>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

###magia live###

C 0

citek

Użytkownik
Jaki jest sens prowadzić temat z typami bez podawania stawek ? Skuteczność ? Podam Ci 4 typy kursy 1.1 1.1 1.1 2 zagrasz kazdy za 2 złote wejdą te 3 po kursie 1.1. Zarobisz na tym -1.4 PLN, a ja Ci powiem mam skuteczność 75%. Jak nie podajesz stawek to oszczędź sobie robienie statystyk bo są one kłamliwe i wprowadzają tylko w błąd.

C 0

citek

Użytkownik
To poprosze yield, a nie skuteczność. Kursy poniżej 2. Więc skutecznośc nie jest wyznacznikiem.
P.S Skutecznośc 57% lepiej wygląda jak ujemny yield. Pewnie dlatego ???? .

J 159

jonaszdt

Użytkownik
No nie jest ale czy bratriposty otrzymuje jakieś pieniądze za prowadzenie tematu? Nie, więc może sobie chyba go prowadzić jak mu się podoba.

bratriposty 44

bratriposty

Użytkownik
Citek a może Ci k... jeszcze tort upiec?Skoro stawka nie jest podana to jest dla tego tematu Sherlocku płaska.Dla jednego 2zl z renty babci dla drugiego równowartość rocznych wypłat za siedzenie na kasie w Lidlu.

C 0

citek

Użytkownik
Sens zapytania i dyskusja zeszła na 2gi tor. Niewinny Jezus został ukrzyżowany, a morderca Barabasz żyje. To zapytam od nowa. Bracie czemu podsumowujesz temat skutecznością ? Skoro ta skutecznośc nie odzwierciedla czy temat jest rentowny. I teraz taki ja, nie wiem czy nic nie robiąc grając te typy popijając cuba libre będe zarobiony po pachy ?

bratriposty 44

bratriposty

Użytkownik
(1-1) Maccabi Herzliya -0,5,-1,0 Maccabi Herzliya v Hapoel Bnei Jat United
(Handicap azjatycki - Na żywo) 22/12/2015 Brak 1.85
Hapoel Bnei ostatni szczebel rozgrywek ligowych (5liga), kurs pre na gospodarzy 1,04.

2-1 FT ✅

Do góry Bottom