Już piszę o co chodzi. A więc, chodzi o mecz z ligi Wenezueli. Spotkanie Zamora - Mineros, zostało przerwane. Wchodzę dziś na stronę fortuny by sprawdzić kupon, zakładałem że rozliczą po kursie 1.00. A tu widzę że meczu w ogóle nie rozliczyli. Akurat dobrze się złożyło że fortuna wprowadziła "Wsparcie online". Więc piszę do nich co i jak. Pani mi odpisuję że trzeba czekać 3 dni, aż organizator poda wynik. Z ciekawości poszperałem, co się w ogóle stało że mecz został przerwany. I dowiedziałem się że sędziego liniowego zaatakowali kibice gospodarzy (pewnie według nich źle sędziował :razz: ). Więc piszę do niej jeszcze raz, co się stanie jeżeli uznają walkower na korzyść gości (0:3), jak wtedy fortuna rozliczy mi zakład? W odpowiedzi, otrzymałem że najprawdopodobniej prawidłowym typem będzie 2 (ja stawiałem na gospodarzy). Trochę się wkurzyłem, a dlaczego tak ? Przecież to nie z mojej winy się stało i mecz powinien trwać jeszcze dobre 15 minut. A jeżeli organizatorzy podtrzymają wynik 1:2, to sytuacja podobna. MECZ POWINIEN TRWAĆ JESZCZE 15 MINUT! Jak myślicie, rozliczą mi po kursie 1.00 czy jako przegrany, jeżeli ta druga opcja to będę się kłócić ? Może ktoś z was grał to spotkanie, nie koniecznie w fortunie ?