>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mam jakąś szansę na odzyskanie mojego konta skrill?

M 0

mr-black

Użytkownik
Tak jak w tytule. Chodzi o to, że mam zmieniony adres mailowy, numer telefonu oraz konto w banku. Ostatni raz jak się logowałem to 4 lata temu. Starego maila nie pamiętam i hasła też.
EDIT: Napisałem do supportu. Jak mi odpiszą, dam znać czy taki problem da się w ogóle rozwiązać.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Tak jak w tytule. Chodzi o to, że mam zmieniony adres mailowy, numer telefonu oraz konto w banku. Ostatni raz jak się logowałem to 4 lata temu. Starego maila nie pamiętam i hasła też.
EDIT: Napisałem do supportu. Jak mi odpiszą, dam znać czy taki problem da się w ogóle rozwiązać.
Jasne że da rade odzyskać. Pewnie poprosza Cię żebyś wysłał im swoje dane, możliwe że będą chcieli zweryfikować tożsamosc ale mysle że z odzyskaniem tego nie będzie żadnego problemu.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Do dzisiaj nic mi nie odpisali. Jak myślicie, co się stanie jak teraz założę nowe konto Skrill?
Nie mów że aż tak długo czekałeś. Zakładaj nowe konto jak się skapną zablokują stare a nowe zostanie otwarte. Po założeniu możesz do nich napisać jak sprawa wygląda to załatwią to szybko.

Do góry Bottom