>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Manchester United - Manchester City, HIT 4. kolejki Premier League, 10.09.2016

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

Gwiezdne wojny w Premier League, mecz który elektryzował wszystkich już przed wylosowaniem terminarza. Kiedy maszyna losująca wyznaczyła datę starcia obu zespołów kibice na całym świecie zaznaczali tę datę na czerwono w kalendarzu. Ibra vs Aguero, czerwoni vs niebiescy, Jose vs Pep. Czy trzeba jeszcze jakoś zachęcać do tego pojedynku? Oba zespoły idą jak burza w obecnym sezonie i na koncie mają po trzy zwycięstwa.
Teraz bezpośredni pojedynek w Teatrze Marzeń, więc dojdzie do prawdziwego trzęsienia ziemi, należy spodziewać się gromów, błyskawic, pytanie kto zostanie trafiony?
Zachęcamy do dyskusji o derbach Manchesteru!

PS. Nie zapomnijcie zapiąć pasów ;)

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
To prawda, oba zespoły są w dobrej formie i układa im się gra pod skrzydłami nowych trenerów. Ciężko wytypować faworyta w tym spotkaniu, chociaż delikatnie można by wskazać na United ze względu przez grę na własnym stadionie. Poza tym trochę szwankuje obrona City, ale do spotkania z Czerwonymi Diabłami wszystko może się zmienić i Guardiola może podreperować wszystkie mankamenty.
Bardzo prawdopodobny wydaje się remis, ale także warto będzie grać jakiegoś overa i to, że obydwie drużyny strzelą bramkę.

M 272

mientosek

Użytkownik
City jakoś nie robi na mnie wrażenia. Ani ich kadra, którą uważam za dość przeciętną (w porównaniu do najlepszych zespołów Europy), ani ich gra. Po za tym wydaje mi się, że MU jest teraz zespołem o wiele lepiej ułożonym. W tym meczu jeszcze prawdopodobnie się cofną i będą chcieli zagrać z kontry, a nie trzeba nikomu mówić, że zespoły Jose są w tym elemencie gry perfekcyjne. Nie zdziwię się jak w takim wypadku zagrają na skrzydłach Martial i Rashford, bo to będzie idealne zestawienie na grę z kontry. Wiadomo, że kontuzjowany jest Fellaini, ale w takim meczu to jego styl gry byłby raczej kompletnie bezużyteczny, więc Schneiderlin powinien go spokojnie zastąpić.

mikems22 1

mikems22

Użytkownik
Szczerze mówiąc dla mnie ten mecz to no bet, ewentualnie do pogrania na live. Historia pokazuje, że po derbach Manchesteru można się wszystkiego spodziewać, zarówno nudnego 0-0 jak i porywającego widowiska obfitującego w bramki. Jeżeli na siłę miałbym obstawiać 1x2 to skromnie zagrałbym na City za @3.30 w betsafe bo według mnie ten mecz to typowe 50/50. Liczę jednak na wygraną United jako ich fan.

borys333 278

borys333

Użytkownik
Nigdy nic nie wiadomo, ale stawiałbym tu, że obie drużyny strzelą bramkę.
Jako fan United uważam, że grają przeciętnie, ale i tak dużo się poprawiło. W ofensywie są znacznie mocniejsi i tylko czekać, aż wpadnie jakaś bramka. Jednak mam nadzieję, że ich często powtarzająca się szarpana gra zmieni się w coś, co miło się ogląda.
City za to wydaję się silną drużyną, która chętnie strzelałaby bramki w pierwszym kwadransie. Przeczuwałem, że z West Ham em zdobędą bramkę w pierwszych 15 minutach i tak się stało.
kto wygra? Cholera wie, ale mam nadzieję, że jakąś fajną bramką zwyciężą diabły. Najlepiej Rooney z przewrotki na 2:1 ????

samuel24 7,6K

samuel24

Użytkownik
Jako kibic MU cieszę się, że znów jesteśmy faworytem w Derbach. W mojej opinii szkoda, że Sergio nie zagra. W przypadku wygranej pozostaje zawsze jakiś niesmak, że podstawowy strzelec nie zagrał. No i pojedynek Mou-Pep...... już nie mogę się doczekać.

