>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Madman - zarabiać na tenisie!

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Witam,

Pokaże Wam jak skutecznie poprzez wiedzę, doświadczenie, obserwacje zarabiać na tenisie.

Nie ważne czy jest to kurs 1.20, 2.50, 3.80.

Można tak na prawdę na każdym zarobić dobierając odpowiednią stawkę. Powodzenia

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Vesely - Sock 2 1.94 ComeOn 6/10 ✅

Nie to, że nie lubie Vesely bo przed chłopakiem świetlana przyszłość i o ile będzie szedł do przodu jak dotychczas, to może stać go, żeby namieszać w tourze. Natomiast Sock już od kilku lat okrzyknięty talentem w USA, ale nie jest w stanie nigdy zrobić wyniku na skale jaką go się określą, teraz mam wrażenie, że jest to odpowiedni moment. Jiri miał z nim problemy na cegle u siebie w tamtym roku, niewygodnie mu się gra z Amerykaninem, teraz szybsza nawierzchnia co będzie na pewno pomagać bardziej Jackowi który uwielbia sadzić bomby z fh i serwisu gdzie tutaj właśnie będzie generował najwięcej punktów.

Jiri jest ok i jak powiedziałem, to rozwojowy zawodnik, ale na szybszych nawierzchniach, a szczególnie w halach nie wiem czy stać go na osiąganie dobrych wyników, Jack już kilku nie złych grajków u siebie w przyszłości pokonywał, a jeśli chce cokolwiek konkretnego osiągnąć w ATP, to takich zawodników jak Jiri to minimum z minimum do pokonania.

Granollers Pujol M. - Andujar P. 2 +1.5 seta 1.48 Interwetten 6/10 ✅

Ten mecz jak najbardziej do wzięcia. Andujar zawsze na mączce prezentuje określony poziom, Granollers jeszcze wchodzi w formę i grę i wcale bym się nie zdziwił gdyby ten mecz nawet przegrał. Ich spotkania zawsze były wyrównane 4:3 h2h dla Granollersa, ostatni mecz na hali, więc nie liczę tam kompletnie Andujara. Natomiast jest to mączką w Buenos Aires tutaj wszystko może się wydarzyć w tym meczu, a dla mnie Andujar spokojnie może wyciągnąć tutaj seta. Widziałem Granollersa w meczu z Bedene i spore przestoje w grze miał, na ten moment bardzo nieprzewidywalny.

Verdasco - Haas 1 +1.5 seta 1.40 Unibet 6/10 ✅

Hehe, Haas zaliczył finał w Zagrzebiu, ale umówmy się - drabinkę miał prostą i bez stresową, kogo pogonić miał to pogonił, a jakieś świetnej formy nie widziałem.

Verdasco to Verdasco styl i gracja gry, świetny tenisista, który dużo potrafi i na jakiej nawierzchni nie gra, to potrafi być groźny dla wszystkim, walczak. Jak dla mnie to on spokojnie ugra to seta, przy chimerycznym jeszcze Niemcu, który już nie gra tego tenisa co kiedyś...

Almagro &amp; Gasquet win - 1.25 bet at home 10/10 ✅

Darmowa lokata na jutro.

Jutro dubel taki zagrałem gruuubo, wątpie szczerze mówiąc aby cokolwiek złego się wydarzyło. Przeciwnicy o dwie klasy gorsi, cóż więcej dodać. Niby to tylko sport, wszystko może się zdarzyć, ale nie oszukujmy się, sezon się rozkręca i trzeba zwyciężać.

Gasquet dostaje Holendra, który gdyby miał łatwiejszego przeciwnika to OK, mógłby z kimś zawalczyć, ale Rysiek na ten moment to chyba za dużo. H2H 1:0 dla Ryśka, będzie 2:0.

Zeballos nie ma szans na dłuższą mete przetrzymać Almagro, który po powrocie zaliczył półfinał z zwycięzca Vina Del Fogninim. Lepszy niemal we wszystkim Almagro, spokojne zywcięstwo.

Pospisil J.- Trevisan M. 2 1.80 Unibet 6/10 ✅

Jarka Pospisila lubiłem swojego czasu oglądać, ale to gdzieś tak 4 lata temu, gdzie jeszcze miał coś do powiedzenia. Obecnie to już raczej schyłek kariery niż to aby pomyśleć o sukcesie na szybszych kortach w Bergamo. Tym bardziej, że tutaj Trevisan który już ma 24 lata, uzawany 3 lata temu za jeden z największych talentów Włoskich, ale przydarzyły się kontuzje które jak zawsze hamują rozwój tenisisty lub czasami po prostu dłużej zajmuje wejście w odpowiedni rozwój. Trevisan przeszedł przez kwale, pokonując w hali słabego &quot;halowca&quot; Skugora, ale jednak na niego trzeba uważać ze względu na jego serwis. Tutaj pojawia się Jarek który w zazwyczaj mija korty halowe czy też twarde, jednak tutaj 1 rundę ma na dzień dobry i myślę, że mimo wszystko spotkanie będzie wyrównane, ale na korzyść Włocha, jakoś bardziej mi on pasuje na te korty.

Rodrigues - Authom 1 +1.5 seta 1.75 8/10 Interwetten ✅ , 1 3.00 Bet365 2/10 63 21 kreczuje Authom

Dla mnie lokata warta pobrania, bo wiem, że Authom ma różne przestoje w grze i potrafi seryjnie psuć, na co gospodarz Rodrigues będzie tylko czekał. Authom na halach bardzo groźny, ze względu na swój serwis, którym najwięcej generuje punktów, drugie podanie słabe, tutaj będzie szukanie punktów przez Rodriguesa. Francuz od czasu do czasu pojawia się w cyklu i tak naprawdę dla mnie on zostaje zagadką bo widziałem go nie raz na halach i ten gość potrafi grać, ma bardzo ciekawy ofensywny tenis i nawet bardziej go cenie niż Authoma, sam się zastanawiam czemu chłopak nie zrobił większej kariery, przecież takich Francuzów gorszych/lepszych było już i zrobili nie co większe kariery.

Dla mnie tutaj Rodrigues w swoich ścianach jest w stanie wyciągnąć spokojnie seta, jak nawet nie powalczyć o zwycięstwo.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Laaksonen - Gicquel 1 +1.5 seta 1.65 Interwetten 8/10, 1 2.80 3/10 ✅

Henriego lubię bo ma bardzo ciekawy styl, wszystkiego u niego opiera się czasami na dyspozycji dnia i to jest jego główny problem, jak idzie to jest bardzo ciężki do przejścia. Męczył się z nim w tym roku już kilku konkretnych fachowców od szybkich nawierzchni i sądzę, że te same problemy będzie miał Marc. Gicquel to już zawodnik w wieku w którym regeneracja ma swoje prawa i nie musi być świeży, aby to wygrać. Francuzi u siebie są oczywiście mocni, ale Marc rozegrał już w Montpellier dobry turniej, zarobił swoje i nie wiem jaka będzie jego motywacja i chęć zwycięstwa po tym co osiągnął. Mało tego dostaje Szwajcara który mu tutaj nie odda meczu łatwo i seta powinien lekko urwać.

