>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ma ktos PESa6 w wersji polskiej??

juvex 0

juvex

Użytkownik
Witam! jak ktos ma gre PES6 po polsku to niech tu napisze,potrzebne jest mi spolszczenie do tej gry,kto mi wysle na malia dam 5zł orange,kto chętny niech napisze w temacie.

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
moze ktos wrzucic linki do Pesa 6 obojetnie w jakiej wersji chodzi mi o to zeby bylo jaknajmniej partów dos sciagniecia

sawas 27

sawas

Użytkownik
Co wy? Pierwszy lepszy torrent i masz Pesa PL, Eng, Ru, JP i jaki inny chcesz... A zresztą : i tak Fifcia lepsza :p

sawas 27

sawas

Użytkownik
Słuchaj, może rzeczywiście nie mogę obiektywnie oceniać rywalizacji Konami I EA, bo od zawsze gram w Fify, to nie uśmiecha mi się gra teamem FC Londyn, itp. Wiem, wiem pierwszy atak to możliwość ściągnięcia składów i drużyn oryginalnych z neta. Ale po co to robić, gdy Fifa oferuje nam to od razu. Po drugie zaprzeczę ogólnej i popularnej teorii, że PES jest dużo trudniejszy niż produkt EA. Moim zdaniem, Pro Evolution jest dziecinnie łatwe.

Ale nie o tym ten temat, zresztą &#39;kłóciłem się&#39; w tej kwestii już tyle razy, że mam dość ???? Pozdro

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ząlezy na jakim poziomie grasz
No wiesz, porównuję najwyższy w Fifie z najniższym PESowskim... 8) Twoje zdanie jest takie, a moje takie, że PES jest dużo, dużo mniej grywalny niż Fifa. A krytyka Szpaqa i Szaranowskiego powinna zostać chyba potrojona w przypadku Kołtonia i Borka, choc w realu duet komentatorów z Konami rzeczywiście jest lepszy. Ale w grze to jest &#39;sztuczność&#39; przez duże Sz...

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
No wiesz, porównuję najwyższy w Fifie z najniższym PESowskim... 8) Twoje zdanie jest takie, a moje takie, że PES jest dużo, dużo mniej grywalny niż Fifa. A krytyka Szpaqa i Szaranowskiego powinna zostać chyba potrojona w przypadku Kołtonia i Borka, choc w realu duet komentatorów z Konami rzeczywiście jest lepszy. Ale w grze to jest &#39;sztuczność&#39; przez duże Sz.

Prześledz opinie doświadczonych graczy i posprawdzaj co jest bardziej grywalene.Jak to czytam to masz o 360 stopni inne zdanie niż ja,ale o gustach sie nie dyskutuje

Do góry Bottom