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Manchester United - Manchester City
Mój typ: Manchester United
Kurs: 2,30
Bukmacher: Fortuna

Na to starcie czeka mnóstwo osób. Mourinho vs Guardiola. Pierwszy argument ? Brak Aguero. W ofensywnie jest Sterling, De Bruyne, Silva.. ale Aguero to lis pola karnego i udowodnił to już niejednokrotnie że w ważnych meczach umie strzelać. A drużyna United ? Wszyscy zdrowi, chociaż nie wiadomo co z Mkhitarayan&#39;em. Pogba całkiem dobrze się wprowadził do drużyny, Ibrahimović który ma na pienku z Guardiolą też będzie chciał pokazać pazur. Atut własnego boiska to też duży argument za United. Ja gram na czysty win. Ostatni pojedynek na Old Trafford był przeraźliwie nudny, tutaj myślę że zakończy się zwycięstwem Czerwonych Diabłów.

C 370

cinek9191

Użytkownik
Nigdy nic nie wiadomo, ale stawiałbym tu, że obie drużyny strzelą bramkę.
Jako fan United uważam, że grają przeciętnie, ale i tak dużo się poprawiło.
Popieram: Nie jest to jak na na razie oszałamiająca gra MU. Ibra Kadabra jak na razię tymi bramkami jakoś poprawie tło United. Mimo szczerych chęci oraz ( jako, że jestem fanem MU) to daje w tym spotkaniu 50/50.
Gra City w tym roku wygląda/ i oby po tym meczy można byłoby napisać wyglądała ładnie ;)
Na pewno gram :

Obydwie drużyny strzelą: @1,80 bet365

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zanim zabrzmi pierwszy gwizdek na Old Trafford warto cofnąć się w czasie i przypomnieć sobie najbardziej pamiętne wydarzenia w historii potyczek obu zespołów -&gt; http://zzapolowy.com/trzy-najbardziej-pamietne-momenty-derbow-manchesteru-z-ostatniej-dekady/
Co do nadchodzących derbów to hmm, spora niewiadoma. Sercem za United, ale różnie może być mimo wszystko.
Po jednej stronie brak Aguero i to strata spora. Ibra odpoczął bo na kadrę już nie jeździ.
Mówicie, że widzicie gole? Hm, a czy pamiętacie jeszcze derby z zeszłego sezonu? :p

brodaty-zolw 102,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dla mnie 1-0 dla United po golu Ibry lub Rashforda xd
(komentarz tylko dodany tak &quot;o&quot;, jutro jak wstanę to edytuje i dodam swój typ z analizą)

Pierwszy wielki hit jaki dostarcza nam Premier League w tym sezonie. Wielkie derby Manchesteru. W ostatnich latach to City bywało faworytem, w tym sezonie można by powiedzieć, że to typowy mecz na remis, bo obie drużyny dopiero uczą się grać piłki preferowanej przez ich nowych managerów. Pojawia się jedno &quot;ale&quot;, a mianowicie Kun Aguero a raczej jego brak. Zawodnik został zawieszony na 3 spotkania a jego absencja zaczyna się właśnie jutro. Brak podstawowego napastnika będzie wielką stratą dla Pepa. Jedną opcją jest gra bez prawdziwego napastnika lub wystawienie od początku młodego Iheanacho. Osobiście liczę na to, że będzie grał właśnie młody Nigeryjczyk, bo talentu on ma w sobie niesamowicie dużo. Co do samego spotkania, ja spodziewam się bardzo underowego spotkania i piłkarskich szachów w wykonaniu obu szkoleniowców. Obaj Panowie grali ze sobą już wiele razy i to Guardiola lepiej wygląda w tej rywalizacji jednak to Mou potrafił zdetronizować &quot;Tici Tace&quot; swojego kolegi. Wydaję mi się, że Mou odda piłkę drużynie Guardioli i będzie czekał na swoje okazję. Siła defensywna zespołu &quot;Czerwonych Diabłów&quot; jest niesamowita i brak Aguero może spowodować, że Ci będą mieli wielki problem ze strzeleniem gola. Sam wyczuwam tutaj jakieś 1-0/1 po bardzo wyrównanym spotkaniu.