Muller - Eysseric 1.30 1 10/10 61 67 61 ✅

Muller wraca do poważnego grania i takich przeciwników jak Eysseric powinien zjadać, a swojej karierze nie takich zawodników jak Eysseric pokonywał. Francuz ma ogromne problemy z zawodnikami którzy grają agresywny tenis w szczególności z serwismenami, a takim przecież jest bombardier z Luksemburga -&gt; Mullera. Eysserica widzę tylko i wyłącznie na kortach wolnych, gdzie ma dużo czasu aby grę pod siebie układać, a tutaj z Mullerem nie będzie zlituj się, Luksemburczyk nie pozwoli na dużo Francuzowi.

Granollers-Pujol G.- Guez D. 1 2.65 Unibet 3/10 57 36 ⛔

Guez potrafi być groźny, ale ten chłopak przepadł po wielu ciężkich kontuzjach, przez co jego kariera ugrzęzła w miejscu. Tymczasem dostaje solidnego Hiszpana który na wakacje tu nie przyjechał, buki wszystkiego nie wiedzą i być może faworyzują Francuza za dobrego nazwisko, natomiast Granollers potrafi grać, potrafi serwować dobrze i jeśli nie zabranie mu spokoju to w moim odczuciu powalczy i może wygrać, a te korty twarde w Indiach nie są aż takie szybkie, co powinno pomagać nie co bardziej Hiszpanowi.

Munoz-De La Nava - Velotti 2 2.50 Unibet 8/10 36 26 ✅

Velotti to jeden z moich ulubionych zawodników których obserwuję od długiego czasu. Szybki, agresywny, raczej nastawiony na atak niż typową rzeźbę z Południa, aczkolwiek dla mnie gra styl mieszany, inteligetny młodziak jak wielu z Argentyny, ale on już wchodzi w ten okres gdzie punkty trzeba zdobywać przed RG w Maju, a czas leci szybki. Velotti potrafi odnaleźć się na kortach twardych jak i najlepiej czuje się jednak na mączce. Te korty do najszybszych nie należą, aczkolwiek jednak twardziel to twardziel. Munoz to taki zawodnik któremu nigdy nie można zaufać i nie wiadomo co zaprezentuje tak na dobrą sprawę, jak ma dobry dzień to solidny, regularny i nie jest z nim łatwo się potyczkować, może wychodzić mu wszystko, ale dla mnie on nie jest już tak dobry, jak kiedyś, gdzie miał swoje 5 minut, bardziej błyskotliwy jest Velotti i za nim idę!

Nedovyesov A. - Cox D. 1 1.40 10/10 63 46 64 ✅

Osobisty mój pewniak na jutrzejszy ranek i nie zawiedzie tutaj. Nedovysesov który jest bardzo groźny, odpalił bez problemów Machado, a tak buki manewrowały kursami wczoraj, że można go było chwycić po 2.20! Po rzekomej kontuzji nie ma śladu, a Cox nie jest zawodnikiem który mógłby nawiązać jakieś większe szanse z Kazachem, który ma charakter, jest najwyżej rozstawiony i powinien normalnie ograć zawodnika z UK.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Garin - Volandri 1 1.62 sportsbet 1.5 set 6/10 ✅ , 1 2.62 Bet365 3/10 75 06 36 mlodziak, dobra nauka, ale set urwany! ⛔

Garin ogromny talent jeden z najlepiej wyglądających młodziaków świata. Będzie bardzo groźny w przeciągu kilku najbliższych lat. Forma jest, świetnie serwuje, dlaczego nie miałby ugrać minimum seta z Volandrim ?

Włoch oczywiście ogromne doświadczenie i cwaniactwo, to to czym może ogólnie zaskoczyć Chilijczyka, chociaż ja bym się kierował tutaj bardzo w stronę Południowca - Garina. Kurs jest bardzo dobry na zwycięstwo, ale jeśli ktoś nie chce zaryzykować i nie lubi ryzyka to ta pierwsza opcja powinna dzisiaj wejść. Volandri ten rok zaczął słabo - 4 mecze 4 porażki, na kortach twardych go usprawiedliwiam bo tam nigdy nie osiągał wyników, ale porażka z dobrym Careną Bustą nie przynosi mu wstydu, aczkolwiek świadczy o przeciętnej formie Włocha w przeciwieństwie do młodego i groźnego Chilijczyka.

Po cichutku liczę na Garina, że wygra, na seta go tutaj swobodnie stać. (Deszcz może opóźnić spotkania dzisiaj, od wczoraj ulewy nad Buenos Aires).

Rudy - Schoorel 2 1.20 8/10 Bet365 76 67 64 zawiodl Schoorel kompletnie...⛔

Schoorel troszkę się zmarnował, przespał rok 2012, wrócił powoli w 2013 na właściwie tory, a ten sezon już ma być tym sezonem w którym trzeba zdecydowanie odrabiać stary ranking. Chłopak spore możliwości, ułożony technicznie, a jego przeciwnik nie sądzę aby mu tu zagroził na tej hali. Schoorel jest po prostu lepszy o klasę i to będzie miało spore znaczenie tym razem.

Herbert P.H.- Marie 1 1.29 William Hill 10/10 67 63 63 ✅

Różnica klas na ten moment zbyt duża. Dla mnie pewniak. Herbert ten sezon cel jeden - awans do TOP100. Dobrze rokujący, silny tenisista, grający otwarty tenis i bardzo solidny w swoich poczynaniach. Zobaczymy na co go będzie stać tym sezonie, a Marie raczej na ten moment za słaby na Herberta. Marie jeszcze trochę za wcześnie, aby wojować z Herbertem, bo on mi się wydaje, że ma narzędzia by postraszyć w tym turnieju, a może i wygrać cały turniej.

Jeśli ktoś chcę zarobić szybko, to powinien to zagrać.

Heller Peter - Vagnozzi Simone Sportingbet, STS 1 2.25 10/10 36 62 36 nie wytrzymal cisnienia w 3 secie mlodziak ⛔

Być może nie powinienem stawkować aż tak, ale tutaj jutro kurs do zarobienia, do zagrania i wygrania kasy.

OK, Vagnozzi pojechał do Australii na kwale do AO bo ranking mu na to pozwalał. Podróż długa, nie wiem po co. Przegrał z talentem Harrisem, o ile jeden set jeszcze coś tam grał, to drugi - porażka totalna. Słaby serwis, słabe podanie, korty twarde to nie jego bajka.

Wraca prawidłowo Vagnozzi na maczkę, do Hiszpani, aby kontynować sezon. Jak znam Włochów i ich podejście do sportu, to Włoch może to odpuscić, tym bardziej, że kurs na jego przeciwnika JESZCZE ogromny.

