Długo milczałem aby odnieść się do twojej osoby i twoich typów....Totalnie nie rozumiem tych typów w "
typach dnia" gdzie analizę może napisać każdy amator sportu nie znający się na sporcie. Pierwsze akapity to moim zdaniem śmieci o stadionach i kolorach koszulek drużyny...kogo to obchodzi tak naprawdę? Chyba nikogo. Kolejne linijki tekstu to tylko tabele pewnie ze strony livesports.pl i opis jaka drużyna jest na jakim miejscu i ile ma goli strzelonych jak i straconych. Typujesz wszystkie ligi a kto jest od wszystkiego to jest od niczego i ty to udowadniasz. Nie masz pojęcia o składach, osłabieniach, taktyce...o niczym. Tym bardziej jak przeglądałem twoje "
typy dnia" to masz serię 12 typów w plecy i ostatni raz tam trafiłeś 27 kwietnia.....to też potwierdza jakość tych pseudo analiz. Mam wrażenie, że pracujesz dla buka i dajesz im zarobić. Nie mam pojęcia kto z tobą typuje i gra twoje typy. Współczuje logiki i nie pozdrawiam. Wycofaj się z typowania bo zbankrutujesz o ile już nie jesteś bankrutem.