>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MAROMARO

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Te żule z hila to jak wygrasz w polskiego kosza jakąś większą gotówę to przetrzymują rozliczenie kilkanaście godzin ale jak przegrasz to już w dwie sekundy masz minus na koncie. I jeszcze próbują szwidala z odwrotnym rozliczeniem, a później ... przepraszamy bardzo ;)
I przestroga dla graczy!!!
NIE GRAĆ PO PIJAKU!!!
Oni to wyczują i tak pomataczą, że jesteś w piz... i odwłoać możesz się tylko do Pana Boga.

marek611 6,7K

marek611

Bastia tyle kasy wyłożyła, żeby utrzymać drużynę w I lidze, a tu mudziny przedajo micce ???????????
Dziwne to ale prawdziwe!!!
W drużynie 1 góra 2 mudzinów, a i tak to darmozjady ... jak widzą tak grają ????

marek611 6,7K

marek611

Wygramy wybory jesienią na 111%.
Ale czy pozwolą nam tego bandytę tuska przywieść z Brukseli?
Putina to załatwimy w 15 sekund...
Ale czy dostaniemy Tuska???

marek611 6,7K

marek611

Zaraz Atlanta tych patałachów z bruklinu sobie ustawi ???? ???? ????
Teletovica wystawiają, który w oficjalnym wywiadzie powiaedział, że siebie wycenia 3 razy wyżej niż wynageodzenia jakie otrzymuje... czyli co meczami handluje!!!
Bez poparcia trenera tego by nie robił ???? ???? ????
Tego meila wysyłam do właściciela klubu, który jak tylko ochłonie będzie mógł w skarpetkach puścić tego jugolskiego pentaka ???? ???? ????

marek611 6,7K

marek611

Ja piszę, zdradzam tajemnice zagrożoną pierdlem, a wy jak dzieci ????
Mogliście zarobić miliony, a będziecie biedni jak zwykle ???? ???? ????

marek611 6,7K

marek611

Czy to prawda, że FBI przekazała dla CBŚ ok. 1200000 kont obywateli RP założonych u niedozwolonych buków?
To skarbówka będzie miała co robić do wyborów, a wyniki kontroli przejdą najśmielsze oczekiwania nawet szalonych optymistów.
Do budżetu może wpłynąć nawet 40 000 000 000 PLN ???? i kto wygra wybory w listopadzie? Można będzie podnieść najniższe wynagrodzenie do 2200 zł ????

marek611 6,7K

marek611

RELEGATION LEAGUE ONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I to jest wytłumaczenie DZISIEJSZEGO ŁOMOTU ???? ???? ????

marek611 6,7K

marek611

Zagłębie Lubin jeżeli awansuje to ma budżet 200 000 000 Euro, czyli 810 000 000 zł.
Na liście życzeń Company, Aguero, Costa, Lafata, Marecek, Milik, Glik i Wawrzyniak.
Będzie co najmniej ćwierćfinał LM ??????????????????????????????????

marek611 6,7K

marek611

Zagłębie Lubin jeżeli awansuje to ma budżet 200 000 000 Euro, czyli 810 000 000 zł.
Na liście życzeń Company, Aguero, Costa, Lafata, Marecek, Milik, Glik i Wawrzyniak.
Będzie co najmniej ćwierćfinał LM ??????????????????????????????????
no i trener Pellegrini ????

marek611 6,7K

marek611

temu Miłku z pałkowic powinno się patrzeć na ręce... a w polszczu jest jakoweś śczyszczy albo inna sluzba ...
a miłku powodzi sie dobze (Bożena) &quot;w dupiu ma zezwolenie&quot; robi błutu dla minłosterwsata szetynerstwa???????

marek611 6,7K

marek611

Andujar graj frendzlu... to po to wyautowałeś Ferrera aby teraz z tym wypierdziem skośnym przegrać?
Knur by go puścił 2:0, a ty boluś co potrafisz ???

marek611 6,7K

marek611

Andujar graj frendzlu... to po to wyautowałeś Ferrera aby teraz z tym wypierdziem skośnym przegrać?
Knur by go puścił 2:0, a ty boluś co potrafisz ???
jednak ciotka adufujara anujara jest ciotą... ANDUJAR to pedał!!!!!!!!!!!!
majtki sprzedał i kupił nowe papierowe przez które łatwy dostęp ???? ???? ????

Do góry Bottom