Heller to talent z Niemiec, młody chłopak 22 lata, świetnie poruszający się, okupujący linię, aczkolwiek wysoko atakujący forehandem, solidny w obronie, rozrzucający po korcie swoich przeciwników, inteligetny młodziak, jeden z ciekawiej zapowiadających się Niemców. Ostatnio przegrał Futersa w Hiszpanii w finale, a tutaj na pewno będzie walczył.

Co przemawia za typem? Włoch - stary, nie do końca zmobilizowany, swoje lata ma i jak będzie miał kiepski dzień, to szybko się to zakończy, poza tym to WŁOCH, więc różnie może być. Dwa - Młody Heller, który wraca i będzie chciał jak najszybciej reperować ranking, żeby starać się o kwale do Challengerów. Stać go na to, bo to bardzo dobry chłopak który przy odpowiedniej pracy będzie gonił takich graczy jak Vagnozzi.

Grajcie póki kurs spory, bo jutro już taki nie będzie...

Nedovyesov - Machado 1 2.25 8/10 Bet365 62 64 ✅

Porankiem jutro o godzinie 5:00 w Indiach kolejny challenger. Nie wiem skąd taki kurs, jestem bardzo ciekaw, co się dzieje.

Powiem tak, gdyby to był Machado z przed kilku lat, powiedzmy 4-5, ok, moglibyśmy powiedzieć, że jest w stanie zagrozić Kazachowi. Na ten moment Rui nie jest groźny, a kursy to jakaś pomyłka.

Kazach ma dobry serwis, którym będzie spychał do obrony Machado, który według mnie defensorem jest średniej klasy, a tutaj grę na tych kortach będzie dyktował Aleksandr. Według mnie bardziej on pasuje do kortów twardych, ma narzędzia, lubi szybką grę, natomiast Machado raczej bardziej wyważony, czeka na błędy przeciwnika.

Aleksandr o ile będzie spokojnie zdobywał punkty to ogra Portugalczyka. Łatwa drabinka kwalifikacji i się Machado dostał się do turnieju głównego, ale według mnie powinien szlifować formę na mączce gdzieś na satelitkach, a nie tutaj, gdzie dostaje doświadczonego Kazacha, który co prawda na ten moment nie jest w wybitnej formie, ale pokazał się z Berdychem w Melbourne, nie było to lanie, a konsekwetna gra, a Berdych to za duże progi były dla Kazacha.

Grigelis - Falgheri 1 set 1.22 8/10 76 ✅

Zastanawiałem się, żeby grać czyste 2:0, ale pomyślałem tak - Grigelis wygra pierwszego seta, później może się bawić i wygra jakimś cudem Falgheri, który jest cienki jak barszcz, od dłuższego czasu nie widać go w cyklu.

Litwin nadzieja, która nie wiadomo kiedy odpali tak naprawdę, spore umiejetności na szybkie korty, żywioł, w przeciwieństwie do Włocha.

Pewniak, jeśli ktoś ma jakiś dylemat, to niech gra to co ja zagrałem, proste, szybkie pieniądze.

Andriej Martin - Basić 2 Bet365 2.10 4/10 67 64 57 ✅

Martin to nie ten Francuski Martin, Słowak, który od czasu do czasu robi dobre wyniki. Ciężko go rozpracować, bo chłopak ma dobry serwis i materiał na zawodnika kortów twardych, ale mimo wszystko na cegle osiąga najlepsze wyniki. Wydaje mi się, że Martin lubi mieć czas pograć piłką, zastanowić się, męczyć rywala, rozrzucać piłki po korcie. Jeśli starczy mu regularności to będzie tym męczył Basica. Ja jednak Bośniaka lubię. Lubię jego grę na szybkich kortach, ruchliwy, świetny forehend, potrafi straszyć na halówkach, średnio wszedł w sezon, ale dla mnie jest ciut lepszym graczem niż Martin, tak mi się wydaje, że ma lepszy zakres umiejętności i jeśli starczy konsekwencji w kluczowych momentach to da radę, a kurs świetny, jeśli ktoś nie ma pomysłu co grać, to niech gra to.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Estrella - Ram 2 1.66 8/10 Unibet 36 76 46 ✅

Estrella od czasu do czasu, wyniki solidne, ale głównie w Ameryce Południowej. Gracz który trzyma się kurczowo kortów twardych, szukając również szans na mączce. Sam nie wiem co o nim myśleć. Przeciętniak wśród wielu.

Ram natomiast znany z tego, że przy dobrym dniu może praktycznie każdemu przyswoić problemów. Atut to gra s&amp;v, częste wypady do siatki, silny serwis, którym wyrabia sobie przewagę i jeśli dojdzie do TB, szansę upatruję bardziej przy Ramie. Powinien tutaj sobie spokojnie poradzić bo nie takich ogrywał u siebie. Estrella w USA nigdy nie pokazywał niczego szczególnego.

Granollers-Pujol-Bedene 2 2.50 Bet365 4/10 75 36 62 puscil Bedene w trzecim secie niestety, braklo koncentracji na tak doswiadczonego gracza ⛔

To jest bardzo ciekawy mecz dzisiaj, możemy zobaczyć kilka długich wymian, w których mam nadzieję, będzie lepiej sobie radził Aljaz.

Słoweniec od dłuższego czasu wyrobiona marka. Od dwóch lat regularne sukcesy w challengerach. Powoli, powoli stara się robić ten ranking by na stałe wpasować się w okolice 50. Myślę, że to świetny ruch, aby wybrać się do Buenos Aires i punktować. Wiadomo przeciwnicy bardzo niewygodni, a takim niewątpliwie jest doświadczony Grannolers Marcel.

Chłopak który lubi mączkę, tam zdobywał najwięcej sukcesów na poziomie challenger oraz ATP. Świetny w wymianach, typowa hiszpańska gra.

Wszystko by było OK, gdyby nie to, że wydaje mi się, że Hiszpan nie jest w optymalnej formie. Dobry występ i półfinał w Chennai na początku roku, ale miał fajną drabinkę.

Teraz trafia na zmotywowanego Bedene, który musi punktować w takich turniejach. Po kontuzji nie ma śladu, przegrał z zwycięzcą Vina del Fogninim w drugiej rundzie. Oglądałem to spotkanie i powiem, że widać, iż wraca do formy Słoweniec. Wrócił stary dobry bh i serwis. Dużo asów potrafi Alajz punktować, może się uda?

Trzeba dodać, że z aklimatyzacją nie ma Słoweniec większych problemów, w Ameryce Południowej przebywa już dobre 10 dni.

Kubot - Berrer 2.25 PaddyPower 5/10 75 46 46 ⛔

Szybko bo zaczynają za chwilę, można grać live. Według mnie Kubot prezentuje się całkiem ok, pokazał to choćby z Monfilsem, który jest w finale w Montpellier. Forma jest, to widać, i powinno to wystarczyć przy spokojnej i przede wszystkim &quot;równej&quot; grze Łukasza. Niemec solidny, lubi te nawierzchnie, bombardować serwisem i fh (jak to Niemcy), ale Łukasz to samo przeżył wczoraj z Kokkinakisem, który też potrafi tak grać, a jest młody i wróżą mu kariere, lecz Łukasz się rozprawił, a dzisiaj myślę, że po po nie łatwym spotkaniu, ale zaliczy kolejne zwycięstwo.

