O 0 orez18 Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #22 mozna grac w zakladay sportowe,dojsc do pewnej sumy,poem grac w pokera,zdobyc te 200 tych pkt i wyplacac??cza zrobic depozyt wlasny?
mozna grac w zakladay sportowe,dojsc do pewnej sumy,poem grac w pokera,zdobyc te 200 tych pkt i wyplacac??cza zrobic depozyt wlasny?
0 schu Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #24 E20 This code is invalid holh hola to znowy tylko ja mam takie szczescie?
S 11 support75 Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #26 więc promocja się już pewnie skończyła. Liczmy na to że kto zdazył wpisać ten dostanie. Bo ja obecnie kasy nie mam.
więc promocja się już pewnie skończyła. Liczmy na to że kto zdazył wpisać ten dostanie. Bo ja obecnie kasy nie mam.
S 11 support75 Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #29 jeden z uzytkowników forum XXXXXXXXXXXXXXX dostał taka wiadomość od nich When you register between friday and sunday you will get money to your account on coming monday before 17:00 CET Best regards, Martinspoker Kliknij aby rozwinąć... Wiec pozostaje czekac.
jeden z uzytkowników forum XXXXXXXXXXXXXXX dostał taka wiadomość od nich When you register between friday and sunday you will get money to your account on coming monday before 17:00 CET Best regards, Martinspoker Kliknij aby rozwinąć... Wiec pozostaje czekac.
0 zebedebe Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #30 jeden z uzytkowników forum mecz.pl dostał taka wiadomość od nich When you register between friday and sunday you will get money to your account on coming monday before 17:00 CET Best regards, Martinspoker Kliknij aby rozwinąć... Wiec pozostaje czekac. Kliknij aby rozwinąć... potwierdzam, taka odpowiedz dostalem na maila: Hello, When you register with code E20 between friday and sunday you will get €20 paid to your account on monday June 18 before 17:00 CET. We hope that you enjoy your time at Martinspoker! Best Regards, Martinspoker
jeden z uzytkowników forum mecz.pl dostał taka wiadomość od nich When you register between friday and sunday you will get money to your account on coming monday before 17:00 CET Best regards, Martinspoker Kliknij aby rozwinąć... Wiec pozostaje czekac. Kliknij aby rozwinąć... potwierdzam, taka odpowiedz dostalem na maila: Hello, When you register with code E20 between friday and sunday you will get €20 paid to your account on monday June 18 before 17:00 CET. We hope that you enjoy your time at Martinspoker! Best Regards, Martinspoker
D 0 denas Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #31 super!20 dolarkow to spora kasa,wiec bedzie mozna troche poobstawiac,a potem na pokerka;D
A 0 adrian1 Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #32 a ja nie czekając na kaske wziąłem udział w ich 200euro frerolku i 3 miejsce 16euro jest :jezora:
0 szmejek Użytkownik Czerwiec 17, 2007 #33 ale soft jest tak masakrycznie badziewny... ???? ze szkoda gadac i nie rozumiem zupełnie podziału kasy po rozdaniu... :/ przynajmniej na funmoney...
ale soft jest tak masakrycznie badziewny... ???? ze szkoda gadac i nie rozumiem zupełnie podziału kasy po rozdaniu... :/ przynajmniej na funmoney...
S 11 support75 Użytkownik Czerwiec 17, 2007 #34 niby dlaczego ?! Mnie tam odpowiada. Taki sam jak np i4poker siec B2B
2 iron77 Użytkownik Czerwiec 17, 2007 #35 niby dlaczego ?! Mnie tam odpowiada. Taki sam jak np i4poker siec B2B Kliknij aby rozwinąć... jak już ktoś wspominał wcześniej , soft ten można przyrównać do kasyna :mrgreen:
niby dlaczego ?! Mnie tam odpowiada. Taki sam jak np i4poker siec B2B Kliknij aby rozwinąć... jak już ktoś wspominał wcześniej , soft ten można przyrównać do kasyna :mrgreen:
105 rafalec Użytkownik Czerwiec 17, 2007 #37 jak dla mnie najgorszy table na jakim grałem Kliknij aby rozwinąć... to ty chyba nie grałeś na bodog ???? DD
jak dla mnie najgorszy table na jakim grałem Kliknij aby rozwinąć... to ty chyba nie grałeś na bodog ???? DD
A 0 adrian1 Użytkownik Czerwiec 17, 2007 #38 jak już ktoś wspominał wcześniej , soft ten można przyrównać do kasyna :mrgreen: Kliknij aby rozwinąć... tak to byłem ja ale turnieje sa spoko dla wszystkich takie samo szczęscie(moze nieszczęście) na stoliki cashowe wstęp wzbroniony chyba ze chcecie sie pozbyć kasy :jezora:
jak już ktoś wspominał wcześniej , soft ten można przyrównać do kasyna :mrgreen: Kliknij aby rozwinąć... tak to byłem ja ale turnieje sa spoko dla wszystkich takie samo szczęscie(moze nieszczęście) na stoliki cashowe wstęp wzbroniony chyba ze chcecie sie pozbyć kasy :jezora:
0 szmejek Użytkownik Czerwiec 17, 2007 #39 jak dla mnie najgorszy table na jakim grałem Kliknij aby rozwinąć... to ty chyba nie grałeś na bodog ???? DD Kliknij aby rozwinąć... rzeczywiscie nie grałem tam nawet nie wiedziałem ze jest taki klient to skoro tak mowisz, to nie bede probował
jak dla mnie najgorszy table na jakim grałem Kliknij aby rozwinąć... to ty chyba nie grałeś na bodog ???? DD Kliknij aby rozwinąć... rzeczywiscie nie grałem tam nawet nie wiedziałem ze jest taki klient to skoro tak mowisz, to nie bede probował
17 sadam666 Użytkownik Czerwiec 17, 2007 #40 jak dla mnie najgorszy table na jakim grałem Kliknij aby rozwinąć... to ty chyba nie grałeś na bodog ???? DD Kliknij aby rozwinąć... @Off topic Wg. mnie Bodog jeden z lepszych ????
jak dla mnie najgorszy table na jakim grałem Kliknij aby rozwinąć... to ty chyba nie grałeś na bodog ???? DD Kliknij aby rozwinąć... @Off topic Wg. mnie Bodog jeden z lepszych ????