Jaki jest sens prowadzić temat z typami bez podawania stawek ? Skuteczność ? Podam Ci 4 typy kursy 1.1 1.1 1.1 2 zagrasz kazdy za 2 złote wejdą te 3 po kursie 1.1. Zarobisz na tym -1.4 PLN, a ja Ci powiem mam skuteczność 75%. Jak nie podajesz stawek to oszczędź sobie robienie statystyk bo są one kłamliwe i wprowadzają tylko w błąd.
To poprosze yield, a nie skuteczność. Kursy poniżej 2. Więc skutecznośc nie jest wyznacznikiem.
P.S Skutecznośc 57% lepiej wygląda jak ujemny yield. Pewnie dlatego ???? .
Citek a może Ci k... jeszcze tort upiec?Skoro stawka nie jest podana to jest dla tego tematu Sherlocku płaska.Dla jednego 2zl z renty babci dla drugiego równowartość rocznych wypłat za siedzenie na kasie w Lidlu.
Sens zapytania i dyskusja zeszła na 2gi tor. Niewinny Jezus został ukrzyżowany, a morderca Barabasz żyje. To zapytam od nowa. Bracie czemu podsumowujesz temat skutecznością ? Skoro ta skutecznośc nie odzwierciedla czy temat jest rentowny. I teraz taki ja, nie wiem czy nic nie robiąc grając te typy popijając cuba libre będe zarobiony po pachy ?
#7 (1-1) Maccabi Herzliya -0,5,-1,0 Maccabi Herzliya v Hapoel Bnei Jat United
(Handicap azjatycki - Na żywo) 22/12/2015 Brak 1.85
Hapoel Bnei ostatni szczebel rozgrywek ligowych (5liga), kurs pre na gospodarzy 1,04.