Brands - Karlovic 2.00 Bet365 5/10 ⛔

Kolege popiera powyżej. Dlaczego?

Brands według mnie to bardzo ciekawy tenisista, poprawiający się, nazwijmy to - rokujący. Przede wszystkim dobry serwis, fh, poruszanie się po korcie nie złe, co natomiast ma średnio wspólnego z Karloviciem. Oczywiście wszyscy znamy Iva i wiemy, że będzie walił tutaj as za asem, ale jeśli będzie wdawał się w dłuższe wymiany z Niemcem, to mogą być problemy, dlatego oczekuję, że będzie to spotkanie to przełamania, Niemiec złamie Chorwata i jakoś to pójdzie.

Nie mówię, że będzie to łatwy mecz, ale Chorwat powinien &quot;pęknąć&quot; z czasem i oddać grę Niemcowy, który bardziej mi na halę pasuję, a Ivo zawsze najlepiej czuł się na kortach twardych otwartych, niż zamkniętych na hali.

Kursy zdecydowanie w stronę Brandsa, do wzięcia.

Leite - Halebian Bet365 2.00 5/10 36 62 61 ✅

Challenger Dallas - Kwalifikacje. Brazylijczyk Leite to chłopak który przy odpowiedniej pracy, może zawitać w tym roku na stałe do TOP300. Szanse ma, pojechał do Ameryki walczyć i myślę, że szansę z młodszym o 3 lata Halebianem ma spore. Młody Halebian to kolejny z wielu Amerykańskich &quot;talentów&quot; których jest na pęczki a według mnie nie preznetuje nic specjalneg, ja chłopaka jakoś nie widzę. Wydaje mi się, ze Brazylijczyk Leite jest w pełni zaangażowany na ten sezon i spokojnie stać go na ogranie Amerykanina, tym bardziej, że nie jest to taki typowy rzemieślnik z Ameryki Południowej, a raczej zawodnik nastawiony na ofensywę.

Yang T-H - Copil 1.30 2 8/10 ✅

Ćwierćfinał w Brisbane i nie zła forma Copila dobrze rokuje na to, że może jednak uda mu się przedostać do 1 rundy AO. Na to mam nadzieję i takich zawodników jak Yang powinien odpalać i to koniecznie. Oczywiście Tajlandczyk jest groźny, wybiegany, nie zły technicznie, ale głównie na swoim kontynencie, tutaj na pewno stać go na utrzymanie walki, aczkolwiek jestem śmiało za Copilem, który powinien z swoimi warunkami i predyspozycjami grać tylko i wyłącznie na kortach twardych czy halach. Nie miał lekko z Coppejansem, ale przecież młody Belg to bardzo dobrze rokujący tenisista, tak więc wcale mnie to nie dziwiło, że miał z nim problemu. Tutaj wydaje mi się, że będzie walka, ale koniec końcem zmotywowany Rumun sobie poradzi.

Daniel Evans - Karol Beck 2.50 Bet365 5/10 46 63 75 ⛔

Jak dla mnie ogromne value taki kurs, mimo wszystko Daniel na razie nie powala i dostaje tutaj doświadczonego Karola, który szybkie korty lubi, halowe również, a wydaje mi się, że Evans nie jest w optymalnej formie. Beck będzie chciał się jeszcze pokazać w tym sezonie i mam takie odczucie, że stać go tutaj spokojnie na awans do głównej drabinki i nabić trochę punktów do rankingu. Po licznych kontuzjach i przeżyciach, Beck wraca i w tym momencie dla mnie to on jest faworytem, a kursy są bardzo źle wystawione.

Kutrovsky - Martin 2.05 2 5/10 ✅

Śmieszna sytuacja bo buki nie wiedzą jak ten mecz określić kursowo. Niby 50 na 50, Bet365 faworyzuje Martina, kursy spadają, Sporting Bet Kutrovskiego, gdzie kurs na niego to tylko 1.65.

Tak więc dla mnie to okazja, żeby złapać ciekawy kurs ponad 2.00 na Francuza Martina. Kolejny z tych wysokich Francuzów, coś jak De Schepper, Ouanna i resta ofensywnych serwisantów, którzy atakują, raczej mają problemy większe z defensywą, a jeśli mają dzień konia, to potrafią zagrozić każdemu. Martina obserwuję od kilku lat i tamten rok totalnie nieudany, przespał, w 2012 miał lepsze wyniki był w TOP300 i tak myślałem, że powoli zacznie punktować i na stałe zawita do 2 setki rankingu. Nie wyszło jednak, a tutaj pojawia się szansa, bo Kutrovsky o ile mój szacunek ma, bo to taki trochę podobny do Martina gracz, który również ma dobry serwis, fh, to myślę, że nie jest tak na dywanie przyzwyczajony grać. Martin kocha szybkie nawierzchnie gdzie 1 serwis stoi zazwyczaj na wysokim poziomie, waląc praktycznie co serwis asa za asem. To myślę, że zadecyduje przy ewentualnym TB, a i jeśli Martin złamie Bułgara, który na Carpetach mnie grał niż Martin, to jestem spokojny.

Mało tego, rok temu Fabrice Martin zaliczył tutaj finał, dokładnie w tym samym jakoś okresie, warto punktować więc i budować ranking jak najszybciej, tym bardziej, że tutaj dla mnie jakoś wszystko kieruje się w jego stronę.

Bellucci - Fischer 1.33 8/10 ✅

Bellucci już w końcówce poprzedniego sezonu pokazał, że powoli, powoli wraca. Gdyby nie te jego szczęście do kontuzji, chłopak myślę na stałe siedziałby w TOP30. Dzisiaj musi walczyć, myślę, że celowo rozpoczyna sezon na kortach twardych. Pomimo, że wolniejsze, myślę, że tu nie będzie miał problemów z Fischerem. Zawodnik z Austrii mnie nigdy nie przekonywał. Drewniak, bez specjalnych narzędzi, nie wiem czym może postraszyć solidnego Brazylijczyka. Tuta jest różnica umiejętności. Kwestia tylko jak regularny będzie Fischer, bo gdy nie ma dnia, psuje po prostu wszystko, gdy ma lepsze chwile, potrafi zaskoczyć, powalczyć, taki zawodnik bardziej znany z sporej ambicji, walki, ale bez specjalnego arsenału technicznego.

Zdziwi się, jeśli Bellucci tego nie wygra, dla mnie to wygląda pewnie.

Harris - Vagnozzi 1.70 5/10 ✅

Co tu dużo mówić, młodziak rocznik 94&#39; jeden z większych talentów Australijskiego tenisa. Sam jestem ciekaw czy pójdzie bardziej w stronę debla, czy singla, bo jak na razie chłopaka powoli wyrzucają na &quot;głęboko&quot; wodę. Harris bo o nim mowa, mistrz juniorskiego Wimbledonu w deblu z Kyrgiosem w 2012 oraz French Open.

