>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mam wybrać 2 buki z kilku możliwych

marian86 0

marian86

Użytkownik
Moje kryteria:
- żadnych zbójeckich małych kursów na faworytów (nożna, tenis, siatkówka, zespołowe)
- oferta we wtorek wieczorem ma już być porządna i konkretna na tydzień, żeby z odpowiednim wyprzedzeniem cos zagrać.
- zakłady: podwójna szansa, strzeli/nie strzeli, trochę handicapów (+1 -2), ewentualnie: draw no bet.
- aha i nie wiem czy skorzystać z bonusów, bo z nimi bywa więcej szkody niż pozytku, przy nie obróceniu - nie ma wypłaty.
- sprawnie działająca strona i w miarę przyzwoity live.
- wasze referencje :-D
Wybór pomiędzy: Unibet, Gamebookers, Bet365, Expekt, Sportingbet
ewentualnie dopuszaczam:bwin, betfair, betsson.
Uzasadnijcie dlaczego.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Bet365 i Expekt
Bardzo dobry live, w Expekcie oferta z duzym wyprzedzeniem, żadnych wałków, szybkie wypłaty, strony działają beż żadnych zastrzeżeń, kursy bardzo przyzwoite.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Co do Expekt to sie kompletnie nie zgadzam grałem tam przez dwa tygodnie (do czasu obrotu bonusa) i stwierdzam ze oferty w tej firmie są wybrakowane niektóre mecze faktycznie po kilkadziesiąt możliwości ale jest ich garstka
Oferta Live to już wogóle dramat.
Ja polecam Sportingbet ;) Bwin ma tez dobrą oferte ale coś mi sie niepodoba ten buk pozatym różne famy słyszałem na jego temat

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Polecam bet365, dlaczego? a dlatego, że ma bogatą ofertę live, zakłady draw no bet, nie wiem jak u innych, ale Ja kilka razy dostawałem 20PLn, na zakłady za darmo D: POlecam ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
unibet, betsson kursy wysokie i mnóstwo kombinacji strzeli/nie strzeli handi/ undery/overy etc. Wpłaty błyskawiczne i wypłaty na mb po kilku godzinach ew. do 24h

Do góry Bottom