United DNB - 1.6/winmasters ⛔ 1-2, zasłużona wygrana City
Drugi bet jaki odnalazłem to kartki. Buki wystawiły linię 5.5! Niby na derby to wcale nie tak dużo i sędzia może pokazać 6 albo nawet więcej. Sędziuje jednak Pan Mark Clattenburg czyli najlepszy sędzia na świecie. Arbiter, który w tym roku sędziował finał LM, EURO oraz FA Cup. Zazwyczaj pozwala grać ostro i kartki pokazuje dopiero w ostateczności. Liczę, że jutro także pozwoli pograć zawodnik. Spójrzcie na ostatnie derby Manchesteru. Tylko 1/5 w ostatnich spotkaniach została pokryta ta linia i tylko przez to, że została tam pokazana czerwona kartka.
Under 5.5 kartki - 2.16/winmasters ⛔ 95 minuta, ostatnia akcja meczu i 6 kartka :/

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Nie za bardzo mam czas się rozpisywać więc na szybko. Przez ostatnie trzy lata derbów t o Ci niebiescy byli zdecydowanymi faworytami a wyniki były różne (ahh to pamiętne 4-2). Brak Aguero jest większym problemem niż może się zdawać. O ile Guardiola wie co zrobić w takiej sytuacji to obywatele już niekoniecznie a czasu na edukację było mało. Dwa najbardziej prawdopodobne warianty to Nolito na 9 lub fałszywa 9. Ja jednak liczę na Ihenacho. Nie wiem dlaczego do tej pory dostawał tak mało szans ale jego skuteczność jest diabelna. Tak czy inaczej diabły grają u siebie a to dodatkowy argument w ich kierunku. Sa dla mnie faworytami jednak nie jakimiś żelaznymi. Te derby to coś więcej niż derby bo na ławkach siedzą Mou i Pepe a więc widowisko powinno być fantastyczne. W związku z tym dopóki nie szukamy tu jakiś wysokich kursów według mnie powinniśmy siąść na spokojnie i obejrzeć ten mecz z piwkiem bo stać się może wszystko.

zajebaninho 41

zajebaninho

Użytkownik
Jak dla mnie ten mecz to jasny kurs na to, że obie drużyny strzelą gola. Jestem fanem City od wielu lat i chyba nigdy nie grali takiej piłki jak teraz. Guardiola zrobił czystki i widać, że wymaga od piłkarzy o wiele większego zaangażowania niż Pellegrini. Bardzo wysoki, szybki pressing bez piłki i duże ale skuteczne posiadanie piłki co pokazują wysokie wyniki w tym sezonie. Jednak moim zdaniem brakuje jeszcze solidności w obronie, mieli mecze pod kontrolą i nagle dziwnie tracone bramki. Myślę, że United też gra bardzo dobrze na początku tego sezonu i ofensywa jaką posiadają da przynajmniej tego jednego gola Czerwonym Diabłom. City bez Aguero co jest jedynym zgrzytem przy tym typie ale moim zdaniem ofensywnie City w tej chwili też jest tak mocne, że strzelą gola. Poza tym jestem pewien, że ambicje City jak i United w tej chwili sięgają wyżej niż podział punktów. Oby były to ciekawe derby.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Dla mnie będą to taktyczne szachy obydwu trenerów. Brak Aguero, City na pewno nie zagra tak ofensywnie jak w poprzednich meczach, United z kolei osttanio wymęczyło 1:0 z Hull City. Dla mnie no bet, ale najbardziej skłaniam się do zagrania na remis i under 2,5 gola po 3,75 w całorocznym.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Buk365:
Rzut rożny przed 9:00 -&gt; TAK @1.83. Rzut rożny w 4. minucie
Nie mam w zwyczaju obstawiania meczów United, bo jestem ich fanem od małego i ciężko mi podejść obiektywnie, ale obok derbów przejść obojętnie nie mogłem. Nie wiem, jakiego meczu się spodziewać, bo mogą być i szachy i szalony mecz z remisem 8:8, dlatego idę w stronę kornera w pierwszych minutach. Wiadomo, jak mecze na początku wyglądają, zawsze jedna z drużyn próbuje coś skonstruować, idą piły pod pole karne rywala i liczę, że korner w meczu zostanie nabity dość szybko, bo przed 9. minutą spotkania. Nie ma za wiele co analizować, stąd żadnych cyferek nie podam, moje czyste przypuszczenia.

S 406

skalp

Użytkownik
Ja tam umiem rozgraniczyć kibicowanie od typowania. Też jestem fanem ManU i mam zasadę prostą. Stawiam ich mecze wyłącznie wtedy gdy mój typ pokrywa się z ich korzyścią sportową. Przeciw nim po prostu nigdy nie stawiam, a jak już mi tak wychodzi to zwyczajnie tego nie stawiam.
No i jeszcze bym zapomniał: uważam że United wygrają. Mają za sobą cięższe sprawdziany niż póki co City i wyszli z nich z tarczą. Zwyczajnie na ten moment są w takiej formie że City moim zdaniem nie ma szans bez Aguero [ z nim bym musiał dać podpórkę] + City do tej pory kogo miało do sprawdzenia się z mocnym rywalem?. Sunderland tylko przypadkiem nie urwał im punktów, Rumuni?, a może WHU które grało bez : Payeta, Carrolla, Lanziniego, Sakho, Sreswella, Feghouliego, Ayew?

S 406

skalp

Użytkownik
Dla mnie będą to taktyczne szachy obydwu trenerów. Brak Aguero, City na pewno nie zagra tak ofensywnie jak w poprzednich meczach, United z kolei osttanio wymęczyło 1:0 z Hull City. Dla mnie no bet, ale najbardziej skłaniam się do zagrania na remis i under 2,5 gola po 3,75 w całorocznym.
... Jak można porównywać mecz z Hull vs City? Tam były autobus w paski i w strzałach 8:29.... ten mecz nawet w ułamku nie będzie tamtego przypominał, gdzie United niemal w całości na połowie rywala.

ibis 2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:30 Manchester United - Manchester City
Typ: 1
Kurs: 2.54
buk: Unibet

Wynik:

Tak jak parę sezonów wcześniej czekało się na Gran Derbi, teraz czekamy na świętą wojnę w PL. Tak to już dziś, wielkie derby Manchesteru, wielki pojedynek na linii Mourinho-Guardiola. Cały piłkarski świat będzie miał zwrócone oczy na Old Trafford o godzinie 13:30. Tak naprawdę jest to mecz gdzie ciężko cokolwiek wytypować. Ja jednak zdecydowałem się iść w stronę gospodarzy. Myślę, że o samym zwycięstwie zdecydują detale dzisiaj, bowiem żadna z drużyn nie będzie chciał przegrać tego spotkania. W poprzedniej kolejce Czerwone Diabły długo męczyły się grając w trudnych warunkach na boisku niespodziewanie dobrych na początku sezonu Tygrysów, jednak mając w rękawie takiego asa jak Rashford,Czerwone Diabły wyszły z tego spotkania zwycięsko. The Citizens zagrali z West Ham i zaprezentowali nam dwie drużne połowy. W pierwszej zdominowali całkowicie rywala, żeby w drugiej stracić gola i wprowadzić w swoich szeregach trochę nerwówki. Mimo tego City wyszli z tego spotkania zwycięsko.
Odnośnie składów, to obie ekipy wyjdą dzisiaj w swoim najsilniejszym zestawieniu. Jedynie w ekipie gości zabraknie Aguero, który został zawieszony. Szkoda, bo miło by było popatrzeć na pojedynek Ibra-Aguero. Brak argentyńczyka w składzie, na pewno nie sprawi, że ten mecz będzie nudny, a dalej będzie stał na wysokim poziomie. Spodziewam się szybkiego i energicznego spotkania, że nie będą to szachy i spotkanie zakończy się bezbramkowym remisem - bo takie mecze już miały miejsce. Chcę zobaczyć mecz do jakiego nas obie drużyny przyzwyczaiły, mecz pełen goli, akcji i świetnego widowiska!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom