>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mam problem

K 0

kolesnalola

Użytkownik
Witam, jest to mój pierwszy temat założony na tym forum więc jeśli w złym miejscu to przepraszam. Bukmacherką zajmuje się już około czterech lat, zaczynałem od tzw taśm na których było po 15/20 wydarzeń i tysiące do wygrania, efekt... taki jak u wszystkich. Następnie grałem różnymi systemami jak progresja na remisy, ciąg Fibbonaciego i wiele innych. Grałem stawkami jak i wielkimi tak bardzo małymi. Przechodząc do rzeczy... Wyczytałem ostatnio na kilku ciekawych stronach ze aby faktycznie coś ugrać na zakładach bukmacherskich trzeba mieć spory kapitał i grać za 2-3% całego kapitału. Całkowicie się z tym zgadzam, ale nie mam pojęcia jakie grać zdarzenia, dwu czy trzydrogowe. Specjalizuje się w piłce nożnej ale na wielu forach radzą grać zdarzenia dwudrogowe bo większe prawdopodobieństwo trafienia. Czy mają rację? Nie wiem też jakie kursy powinny być grane, szukać tych mniejszych-&quot;pewniaków&quot;, czy grać wyższe kursy? Ostatnimi czasy myślę o tym czy nie zacząć by gry na serio, czyli wpłacić dość porządną sumę pieniędzy na moje konta internetowe na Unibecie i Expekcie ale nie wiem jak zacząć żeby głupio nie przegrać. Bardzo proszę o porady od graczy mądrych i tych którzy mieli już styczność z graniem na prawdę na poważnie.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Spróbowałeś wielu systemów i strategii zarządzania budżetem - wybierz więc jeden, który najbardziej odpowiada twojej grze. Pamiętaj jednak że to nie system, a dobre typy dają zarobek. Grając dobre typy nie ma znaczenia czy grasz single, duble itd. - w dłuższej perspektywie i tak zarobisz.

K 0

kolesnalola

Użytkownik
Wyciągnąłem wnioski bo zagrałem już mnóstwo kuponów o mniejszym i większym znaczeniu. Nie wiem jednak jakich zdarzeń do zagrania szukać, dwu czy trzydrogowych. Nie wiem też jakie kursy grać, mniejsze czy większe, bo to też ma ogromne znaczenie. Chcę zapytać tych naprawdę doświadczonych bo mam zamiar grać za wyższe kwoty, tzn mam duży kapitał początkowy.

K 0

kolesnalola

Użytkownik
Rozumiem ;) A będąc na moim miejscu, wpłacasz do buka internetowego jakąś większą kase i jak grasz? Jakiej Ty byś się strategii trzymał, jakieś konkretne zasady których byś nie łamał etc?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Rozumiem ;) A będąc na moim miejscu, wpłacasz do buka internetowego jakąś większą kase i jak grasz? Jakiej Ty byś się strategii trzymał, jakieś konkretne zasady których byś nie łamał etc?
Nie do mnie to pytanie co prawda ale dołączę się i powiem,
że na Twoim miejscu, skoro przez ok. 4 lata eksperymentujesz i nadal - tak wynika z wypowiedzi - tkwisz raczej w punkcie wyjścia, to przelewając dużą kasę na konto bukmacherskie, przesr ....sz ją sądzę bardzo szybko.
Będziesz bowiem nadal eksperymentował.
Jeśli mówisz o zasadach, których nie chcesz łamać to spróbuj wpierw utrzymać się w ryzach ścisłego reżimu finansowego. W innym przypadku, szybko możesz zbankrutować.

K 0

kolesnalola

Użytkownik
Rozumiem co chcesz powiedzieć ;) może nie nazwał bym tego eksperymentem a szukaniem najlepszego sposobu na grę. Szczerze mówiąc jedynym sposobem gry na którym się nie zawiodłem nigdy była progresja na remisy. Jednak czekanie cały tydzień na kolejną weekendową kolejkę ligową było bardzo ciężkie a i wkład trzeba mieć ogromny przy dłuższej serii porażek. Teraz zaś chcę grać za 2-3% swojego kapitału ale nie ukrywam że mam dylemat z tym co i jak grać...

acetate 474

acetate

Użytkownik
Rozumiem co chcesz powiedzieć ;) może nie nazwał bym tego eksperymentem a szukaniem najlepszego sposobu na grę. Szczerze mówiąc jedynym sposobem gry na którym się nie zawiodłem nigdy była progresja na remisy. Jednak czekanie cały tydzień na kolejną weekendową kolejkę ligową było bardzo ciężkie a i wkład trzeba mieć ogromny przy dłuższej serii porażek. Teraz zaś chcę grać za 2-3% swojego kapitału ale nie ukrywam że mam dylemat z tym co i jak grać...
Wg mnie najlepszym sposobem jest stawka procentowa, czyli zaczynasz od malych stawek i im wiecej wygrywasz tym bardziej zwiekszasz stawki, a jesli jestes w plecy to je zmniejszasz a nie o zgrozo zwiekszasz jak robi wiekszosc a potem placz ze bankrut. Jak jestes dobrym typerem to bedziesz na plus, a jak kiepskim to chocbys gral za 10 k i tak bedzie ⛔ . A co grac? To, na czym sie znasz choc troche ;-) Tutaj juz nikt ci nie powie, jeden moze grac pilke nozna ktora gra mnostwo osob i miec zysk, a inny obstawiac wyscigi konne i tez byc na ✅ .
Co do systemow na progresje, jest ich mnostwo i tutaj to juz uwazam ze sprawa indywidualna, ale jedno jest pewne: trzeba miec bardzo duzy budzet i zaczynac od jak najmniejszych stawek zeby zminimalizowac ryzyko bankructwa. Im wieksze stawki tym wieksze ryzyko bankructwa, tak to idzie ze sobą w parze.

Do góry Bottom