>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Major League Baseball 19 VII 2008 - 20 VII 2008

Status
Zamknięty.
drago 108

drago

Użytkownik
:baseball::baseball::baseball: MLB :baseball::baseball::baseball:

Zapraszam do analiz i dyskusji. Pozwoliłem sobie założyć temat, gdyż jeszcze go nie ma, a mam pytanie co do jednego spotkania:

St. Louis Cardinals - San Diego Padres 1,65 2,20
Nie wiem dlaczego buki wystawiły taki kurs na San Diego. Ja gram systemem na przerwanie serii (nie zawsze), a San Diego ma serie L4, a ich rywale W3... idealna sytuacja dla takich typerów jak ja, ale czy wy experci uważacie, że dzisiaj zwycięsko wyjdzie San Diego?​

munez 0

munez

Użytkownik
Hmm....na przełamanie serii to za daleko nie zajdziesz....jakbys gral na przelamanie serii NY Mets to dawno bys skonczyl tym systemem grać....dopiero dzisiaj zostala przelamana seria 10W......a czemu taki wysoki kurs....bo żaden buk nie patrzy czy druzyna ma serię 20W czy 20L.....patrzy się na dzisiejszego pitchera....a kto nim dzis bedzie?Trzeba sobie zobaczyc :p.Ja zawsze dokladnie analizuje mecze....i jestem na plusie...a granie na przerwanie serii wg mnie jest bezsensowne... :p

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Co sie dziwisz , że kurs wysoki jak:
- Wellmayer ma lepszy bilans
- odbydwaj grają dno ostatnio [7.88 Wolf vs. 7.16 Wellmayer]
- Cardinals ma lepszych batterów ostatnio [Glaus w formie świetnej]
- Cards gra w domu
- 14-30 ma Padres na wyjazdach
- bilans 37-60 mówi za siebie , obok Nationals to najgorsza drużyna w NL
- najogrsza drużyna w Interlidze z NL [Padres - 3-15 bilans] *** Interligi nie ma , ale ciekawostka taka , bo nie dawno była
- Cards musi gonić Cubs
Mecz omijał z daleko , over pewniejszy , jakby grał ML , dałbym na Cards za 3/10
patrzy się na dzisiejszego pitchera....a kto nim dzis bedzie?Trzeba sobie zobaczyc :p
Stron nie znasz ??
http://sportsillustrated.cnn.com/baseball/mlb/scoreboards/2008/07/19/dailyProbables.html
ŁAP - na dzisiaj

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Kansas City Royals @ Chicago White Sox [01:05]
Chicago White Sox -2.5
3.280 @ Pinnacle

Dziś na U.S. Cellular Field Białe Skarpety podejmią Królewskich z Kansas
Starterzy :
KC: Gil Meche [6-9 , ERA: 4.71].
CWS: Gavin Floyd [10-5 , ERA: 3.63].
Floyd to młody zawodnik , karierę zaczął w 2004 roku. Będzie to jego 3 start w Lipcu , za dwa poprzednie ma bilans 1-1 i ERE 5.40. Po dobrym meczu z Oakland u siebie , słabo zagrał na wyjeździe z Texasem , ale Floyd to typowy domowy zaodnik , ma bilans 7-1 i ERE 2.57 oraz 54 K w 70 IP. Będzie to jego pierwszy mecz po All-Star Game.
Z Kansas w tym sezonie grał raz - 3 Czerwca - dostał zwycięską decyzje i dał 2 ER w 7 IP oraz 4 SO. Za kariere z KC ma bilans 1-1 i ERE 3.00.
Na stadionie ma bilans 7-4 i ERE 3.88.
White Sox are 6-0 in Floyd&#39;s last 6 starts as a home favorite.
White Sox are 4-0 in Floyd&#39;s last 4 Saturday starts.
White Sox are 7-2 in Floyd&#39;s last 9 starts.
White Sox are 36-17 in their last 53 vs. American League Central.
Meche to zawodnik , dla którego Kansas to drugi klub , po Mariners. Za karierę ma bilans 70-66 i ERE 4.47. Dał 819 K w 1151.2 IP.
Na wyjeździe w tym sezonie ma bilans 3-5 i ERE 4.21 w 10 startach. Za Lipiec ma bilans 0-1 i ERE 5.00 - dwa mecze z 3 rozegranych w Lipcu grał na wyjeździe , jedno Kansas wygrało po dogrywce , drugie przegrało z jego winy.
Ostatnie 3 mecze to bilans 0-1 i ERA 5.00 , 6 SO i WHIP 1.83 w 18 IP.
Meche już grał w tym sezonie z CWS na wyjeździe , dokładnie 5 Czerwca i Kansas przegrało z jego winy. W karierze przeciwko nim ma bilans 6-3 i ERA 4.38. Na stadionie CWS ma bilans 3-2 i ERE 5.11
Royals are 5-11 in Meche&#39;s last 16 road starts.
Royals are 6-15 in Meche&#39;s last 21 starts as an underdog.
Royals are 35-82 in their last 117 Saturday games.
Royals are 8-21 in their last 29 games as a road underdog.
Jak dla mnie dziś pewny faworyt - CWS. Są liderem Central AL i mają spore szanse na PlayOffy , jeżeli nie stracą swej przewagi i będą grać tak jak należy.
Nie wiadomo czy zagra były gracz Seattle , a obecnie Kansas Jose Guillen.
Myślę iż dzisiaj CWS wygra spokojnie , a że dochodzi słaby bullpen to punktów może trochę nalecieć

drago 108

drago

Użytkownik
Hmm....na przełamanie serii to za daleko nie zajdziesz....jakbys gral na przelamanie serii NY Mets to dawno bys skonczyl tym systemem grać....dopiero dzisiaj zostala przelamana seria 10W......a czemu taki wysoki kurs....bo żaden buk nie patrzy czy druzyna ma serię 20W czy 20L.....patrzy się na dzisiejszego pitchera....a kto nim dzis bedzie?Trzeba sobie zobaczyc :p.Ja zawsze dokladnie analizuje mecze....i jestem na plusie...a granie na przerwanie serii wg mnie jest bezsensowne... :p
Zle napisałem, albo nie napisałem... mniejsza.
Nie jestem taki głupi, żeby grać w ciemno na przerwanie passy, bo jak mówisz wyszedłbym na golasa, zgoda. Nie gram tylko na przerwanie passy, bo przerwaniem passy podpieram jakieś tam analizy (nie wgłębiam się bo się nie znam ;) ) Np. wspomniana seria NYM grałem wręcz przeciwnie. Z tych 10 spotkań wygranych trafiłem 6/6. Wczoraj 3/4 przedwczoraj 1/1... wg mnie nie jest źle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom