>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maplin UK Championship 8-16 Grudnia 2007

Status
Zamknięty.
maestro76 3

maestro76

Użytkownik
cala czolowka jest bez formy.poza ronniem,ktory tez gra nierowno,kazdy moze wygrac z kazdym.ale cos typowac trzeba;-)

co do selbiego- nie mozna zapominac o jego polfinale w szanghaju-no i w prowizorycznym jest juz 7:]

rastabanana 0

rastabanana

Użytkownik
Po tym co zobaczyłem i czego nie widziałem postanowiłem zrobić coś dziwnego.. mianowicie zagrać tak:

J. Cope już wygrał, a D. Harold jest na dobrej drodze... tylko Hamilton musi się jeszcze sprężyć:spokodfhgfh:

No i się nie sprężył, ale zarobek jest ????
wyszło 52.25 Euro a z Hamiltonem byłoby ponad 250...szkoda:/

a tak w ogóle to czemu taka cisza na forum ?? ????

maestro76 3

maestro76

Użytkownik
ronnie idzie jak burza-prawdopodobne ze w nastepnej rundzie zagra z copem ktory latwo wyeliminowal mistrza swiata-higginsa.zapowiada sie ciekawy pojedynek.

moj faworyt na polfinal-mark selby prawdopodobnie pokona harolda i przed nim arcytrudny rywal marco fu.

w gornej czesci drabinki murphy kontra (prawdopodobnie)ding junhui-rowniez zapowiada sie swietny mecz w ktorym chyba stawial bym na chinczyka.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Murphy S. - Junhui D. 2.29 ✅

Shaun Murphy zmierzy sie dzis z Dingiem Junhuiem w cwiercfinale UK Championship. Pojedynek zapowiada sie niezwykle ciekawie, jeden i drugi prezentuja sie niezle, mlode pokolenia snookerowe. Ja stawiam zdecydowanie na 25-letniego Anglika. Czarodziej jest w super formie, w ostatnich miesiacach bardzo poprawil gre, technike oraz swoja sylwetke. Mam wrazenie, ze stabilziacja w zyciu prywatnym odbija sie na dobre, ma duze wsparcie. Shaun gra bardzo specyficzny snooker, operaty na minimalizacji bledow i nie dopuszczaniu rywala czesto do stolu. Mala ilosc bledow procentuje, dzieki temu Murphy stal sie jednym z najbardziej reguralnych zawodnikow w tourze i ma duza szanse na pierwsze miejsce w rankingu, moze to malo wazne dla doswiadczonych zawodnikow ale Shaun na pewno chcialby byc pierwszy. Chinczyk ma bardzo slaba psychike, dopoki tego nie wyeliminuje bedzie mu ciezko wygrywac duze turnieje, Shaun jest wyjatkowo niewygodnym rywalem dla niego, wlasnie przez maja ilsoc bledow, Junhui robi bledow sporo a to na pewno Anglik wykorzysta. Pierwsza sesja rozpocznie sie dzis o godzinie 15, druga o godz. 20 i mysle, ze do polnocy na 100% poznamy zwyciezcow, nie mam watpliwosci, ze polfinalsita bedzie Czarodziej.

thevil 0

thevil

Użytkownik
Zgadzam się w 100% z typem kolegi wyżej, Shaun jest chyba najrówniej grającym zawodnikiem w tym sezonie, a Ding jeśli tylko nie wystrzeli to Anglik powinien sobie z nim łatwo poradzić. Gorzej będzie jeśli jego forma eksploduje akurat w tym meczu ????
Do tego gram jeszcze na Maguire&#39;a. Williams może i się odradza, ale ta jego gra jeszcze nie jest na tyle dobra żeby wygrać z będącym we wspaniałej formie Maguire&#39;m

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Witam narazie to ja kompletnie ie mam casu na oglądanie snooka.Pozatym coś mnie to przestało krecić .Może jeszcze kiedyś coś naskrobie na forum zwiazane z meczykami snookra.Ale widze ze coraz bardziej nieobliczalne sie to robi zreszta dzieje sie tak od zeszłegos ezonu.

poZdrawiam

rastabanana 0

rastabanana

Użytkownik
Finał
Co powiecie o finale??
Ronnie wygrał w wielkim stylu, aczkolwiek nie miał lekko, pomimo nie tak klasowego przeciwnika jakim był przeciwnik Maguire&#39;a z półfinału.

Jak na razie mam postawione 20E na Maguire&#39;a ale zastanawiam się czy nie dołożyć 70 wygranych w połfinale Ronniego (postawiłem kiedy był w małych tarapatach ???? )

Może ktoś podpowie jakieś za i przeciw ;)

thevil 0

thevil

Użytkownik
Ronnie to nieobliczalny zawodnik, potrafi zagrać przeciętny pojedynek, a skończyć go 147 :-D To było coś pięknego, ale myślę, że jeśli Selby&#39;ego nie zjadłyby nerwy w ostatnich frame&#39;ach, to skład finału mógłby być zgoła inny.
Nie wiem jak wy, ale ja skorzystam z dużego kursu na Maguire&#39;a mimo tej bomby w ostatniej partii Ronniego ????
Edit : No to po kasie, czegoś takiego się nie spodziewałem ????

M 0

mojo

Użytkownik
Dla mnie przełomowym momentem wczorajszeo półfinału był frame 13 przy stanie 7-5 dla Selbiego i niedokładne spozycjonowanie białej. Zasłonił sobie inną czerwoną - czarną bilę i musiał się odstawiać. Układ czerwonych na stole był bardzo dobry do wygrania. Podszedł Rocket i szczyścił stół break&#39;em ponad 70 pkt. Selby się w tym momencie rozsypał. Ostatni frame to mistrzostwo świata ale było widać że Ronnie ma psychologiczną przewagę nad przeciwnikiem. Mało który odważyłby się w decydującym framie o finał UK grać maxa. Tym bardziej że układ bil nie był najlepszy. Był dobry ale widziałem lepsze. Dwie czerwone na środku stołu musiał do nich dochodzić po czarnej.

Dziś postawię na +2,5 na Maguire&#39;a. Jeśli zagra tak dobrze jak z Merphy&#39;m a Ronnie tak przeciętnie jak z Selbym to o wynik jestem spokojny.

Stephen Maguire (SCO) +2,5 1.95

Przekonamy się późnym wieczorem lub w nocy.

rastabanana 0

rastabanana

Użytkownik
No i koniec
Dla mnie podsumowanie finału jest takie:
- minus 92 Euro na koncie... i to by było na tyle ????

Meczu nie oglądałem.. wystarczył mi wynik na livescoringu 0-8.. nawet K*** nie włączyłem telewizora ????

Wziąłem szanse na większy zysk, ale wczorajsze 147 Ronniego musiało go podbudować...A Maguire&#39;a troszke zdołować.. wynik znamy czekamy na więcej w pszyszłym turnieju.

Powodzenia i gratulacje dla Tych, którzy postawili na R. O&#39;S. ???? :spokodfhgfh:

M 0

mojo

Użytkownik
No niestety Ronnie nie zagrał tak słabo jak ze Selbym a Maguire kompletnie się spalił co zreszta powiedział w wywiadzie po meczu że był mocno zdenerwowany.

p.s.czy ktoś zagrał na dokładny wynik 10-2 kurs około 40 był :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom