Nie no takich głupot to juz dawno nie slyszalem... !!! Stary czy Ty wiesz co Ty mowisz ???? Oni staneli 11 na bramce?? Jezeli to zaden problem to dlaczego Twoj Arsenal tego nie zrobil ... :jezora:
glupoty to ty piszesz, obserwuje juz od pewnego czasu twoje wypowiedzi i wygladasz mi na 13 letniego fanboya manchesteru o czym swiadczy chociazby twoj avatar i podpis...
wiec nie pouczaj mi tu innych
ja nie kibicuje zadnem zespolowi zagranicznemu, po prostu obstawiam, wczoraj postawilem na barce (manchester do polowy - barca caly mecz)
niestety nie udalo sie
a co do meczu: nie wmowisz nikomu, ze manchester gral lepsza pilke od barcy, fakt faktem obrone mieli skuteczna, ale poza tym nie zaprezentowali NIC
wczorajszy mecz ogladalem od poczatku do samego konca i barca robiła ich jak chciala, messi dryblowal miedzy 3 zawodnikami manchesteru, szybkie podania i masa groznych sytuacji, machester w ciagu calego meczu bronil sie jak mogl i praktycznie nie przeprowadzal zadnych akcji ofensywnych
ronaldo rowniez nic nie pokazal
posiadanie pilki: machester-39% barcelona-61%
wynik jak wszyscy wiedza korzystny dla manchesteru, po prostu mieli szczescie i tyle, bo grali gorsza pilke
wiec jesli patrzec na wynik manchester byl lepszy rzecz jasna
ale jesli by patrzec na to co zaprezentowaly na boisku obie druzyny to barca wgniotla manchester w ziemie - i nikt temu nie zaprzeczy
a ze barca nie awansowala, to taki urok pilki noznej, sam nie wiem jak to mozliwe, momentami bramka van der sara wydawala mi sie zaczarowana
boli mnie troche tak niska skutecznosc barcy , bo naprawde mieli mase doskonalych sytuacji