>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Małe kwoty, mały cel.

W 0

wiewi0r

Użytkownik
No więc. Po pierwsze od razu: gram tylko dla zabawy, no ale zabawa zaczyna się kończyć, więc trzeba by troche pomnożyć saldo. Przechodząc do sedna:
SALDO: 4 zł :O
CEL: 10 zł / w porywach 15-20 ale to już tak powoli:p)
PO cO?: Żeby kontynuować zabawę, i móc dalej typować.

No więc jak już wspomniałem gram dla zabawy, interesują mnie wygrane od 1 grosza wzwyż. Moją granicą było nie spaść poniżej 5zł, wczoraj myśląc, że c. Wozniacki jest faworytką postawiłem i się przejechałem no więc, żeby nie przegrać reszty chcę się zapytać co najlepiej zrobić żeby to 4 zł zamienić w 10 no powiedzmy że w max. miesiąc (myśle że osiągalne dla niektórych w nawet tydzień ale ja nie chcę narazie zbytnio ryzykować) :p. No to pytania:

Jak obstawiać, single, czy jakieś systemy np. 2z3 za 3 zł. Jak będzie najbezpieczniej. Co obstawić teraz z tym saldem, czy dać wszystko na jakiegoś pewniaka, czy np. 4 kupony po 1zł, a może 8 kuponów po 0,5. Dotychczas grałem tak, że nigdy nie obstawiłem 2 kuponów naraz, znaczy grałem następny kupon, dopiero gdy wcześniejszy się rozstrzygnął. Co polecacie w mojej sytuacji.
Na dzień dzisiejszy:

MAX. stawka 4zł (all in:p)
min. stawka 0.5zł (na 8 kuponów)

Czytałem, że powinienem używać tych działów:
http://forum.bukmacherskie.com/forumdisplay.php?f=59
http://forum.bukmacherskie.com/forumdisplay.php?f=35

Sorry za długi tekst itp. no ale chciałem opisać wszystko, ale jak są jakieś pytania to proszę ????

T 0

tominho

Użytkownik
Wg mnie szkoda czasu na taka zabawe to sa malutkie pieniadze ale jak juz zagrac to wydaje mi sie lepiej cos takiego zdareznie 2 drogowe 50 na 50 , jaka ilosc punktow mniej wiecej za 1,3 potem 2,7 zagrasz z 3 razy i masz 10 zl heheh .

S 11

support75

Użytkownik
to moze inaczej, zostaw pieniadze w spokoju. Poczytaj forum, analizy.
Zobaczysz nie raz, że czasem niższe kursy są mniej pewne od wyższych.

Do góry Bottom