>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Maksymalna stawka na pojedynczy zaklad?!

raper 26

raper

Użytkownik
Witam, korzystam z serwisu BWIN i jedyne co mnie w nim drażni to ze mogę obstawić na jeden zakład tylko 215Ł funtow. Mogę ominąć ta blokadę? Czy powinienem zmienić BUKA jeżeli chce obstawiać jeden mecz za więcej? I najważniejsze, czy na innych bukach typu bet 365 itp tez jest taki limit? proszę o szybka odpowiedz pozdrawiam

aerts 78

aerts

Użytkownik
tylko te? czy jakims innym moge zaufac? bo 215funtow na singla z malym kursem duzo nie zarobi...
Do grubszego typowania śmiało uderzaj w Bet365 limity jeżeli chodzi o zakłady na dużych rynkach są rzędu kilku/kilkunastu tysięcy więc śmiało postawisz swoje typu mocniej.Z resztą zawsze są pokazane maksymalne możliwe stawki, więc jak interesuje Cię jakiś konkretny przykład na mecz jakie są limity to napisz na pw jak, to Ci sprawdzę.
E:widzę, że nie masz możliwości wysyłania pw, to napisz tutaj jak chcesz

raper 26

raper

Użytkownik
np Celtic - St.Johnstone ,ale u mnie na bwin obojetnie jaki kurs, jaki mecz...czy live czy nie, jest max 215funtow na zaklad pojedynczy...nie wiem jak za kombinacyjny bo nie probowalem

aerts 78

aerts

Użytkownik
np Celtic - St.Johnstone ,ale u mnie na bwin obojetnie jaki kurs, jaki mecz...czy live czy nie, jest max 215funtow na zaklad pojedynczy...nie wiem jak za kombinacyjny bo nie probowalem
Celtic 1.20 112500
Remis 6.00 4500
St J. 16.00 1500
Maksymalne stawki w PLN na ten mecz

Do góry Bottom