak, ale jak baran wpiera Ci że aaa ty to jesteś x ... a sam tutaj nic nie osiągnął no to czyż taka osoba nie jest pionem? Jest i to jest naturalna kolej rzeczy. Boli mnie to że tak wiele osób tu przegrywa i pokazuje wszystkim że TO TEN BUKmacher zawsze wygrywa.

S 9

serbskiekosovo

Użytkownik
Powiem Ci tak, typy dajesz fajne ale pajacujesz strasznie. Wyzywasz każdego od pionów, jedziesz ogólnikami a tak na prawdę nie wiesz co ten ktoś osiągnął. Ilość postów czy posiadanie tematu z wygranymi nie jest wyznacznikiem tego czy ktoś jest &quot;pionem&quot; czy nie. Uroiłeś sobie jakąś misję w głowie i nie wiem po co Ci to... Rób swoje, jak ktoś hejtuje to odpisz mu na PW, zgłoś post a nie rób wiochy. Takie jest moje zdanie ale Twój temat, Twoja sprawa.

Do góry Bottom