Andrew szybko się porusza się po korcie, ruchliwy, atakuje mocno z FH, dobre pierwsze podanie, raczej przeciętnie przy drugim podaniu, które ciągle musi szlifować, aczkolwiek chłopak ciąg do gry ofensywnej ma, częste wypady do siatki, tak ogólnie można jego opisać.

Dlaczego zwrócił moją uwagę? Uważam, żę Vagnozzi swoje lata już ma, gra jak na typowego Włocha przystało, rzemieślniczy tenis, oparty na bieganiu, defensywie, przebijaniu czego się da. Słaby serwis, biorąc pod uwagę, że jest to kort twardy, takie aspekty będą miały tutaj znaczenie. Krótko mówiąc, słabo mi pasują zalety Włocha na AO, który lubi mieć czas by sobie pobiegać, preferuje raczej &quot;wolną&quot; grę, a ten prawie już 20 letni młodzian, głodny gry, chęci pokazania się przed WŁASNĄ publicznością może powalczyć.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Mertl - Laaksonen 2 1.90 Unibet 10/10 64 64 ⛔

Laaksonen to chłopak który 2-3 lata temu plasował się wysoko w rankingach juniorskich, ok. 15 miejsce, chłopak dobre wyszkolony. Korzenie Fińskie, ale reprezentuje Szwajcarię. Cechuję go dobry pierwszy serwis, potężny fh oraz dobre poruszanie się po korcie, potrafi przyśpieszyć, podejść do siatki i zakończyć akcję. Laaks musi robić ranking gdyż w 2013 był już w TOP200, a teraz wypadł poza 200. Forma jest, widziałem już go w tym roku i jak ma dzień to chłopak ciężki do ogrania. Francuz Gicquel miał wczoraj problemy i szybko pojechał wrócił do domu, a to solidny zawodnik na hali. Oczywiście można kwestionować jak Gicquel potraktował ten mecz, nie zmienia faktu, że Henri rozbił go i dzisiaj dostaje Mertla.

Czech opiera grę na serwisie. Jeśli serwis wchodzi to trzyma grę i próbuje zdobywać jak najwięcej winnersów. Przez co potrafi popełniać masę błędów. Jego gra oparta jest więc na dużym ryzyku, sile, przebijaniu każdej piłki i nie sadzę, żeby udawało mu się to non stop. Chłopaki grali ze sobą dobry ponad rok temu w Niemczech i co prawda wygrał Mertl wtedy, ale Henri nie miał jeszcze wówczas takiej ustabilizowanej formy. Teraz jest w stanie z nim wygrać bo jest zwyczajnie lepszym tenisistą i w przeciągu roku zrobił wg. mnie progres. Mało tego Henri już nie takich zawodników widział na kortach (Del Potro, Berdych) którzy również dobrze serwuje i potrafił odpowiadać na ich armaty.

Pytanie w tym meczu jest takie na ile starczy Mertlowi regularności i jak będzie funkcjonował serwis, do tego momentu będzie gra z Laaksem, jeśli nie będzie trakowej, Henri powinien to spokojnie wygrać.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Kohlschreiber - Gasquet 1 +1.5 seta 1.48 Bet365 6/10 75 75 ✅

Kohlschreiber to uznana marka w ATP, Niemiec od lata prezentuje określony poziom z którego nie schodzi i co prawda dostaje tutaj Gasqueta i nie będzie łatwo to seta powinien urwać Francuzowi.

Buki faworyzują Gasqueta, co jest w pełni zrozumiałe, ale sam De Bakker przy większej konsekwencji i doświadczeniu mógł Francuza pogonić. Słabo serwował, wyglądał jakby grał na trzecim &quot;biegu&quot;. Zmęczenie? Być może, być może nie, ciężko wywnioskować. Byłem pewny, że Holendra wyrzuci z turnieju, bo to jednak dwie klasy wyżej i czasami pewne detale decydują o tym, że pomimo wyrównanego meczu czegoś brakuje żeby go wygrać. Dzisiaj natomiast przeciwnik innej, wyższej klasy, który umie nie co więcej niż de Bakker. Kohli powinien mieć swoje okazje by przełamać Gasqueta, a wtedy trzymając swoje solidne pierwsze podanie nie odpuści. Zobaczymy jak to będzie wyglądać, ale moim zdaniem jest to dosyć pewny zakład, bo Kohli to nie jest byle kto, jakby nie patrzeć, a ich spotkania zawsze były wyrównane, plus fakt, że Gasquet jakoś dziwnie mi wyglądał, sprawia, że grzech tego nie pograć.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Del Potro - Gulbis 1 1.30 Bwin 10/10 36 46 ⛔

Nie to żebym skreślał kompletnie Gulbisa bo chłopaka nigdy nie wolno skreślać bo duży potencjał i możliwości, to od początku sądziłem i tak twierdze dalej, że Del Potro ten turniej potraktuje poważnie i finał zanotuje. Nie wiem czy zwycięży, natomiast w finale widzę go obowiązkowo. Nie wiem na ile i jak długo starczy armat Gulbisowi aby prowadzić walkę z Argentyńczykiem dlatego też kwestią czasu jest, że dojdzie do przełamania a Del Potro z racji jakby nie było sprytu i doświadczenia poradzi sobie z Ernestem.

Herbert P.H. - Copil 1 2.00 8/10 Bet365 76 76 ✅

Herbert staje przed dużą szansą awansu do półfinału Challengera halowego w Quimper. Jest u siebie i to jest duża motywacja by dzisiaj wieczorem awansować i inkasować punkty. Obaj Panowie dobrze serwuje, mocne serwisy, chociaz Copil który jest groźny zawsze na szybkich nawierzchniach tutaj jakoś mi nie pasuje, z tego względu, że nie jest regularny i raz ma przestoje, a raz nadrabia siłą i serwisem, co może ostatecznie mieć wpływ na wynik tego spotkania, bo w moim odczuciu Herbert serwuje jeszcze lepiej i z gry może zyskać więcej niż Copil i odpalić Rumuna (wczoraj także 27 asów Herberta).

Myślę, że detale będą decydować tutaj o zwycięstwie natomiast mam przeczucie, że lepszy w tym momencie jest Herbert i to na niego stawiam, bo dla mnie ciut więcej znaków wskazuje na jego zwycięstwo dzisiaj.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Burquier - Millot 1 2.50 Bet365 5/10
Burquiera lubi bo na szybkich nawierzchniach jak ma dobry dzień to gra bardzo ciekawie, plasuje, rozrzuca piłki po korcie, spychając zawodników do obrony, nastawiony ofensywnie na tak tenisista, między innymi dlatego czasami generuje bardzo dużo błędów. Millot jak to Millot solidny, nie zły serwis, aczkolwiek bardziej podoba i się Burquier a jego przeciwnik zawsze kojarzył mi się z grą nudną na zasadzie - przebijaj jak najwięcej i doprowadzaj przeciwnika do prostych, niewymuszonych błędów. Na jak długo starczy takiej taktyki, zobaczymy. Kurs ciekawy więc pobieram bez żadnych &quot;ale&quot;.
Basic M. - Cecchinato M. 1 1.70 William Hill 8/10
Bardzo dobry typ na dzisiaj. O Basiciu pisalem wczesniej bardzo dobrze spisujacy sie chlopak, solidny w swoich poczynaniach, grozny na kortach halowych w ktorych zazwyczaj takich przeciwnikow jak Cecchinato zjadac. Włoch jest typowym claycourterem, lubi dlugo pilke trzymac w korcie, wloska typowa rzezba.

