>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mały problem z zakładem.

H 10

hutnik14

Użytkownik
Już piszę o co chodzi. A więc, chodzi o mecz z ligi Wenezueli. Spotkanie Zamora - Mineros, zostało przerwane. Wchodzę dziś na stronę fortuny by sprawdzić kupon, zakładałem że rozliczą po kursie 1.00. A tu widzę że meczu w ogóle nie rozliczyli. Akurat dobrze się złożyło że fortuna wprowadziła &quot;Wsparcie online&quot;. Więc piszę do nich co i jak. Pani mi odpisuję że trzeba czekać 3 dni, aż organizator poda wynik. Z ciekawości poszperałem, co się w ogóle stało że mecz został przerwany. I dowiedziałem się że sędziego liniowego zaatakowali kibice gospodarzy (pewnie według nich źle sędziował :razz: ). Więc piszę do niej jeszcze raz, co się stanie jeżeli uznają walkower na korzyść gości (0:3), jak wtedy fortuna rozliczy mi zakład? W odpowiedzi, otrzymałem że najprawdopodobniej prawidłowym typem będzie 2 (ja stawiałem na gospodarzy). Trochę się wkurzyłem, a dlaczego tak ? Przecież to nie z mojej winy się stało i mecz powinien trwać jeszcze dobre 15 minut. A jeżeli organizatorzy podtrzymają wynik 1:2, to sytuacja podobna. MECZ POWINIEN TRWAĆ JESZCZE 15 MINUT! Jak myślicie, rozliczą mi po kursie 1.00 czy jako przegrany, jeżeli ta druga opcja to będę się kłócić ? Może ktoś z was grał to spotkanie, nie koniecznie w fortunie ?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
musi być zwrot, odwołaj się do regulaminu ich
$26 pkt 1
1. Zakłady zostają zwrócone w stawce, jeżeli:
- mecz został błędnie podany z winy „FORTUNA zakłady bukmacherskie” Sp. z o.o. (np. mecz nie został rozegrany, albo nie miał być rozegrany),
- zakład został w sposób oczywisty zawarty po faktycznym rozpoczęciu spotkania, meczu lub innej okazji zawierania zakładów, ewentualnie w trakcie jego trwania, z tym zastrzeżeniem, że reguła ta nie ma zastosowania to zakładów typu „Live” (szczegółowo określonych w § 11 a.),
- zawodnik lub zespół z jakiegokolwiek powodu nie weźmie udziału w zawodach,
- mecz nie został zakończony oficjalnym wynikiem lub doszło do jego przerwania,

Otrzymane punkty reputacji: +1
H 10

hutnik14

Użytkownik
Okey dzięki za odpowiedź Ted. Pani mi powiedziała żeby czekał 3 dni, wiec do środy. No chyba że to tego czasu dokończą to spotkanie.

H 10

hutnik14

Użytkownik
Rozmowa z panią Barbarą:
Gość: Czytałem wyraźnie wasz regulamin i znalazłem taki punkt: -mecz nie został zakończony oficjalnym wynikiem lub doszło do jego przerwania, w takim wypadku wychodzi zwrot. Nie wiem po co z tym czekać?
Gość: Chodzi o mecz Zamora-Mineros
Barbara: zgadza się ale musimy zaczekać czy zostanie ogłoszony oficjalny wynik a takich informacji jeszcze nie ma
Gość: ale mecz został przerwany! druga czesc zdania równiez mowi o zwrocie
Barbara: &quot;4.Jeśli spotkanie (mecz, zawody) nie zostało dograne, a mimo to został ogłoszony oficjalny wynik, to wygrane są wypłacane na podstawie tego oficjalnego wyniku. Warunkiem ważności tak osiągniętego wyniku jest tylko fakt, aby przeciwnicy rozpoczęli spotkanie. &quot;
Barbara: proszę o cierpliwość
Gość: wychodzi zwrot z regulaminu, a sa takie problemy
Barbara: wg regulaminu również, okres oczekiwania wynosi 3 następne dni kalendarzowe
Barbara: być może mecz będzie dogrywany.
Gość: Zwrot stawki należy się wtedy gdy: MECZ NIE ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY OFICJALNYM WYNIKIEM- zgadza się ? zgadza, gdyz jest anulowany. A druga czesc zdania LUB DOSZŁO DO JEGO PRZERWANIA- doszło? oczywiscie ze doszło. wiec nie musze czekac na oficjalny wynik, gdyz WYSTARCZY BY MECZ ZOSTAŁ PRZERWANY
Barbara: nie wystarczy, bo mecz może być przerwany a wynik oficjalny meczu będzie ogłoszony
Gość: tak tej sprawy nie zostawie, jeszcze sie odezwe

H 10

hutnik14

Użytkownik
Czy na pewno dostanę zwrot ? Według mnie on mi się należy, bo przez 15 minut gospodarze mogliby strzelić dwie bramki. Ale pani się cały czas odwołuję, że trzeba czekać na oficjalny wynik. Sytuacja bardzo podobna do tego spotkania: http://forum.bukmacherskie.com/f98/st-pauli-schalke-57526.html - Ten punkt mi chyba jeszcze pomoże, jeżeli nie rozegrają meczu do 3 dni. - Spotkanie o ustalonym regulaminowym czasie gry nie zostało w ogóle rozpoczęte lub wznowione i dograne w czasie ustalonym przez Spółkę (patrz postanowienia § 8. regulaminu ) bez względu na fakt, kiedy i przy jakim stanie spotkanie zostało przerwane.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
W Totolotku 32.
Jesteśmy w temacie Fortuny ????
W Fortunie nie ma chyba maksymalnej liczby spotkań na jednym kuponie. Ważne aby nie przekroczyć max. wygranej/max. AKO przypisanego do kuponu.
Pamiętam kiedyś puściłem sobie dla zabawy mega taśmę i nie było żadnego problemu z ilością spotkań ????

Do góry Bottom