K
0
kolesnalola
Użytkownik
Witam, jest to mój pierwszy temat założony na tym forum więc jeśli w złym miejscu to przepraszam. Bukmacherką zajmuje się już około czterech lat, zaczynałem od tzw taśm na których było po 15/20 wydarzeń i tysiące do wygrania, efekt... taki jak u wszystkich. Następnie grałem różnymi systemami jak progresja na remisy, ciąg Fibbonaciego i wiele innych. Grałem stawkami jak i wielkimi tak bardzo małymi. Przechodząc do rzeczy... Wyczytałem ostatnio na kilku ciekawych stronach ze aby faktycznie coś ugrać na zakładach bukmacherskich trzeba mieć spory kapitał i grać za 2-3% całego kapitału. Całkowicie się z tym zgadzam, ale nie mam pojęcia jakie grać zdarzenia, dwu czy trzydrogowe. Specjalizuje się w piłce nożnej ale na wielu forach radzą grać zdarzenia dwudrogowe bo większe prawdopodobieństwo trafienia. Czy mają rację? Nie wiem też jakie kursy powinny być grane, szukać tych mniejszych-"pewniaków", czy grać wyższe kursy? Ostatnimi czasy myślę o tym czy nie zacząć by gry na serio, czyli wpłacić dość porządną sumę pieniędzy na moje konta internetowe na Unibecie i Expekcie ale nie wiem jak zacząć żeby głupio nie przegrać. Bardzo proszę o porady od graczy mądrych i tych którzy mieli już styczność z graniem na prawdę na poważnie.