Basic powinien przede wszystkim wykorzystac to, ze on czuje sie mimo wszystko lepiej na hali, wykorzystac swoj pierwszy serwis, punktowac i czekac na bledy Wlocha.
Bednarek - Sakamoto 1 5.00 Bet365 2/10
Fajny kurs, a spróbować za mniejsze pieniążki można. Sakamoto to zawodnik który woli mączkę, a szybszych nawierzchni jak ta w Delray Beach unika. Zawodnik raczej bez specjalnego zagrania, przeciętniak. Bednarek to doświadczony, solidny deblista, z racji swojego ogromnego doświadczenia może tutaj zawalczyć i nie sądzę, żeby ot tak sobie oddał mecz, biorąc pod uwagę chociaż by to, że grał z młodym gniewnym Bangourą i w 2 secie był bliski urwania seta.
Tutaj nie ma aż takiej różnicy klasy, Sakamoto jest słabszy niż Bangoura, a to Bednarek może wykorzystać, bo zaserwisować potrafi i jak dobrze pójdzie to może, może będzie... fajny wynik.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Berankis - Teixeira 1 1.40 Bet365 8/10 61 64 ✅

Czekam i czekam kiedy wreszcie Berankis z którym tak duże oczekiwania były w końcu odpali. Teraz ma szansę bo jeśli chce cokolwiek zdziałać to takich zawodników jak Teixeira musi pokonywac. Berankis lubi szybkie nawierzchnie tam sprawdza się jego serwis, silny fh, jego atuty najbardziej pasują pod szybkie nawierzchnie. Teixeira dobry ma serwis i Berankis będzie musiał to odpierać, jednak wydaje mi się mi się, że ogólnie lepszy Berankis i to on awansuje dalej.

Bedene - Schwartzman 1 1.50 Unibet 8/10 76 61 ✅

Schwartzman nie ma szczęścia w kwalifikacjach bo mógł wylosować lepiej, a tutaj słoweniec którego na mączce lubię. Bedene w formie jest, oglądam jego mecze i wiem co potrafi, powinno starczyć regularności na Argentyńczyka. Mniej więcek koledzy opisali już wszystko powyżej.
Słoweniec przed RG będzie chciał na stałe zrobić sobie ranking, a tylko przez turnieje ATP może nabić ich jak najwięcej. Myślę też, że celowo już ubrał sobie cel, żeby jak najwięcej punktów zbierać na ATP, mijać challengery kiedy się ta, bo ile można zwyciężać w Challengerach?

Wierzę w Bedene, chociaż Schwartzman nie jest leszczem i trzeba na niego zawsze uważać to Alajza bardziej widzę tutaj, bardziej błyskotliwy według mnie.

Alexander Zverev - Elias 1 3.25 Bet365 5/10 64 57 46 ⛔, a mogl to spokojnie ogarnac... zabraklo glowy mlodziakowi

Alexander to złote Niemieckie dziecko tenisa. Chłopak który za kilka lat ma być jednym z czołowych tenisistów na świecie. Zwycięzca juniroskiego AO&#39; 14, finalista Rolanda Garosa 13&#39;.

Powoli, powoli wpuszczany na głębsze wody i tutaj będzie miał szansę na awans bo dostaje Eliasa który na obecny moment nie jest jakiś specjalnym zagrożeniem, a szansę i kurs (który wczoraj był 7.00!!!) są świetne.

Zverev dobrze trzyma podanie, ma świetny mocny serwis ok. 200km, dobrze porusza się po krocie, jest zwinny, biega do siatka okazyjnie, chłopak gra ogólnie ciekawy tenis.

Elias na pewno będzie trzymał piłkę w korcie i będzie chciał cwaniactwem młodego doprowadzać do błędów. Jeśli jednak starczy Zverevowi spokoju, tutaj powinien z nim zawalczyć.

Otrzymane punkty reputacji: +4
madman 1,9K

madman

Użytkownik
Becker - Ti Chen 1 2.25 Bet365 8/10 67 67 troszke zabraklo... ⛔

Kwale do Challengera w New Delhi. Nie mam czasu za dużo pisać. Powiem tylko tak. Becker jeśli chcę w końcu zaistnieć i dostać się do Challengera w Indiach (a jest tu 2 tygodnie już) to musi w końcu to spotkanie wygrać. Forma jest motywacja teraz tym większa, pokonanie Reida na pewno wzbudza poparcie za tym typem. Ti Chen dostaje teraz najpoważniejszego rywala w 3 rundzie i nie sądzę, aby łatwo poszło. Do boju Rysiek!

Baluda - Eremin 1 1.66 Bet365 10/10 64 62 ✅

Baluda jakby u siebie i pora awansować do głównej drabinki. Forma ruska średnia, ale na młodego Eremina włocha który przyjechał na egzotyczny teren powalczyć powinno spokojnie wystarczyć. Eremin postraszy serwisem, ale Baluda na to samo może odpowiedzieć, a z gry z głębi kortu więcej może pokazać Rusek i to będzie miało kluczowe znaczenie przy wyniku tego spotkania.

Velotii - Sugita powyżej 22.5g 1.90 6/10 16 67 pierwszy set popsul... ⛔

Obaj Panowie dobrze trzymają swoje podanie i nie wykluczone, że będą zacięcie walczyć i długo. Spodziewam się trzech setach, żaden tutaj nie odpuści bo i Velotti wydaje się w solidnej formie jak i Sugita ich bardzo potrzebuje. Japończyk dobrze wyszkolony technicznie, nie złe możliwości, ale jakby przygasł ostatnio, tutaj szansa powalczyć, ale czy da radę? 50 na 50, bardzo wyrównany pojedynek może być.

Meister - Di Mauro 1 1.72 Bet365 8/10 62 61 ✅

Di Mauro w ciągu swojej &quot;bogatej&quot; kariery zagrał ok. 10 meczów na kortach twardych, to typowy claycourter, który lubi posyłać tzw. balony z drugiej strony, bardzo niewygodnie się gra z nim na mączce, ale to już zawodnik stary który nie wiem dlaczego nie próbuje w tym momencie sezonu bardziej w ITF&#39;ach podszlifować formę. Włoch znany z słynnych wałów tenisowych, kiedyś wykluczony z cyklu na jakiś czas.

