>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Małe typy

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Pora się odkuć, bo bez rewelacji ostatnio ;).
Z doświadczenia wiem, że znacznie więcej osób śledzi takie wątki jeśli do typów dodajemy jakieś drobne analizy, swoje spostrzeżenia ;). Jak widzisz śledzę Twój wątek, więc chciałbym też jakoś pomóc ;).

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
Pora się odkuć, bo bez rewelacji ostatnio ;).
Wczorajszy dzień był tragiczny, to fakt.
Z doświadczenia wiem, że znacznie więcej osób śledzi takie wątki jeśli do typów dodajemy jakieś drobne analizy, swoje spostrzeżenia ;). Jak widzisz śledzę Twój wątek, więc chciałbym też jakoś pomóc ;).
Uwzględnię to, ale nie należy się spodziewać cudów, raczej suche fakty tam, gdzie będzie trzeba. ????
#14|07-2016 ⛔
ATP, Bastad-kwalifikacje + ITF, France F14
Salaba + Laaksonen @ 1.72, LSBet, 1,5j

#15|07-2016 ⛔
ATP, Bastad + ATP, Newport-kwalifikacje
Zopp-Bagnis Under 21,5 gema + Barton @ 2.69, LSBet, 2,5j

#16|07-2016 ⛔ //co za niesprawiedliwość...
Piłka Nożna, EURO U-19 2016 + Tenis, ATP Challenger, Winnipeg
Niemcy U19 + Soeda @ 2.36, LSBet, 1,5j
Dziś rozpoczynamy EURO U-19, gdzie jednym z faworytów do końcowego zwycięstwa są właśnie Niemcy. Dziś rozpoczynają turniej z Włochami, którzy z kwalifikacji wyszli po remisie z Finlandią czy dość szczęśliwym zwycięstwie z Macedonią...
A Soeda to dość prosty pick - jego przeciwnik ostatnio nie grał, a sam w Winnietce przegrał dopiero w półfinale ze swoim rodakiem, jest więc w formie. ????

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
Wczoraj zrobiłem jeden dzień przerwy, taki na ochłonięcie po bardzo złej passie...
#17|07-2016 ⛔
Tenis, ATP Challenger Poznań + ATP Challenger Winnipeg
Riba + Smyczek @ 1.82, LSBet, 2j

Do góry Bottom