>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Małe typy

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
Czas mi nie pozwala na pisanie analiz, a moimi kuponami z chęcią się tutaj podzielę, choćby dla samego siebie(wreszcie może będę miał motywację do zrobienia tych statystyk).
Typy prawdopodobnie codziennie, różne dziedziny, różne kursy, różne pomysły. ????
Używać będę stawkowania modulowanego, jeśli ktoś chciałby ze mną spróbować grać, to zapraszam do zaznajomienia się z tym pojęciem. ;)
Zapraszam do subskrypcji tematu, dzięki temu będziecie dostawali typy zaraz po napisaniu przeze mnie posta! ????
http://forum.bukmacherskie.com/subscription.php?do=addsubscription&amp;amp;t=130462
No cóż... Byle do plusa! ✅
Zaczynamy! ????

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
PODSUMOWANIE MARCA 2016:
Kuponów: 10
Wygrane: 5
Przegrane: 5
Zwroty: 0
Skuteczność: 50%
SUMA STAWEK: 18j
SUMA WYGRANYCH: 18,06j
Średni kurs: 2,03
Średnia stawka: 1,80j
ZYSK/STRATA: +0,06j

YIELD: +0,33%

Niestety dość szybko odpuściłem stałe aktualizowanie - zabrakło czasu i po części chęci, niestety... Za mną owocny miesiąc, który dał zarobić naprawdę wiele. Teraz postaram się jednak dodawać wszelkie typy tutaj.​

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
Mały powrót! Tak, po prawie trzymiesięcznej przerwie postanowiłem reaktywować temat. Ogólnie to nic się nie zmieniło, format ciągle taki sam.
Zaczynam od 50j, cel jest taki, by nie było miesiąca na minusie. ????
I tak jak na początku pisałem - zapraszam do subskrypcji tematu, żeby przechodziły Wam powiadomienia o nowych typach w temacie! ????
http://forum.bukmacherskie.com/subscription.php?do=addsubscription&amp;amp;t=130462

#01|07-2016 ✅
Tenis, ATP Challenger, Todi
Cecchinato + Trungelliti @ 1.80, LSBet, 3j

#02|07-2016 ✅
Piłka Nożna, klubowe mecze towarzyskie + Siatkówka Plażowa, FIVB Gstaad Major 2016
Thun + Plavins/Regza @ 2.20, LSBet, 3,5j

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Moja drobna uwaga, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz ;).
Według mnie, gdybyś pisał nazwy drużyn nieco inną czcionką to byłoby to bardziej widocznie i nie raziło tak w oczy, ale przekazuję tylko swoją opinię.

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
Dzięki za uwagę, ale ja właśnie chciałbym się jak najbardziej wyróżniać wśród tylu bezbarwnych tematów. ????
Kupon #2 siadł na totalnym luziku, przed momentem mecz wygrał Cecchinato, oby więc Trungelliti nie miał problemów i kończymy w piękny sposób dzień. ???? A tu na nockę/rano:
#03|07-2016 ⛔
Piłka Nożna, Brazylia, Serie B + Snooker, Indian Open
Criciuma + Wilson @ 2.08, Rivalo, 3j
Małe info - przeciwnicy Criciumy bez najlepszego napastnika, w dodatku gospodarze mają się siedmiu meczów bez porażki. ????

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
#05|07-2016 ✅
Tenis, ATP Challenger, Hamburg + ITF, Egypt F14
Satral + Setkic @ 2.18, LSBet, 3j
Setkic ma nerwy ze stali, obronił match pointa przy 4:5 w trzecim secie, potem w tie-breaku miał już 5:2, przeciwnik wygrał cztery następne punkty na 5-6, a ostatecznie Bośniak wygrał 9-7. :eek: Się nie należało mu się, aż trzy podwójne błędy serwisowe w tym trzecim secie...

#06|07-2016 ⛔
Piłka Nożna, Szwecja, Allsvenskan + Norwegia, Tippeligaen
Gefle + Rosenborg @ 2.54, LSBet, 2j

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
#10|07-2016 ⛔
Siatkówka Plażowa, Gstaad Major Series + Kwalifikacje Olimpijskie
Herrera Alepuz/Gavira Collado + Stoyanovskiy O./Yarzutkin A. @ 2.13, Rivalo, 1j

#11|07-2016 ✅
Tenis, ATP Hamburg + ATP Bastad
Diez + Laaksonen @ 2.21, Rivalo, 2,5j