Meister próbuje szans tamten sezon całkiem przyzwoity, wziął się teraz do roboty i nie sądzę, żeby do Meksyku przyjechał na odpoczynek. Korty twarde uwielbia, w przeciwieństwie do Włocha i jak większość Amerykańców jego gra oparta jest na silnym serwisie, tenisie siłowym z nastawieniem ofensywnym, w którym będzie chciał zepchnąć Mauro do defensywy. Dla mnie ciekawy typ na jutro.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Bedene - Fognini 1 +1.5 seta 2.20 Unibet 8/10 76 61 16 ✅

Jak nie teraz to kiedy? Alajz w nie złej formie, zawodnik który prezentuje odpowiedni poziom, pisałem już o nim wcześniej, atuty znane. Dobry bh, gra defensywna troszkę grosza niż nastawienie ofensywne, chłopak który ciągle małymi kroczkami, powoli idzie do przodu.

Fognini faworyt, bez dwóch zdań, ale świetna forma, ale baaardzo dużo meczy rozegranych w ostatnim okresie, przez co bardzo prawdopodobne, że organizm dzisiaj powie &quot;NIE&quot;. Nie postawie pieniędzy na to, że Słoweniec wygra, ale set, to spokojnie tutaj ugra.

Pospisil - Muller 2 1.23 ComeOn 10/10 67 57 ✅

Pewniak w moim przekonaniu na jutro. Jarek jak wspominałem to żaden zawodnik na hale czy korty szybsze, z całym szacunek do niego, jego rywal jest znacznie lepszy i bardziej konkretny. Mullera wszyscy znają, atomowy serwis, masa punktów zdobywana tym sposobem, ogólnie powoli widać, że Muller wraca do swojej formy i tutaj nie sądzę, by wydarzyło się cokolwiek złego.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Ymer - Smethurst 2 1.29 Sportingbet 9/10 64 46 46 ✅

Ymer młody chłopak powoli, powoli próbuje zbierać ranking do kupy, ale dostanie jutro nie złą &quot;strzelbę&quot; Smethursta który wg. mnie powinien już więcej próbować na poziomie Challengerów, a nie bawić się w &quot;sukcesy&quot; na satelitkach.

Pewny typ dla mnie jutro. Dlatego warto pograć, bo widzę tu na ten moment różnicę klasy i doświadczenia.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Napolitano - Trusdeni 1 3.20 Sportingbet 8/10 63 62 ✅

Itf we Włoszech na dywanie. Napolitano młody jeszcze dużo sukcesów przed nim, ale on już ma bogatą juniorską historię, nie obca mu gra deblowa, też już pierwsze sukcesy za nim i trzeba wziąć chłopaka pod uwagę na najbliższe kilka lat. Jeden z tych Włochów którzy zapowiadają się bardzo ciekawie. Po drugiej stronie Trusdeni które najlepsze lata już chyba za sobą i kto wie czy w takim meczu z młodziakiem rodakiem będzie mu się chciało grać na 100% plus fakt, że na szybszych kortach Waltera nie ma nic konkretnego do pokazania oprócz rzeźby, która tutaj na dywanach nie będzie miała znaczenia, a szybkie granie i zdobywanie punktów.

Moritz Baumann - Federico Gaio 2 1.70 SportingBet 8/10 76 63 ⛔

Itf na hali i idę w stronę młodego Włocha Gaio chłopaka który wyglada całkiem ciekawie, dobrze grany bh, serwis nie za mocny, aczkolwiek typowo włoski - wyrzucający, chłopak na korcie myśli i widać u niego, że jakąś koncepcję na grę ma, to nie jest tylko włoska rzeźba i umiejętne przyśpieszenie i szybkie wykańczanie akcji fh.

Mortiz jakoś bardziej mi pasuje ma mączkę, chłopak który od długiego czasu &quot;zblokował się&quot; i nie jest w stanie nic konkretnego zdobyć. Przyjechał powalczyć, ale Gaio łatwo mu tutaj nie odda żadnego punktu.

Llodra M. / Mahut N.- Herbert P.H. / Olivetti A. 2 + 1.5 seta 2.10 bet at home 7/10 - ODWOŁANE

A jutro spróbuje, że będzie to wyrównane spotkanie. Llodra to b. dobry deblista jak i Mahut, razem zaliczyli trochę sukcesów, ale nie wydaje mi się, żeby ich forma była jakaś &quot;super&quot;. Natomiast Herbert to całkiem nie zły deblista, co prawda młodziak, ale pojęcie o grze deblowej ma i wraz z Olivettim który ma potężny serwis będą próbować zrobić sensacje, a kasa w końcu dalej dobra, to turniej ATP.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Henrique Cunha - Souto 1 1.85 Betclic 8/10 63 46 64 ✅

Popieram typ Madersa, który wspomniał już co nie co wyżej. Ja dodam tylko, że Cunha uważany był 4/5 lat temu za jeden z większych talentów Brazylijskiego tenisa, zawsze był wysoko w rankingach juniorskich itd, dopiero teraz chyba wziął się porządnie za granie a ten kurs jest świetną okazją żeby go wziąć, jak i Souto nie wydaje mi się w tym momencie specjalnym zagrożeniem, Cunha nie takich już ogrywał, chłopak rocznik 90&#39; a ranking daleki od tego co właściwie powinien być, skłaniam się, że ten turniej jest dla niego poważnym wyzwaniem i tutaj wygra.

Otrzymane punkty reputacji: +7
madman 1,9K

madman

Użytkownik
Rola - Albot 1 1.87 Unibet 10/10 46 75 46 ⛔

A tutaj wydaje się perełka na jutro, bo Blaz jakby nie było już zadziwił na początku roku na AO, teraz nie co delikatnie przygasł, ale ja go uważam za faworyta do wygrania challengera w Delhi. Został tutaj na te 3 turnieje, jest to jego ostatni i po to został chyba, żeby osiągnąć sukces i zrobić wynik, bo łatwiejszych drabinek już pewnie nie będzie...

Albot chłopak który 3-4 lata temu był uznawany za kogoś kto może namieszać w kilku najbliższych latach, jednak dalej u chłopaka nie widać nic konkretnego, osiąga od czasu do czasu przyzwoite wyniki, ale brakuje mu &quot;tego czegoś&quot; by pojawić się w TOP100, natomiast Rola to dla mnie materiał na TOP100 w przeciągu kilku najbliższych miesięcy.

Eyeseric - Veger 2 2.37 8/10 Bet365 46 64 61 ⛔

Gdyby nie to, że Veger gra u siebie i chłopak powoli puka do challengerów, a ma na to papiery, jeden z Chorwatów których trzeba licznie obserwować, bo Pavic czy reszta nie wydają się być tak groźni jak Veger.

Eyeseric nie jest dla mnie jakimś specjalnym wynalazkiem, tym bardziej na szybkich nawierzchniach, jest w miarę regularny, ale może mu zabraknąć chłodnej krwi, jak młodziak będzie go atakował i atakował, tym bardziej, że jest u siebie i to na pewno będzie miało jakieś znaczenie.

Martin - Daniel Baumann 1 1.51 10/10 57 67 ⛔

Baumann młody zdolny walczak z Niemiec dopiero wchodzi na poziom ITF przed tym chłopakiem jeszcze długa droga, aby zwyciężać, natomiast Martin znany z tego, że na halach dzięki swojego silnemu serwisowi z którego jest znany, bardzo ciężko komukolwiek z poziomu ITF się z nim gra.

Nie sądzę, żeby Baumann cokolwiek tutaj większego zdziałał, panowie grali ze sobą jakiś czas temu, w Niemczech i Martin wygrał 2:0, nawet przy własnych ścianach Baumanowi ciężko było zatrzymać &quot;bomby&quot; Martina.

Teraz mamy rywalizację we Włoszech i zapowiada się dokładnie to samo.

Benneteau - Struff 1 1.35 bet365 8/10 ⛔

Nie lubię Niemca mimo tego, że nie którzy go chwalą, nie którzy gonią, dla mnie jest jednym z wielu, nie wierzę, że Benek przy swojej regularności sile gry na tej hali w Marsylii będzie mu pozwalał na dużo, a drabinkę do ćwierćfinału Francuz ma tutaj łatwą i to jest plan na pewno minimum. Także tutaj może nie oczekuję łatwego spotkania dla Benneteau, ale oczekuje natomiast końcowe zwycięstwo.

Pech dzisiaj na maksa, ale będzie do przodu! ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
madman 1,9K

madman

Użytkownik
Sinicropi - Napolitano 2 2.25 Bet365 10/10 16 67 ✅
Jedyny warty dzisiaj uwagi mecz dla mnie i liczę, że skończy się po mojej myśli, bo wczorajszy dzień bardzo kiepski, jak nigdy. Szybko bo mecz lada moment.
Napolitano idzie konsekwetnie do przodu i ma teraz Sincropiego który jest trochę starszy, ale to zawodnik szkoły typowo włoskiej, ostatniego sortu uczony grać na mączce, a szybkie nawierzchnie raczej nie pozwalają mu na wykorzystywanie jego umiejętności. Napolitano natomiast bardziej elastyczny i dla mnie tu pasuje aby to wygrał, a pokonał już bardziej doświadczonego Trusdeniego, teraz pora na kolejny krok.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Musialek - Udomchoke 2 1.30 Bet365 9/10 - ODWOŁANE, Uddomchoke nie wyszedł na kort

Kolejny bet wyglądający dosyć pewnie, nie sądzę by Musialek który nie ma wystarczających armat by tutaj cokolwiek ugrać z doświadczonym i groźnym Udomchoke który bije go na razie na głowe z racji chociażby doświadczenia i ogólnej rozwagi gry, mało tego Tajlandczyk zrobi wszystko by u siebie tutaj wygrać w końcowej fazie turnieju.

Muller - Dustov 1 1.44 William Hill 10/10 63 76 ✅

Przede wszystkim dalej twierdzę, że Muller wraca do formy, nie jest to jeszcze szczyt &quot;marzeń&quot; ale chłopak po kontuzji się odradza i jest już co raz bardziej stabilny, co widać po ostatnich wynikach, nie sądzę, aby Dustov był specjalnym zagrożeniem, będzie pewnie brakowało mu regularności i tutaj się wszystko rozegra, bo podanie pierwsze Panowie będą kurczowo trzymać z racji możliwości serwisowych, aczkolwiek Muller wygląda mi tu znacznie lepiej od Dustova, dlatego to można śmiało grać.

Oczekuje finału Muller - Golubev.

Novak - Cirić 2 3.00 Bet365 5/10 63 62 ⛔

Itf w Egipcie. Jako, że Novak to bardzo utalentowany chłopak, nie postanowiłem tutaj specjalnie Cirica faworyzować, chociaż młodzian może mieć z nim ogromne problemy. Ciric to oczywiscie nie najlepszy defensor, ale sile razenia ofensywna ma, bardzo solidny fh, mocny, no i sila razenia serwisem, lubi miec czas grac i najbardziej mi pasuje mimo wszystko na maczke pomimo jego &quot;sily&quot; gry, gdzie ma czas myslec i rozgrywac pilke, bo jak wspomnialem ma duze problemy w defensywie nie raz, ale wierze, ze do sezonu przygotowal sie solidnie i tutaj Novak nie bedzie mial latwo z starym wyga, Ciric nie takich zawodnikow spotykal w karierze i byc moze da rade, a kurs jest bardzo dobry.

Saville - Uchiyama 1 2.25 Bet365 10/10 36 61 64 ✅

Australia ITF. No i teraz pełną parą ufam Saville który u siebie w końcu musi ugrać Uchiyame, Saville bardzo dobrze się zapowidający chłopak, zobaczymy w tym sezonie na co go stać ale uważam, ofensywna strzela z Australii nawet lubię chłopaka, pomimo, że dużo przed nim pracy to widać zaciąg ofensywny, nie zły w wymianach, agresywny, może bez jakieś wielkiej regularności, ale bardzo solidny. Uchiyama młody, groźny, walczak, także ofensywny, ale mniej mu arsenału, pomimo, że w latach wcześniejszych wygrywał Uchiyama, teraz może być na odwrót.

Diez - Ungur 1 2.25 Bet365 6/10 06 64 67 ⛔

Nie to żebym faworyzował znacznie jakoś Dieza, ale Ungur jakoś na kortach twardych/szybkich nigdy nie był jakiś monsterem, natomiast Diez zawsze jakąś solidność po sobie zostawia i jeśli coś ma się tutaj wydarzyć, to będzie to spotkanie raczej na styk, a kurs tutaj bardziej powinien wyglądać w stylu 1.80 vs 1.80, gdyby spotkanie było rozgrywane na ziemi to bym się pewnie zgodził, a tak ciężko minąć to. Rumun bardzo nieprzewidywalny to raz, a dwa, nie raz padają z nim dziwne/podejrzane wyniki...

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Malla - Garin 2 1.25 10/10 bet at home ✅
Salinas. Garin jeden z większych talentów na ziemi, już w tym sezonie widać pierwsze wyniki, chłopak zagrał w turnieju ATP w 1 rundzie z Volandrim, teraz dostaje swojego kolegę Malla który także dobrze się zapowiada, ale mimo wszystko Garin jest ciut lepszy na ten moment i myślę, że poradzi sobie z swoim rodakiem.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Riccardo Bellotti - Fabrice Martin 2 1.80 8/10 SportingBet ⛔
Belloti u siebie i to tylko tyle chyba, bo nie wydaje mi się, żeby zagroził Martinowi, któremu faktycznie często zdarzają się słabsze mecze, ale skoro dalej siedzi na ITF&#39;ach w Włoszech to jakiś klucz w tym musi być i ogólnie Martin chociaż grę opiera na sile i serwisie, to powinno Włocha odrzucić i przynieść więcej punktów, bo na hale jakoś Bellotti mi nie pasuje, chociaż rozumiem, że chcę łapać punkty by wskoczyć do TOP300, robić ranking, to Martin wydaje mi się większym zagrożeniem od Włocha.

Do góry Bottom