PODSUMOWANIE WRZEŚNIA Moja opinia: Miesiąc niestety zakończony na minusie. Moim głównym błędem było nie słuchanie samego siebie. Przykład z dzisiaj - Aston Villa-West Brom. Podczas rozmowy z bratem, mówiłem że będzie 1:1 i chcę obstawić jako dokładny wynik i w końcu siebie nie posłuchałem i to zignorowałem. Takich typów było więcej, większość na przeczucie ale praktycznie wszystkie się sprawdziły. Muszę jeszcze dokładniej dobierać spotkania i mniej grać tenisa, bo z tego mi wiele nie wchodziło. Uważać też muszę na mecze drużyn na wyjazdach, bo moją zasadą było, że przeważnie tego nie gram. Czas zacząć październik, oby na plus w temacie. WSZYSTKIE MOJE TYPY SĄ ANALIZOWANE PRZED MECZEM, NIE DAJĘ TUTAJ BYLE CZEGO . No i muszę ustalić jakieś stawkowanie, bo np. przegrałem 50 zł na nietrafionym meczu City. To też jest do poprawy. A teraz garść statystyk: KUPONY: Postawione: 26 Trafione: 15 Zwroty:1 Przegrane:10
TYPY: Zagrane: 49 Trafione:33 Zwroty:5 Przegrane:11 Podsumowanie: Nie jest źle, ale trzeba poprawić i skuteczność kuponów i stawkowanie. Wszystko jest do zrobienia. W temacie jestem na minusie, ale u buka odrobiłem to wszystko dzisiaj na LIVE. Mimo wszystko chcę mieć jeszcze większą skuteczność w graniu zwykłym.
#28 CFR Cluj - Manchester United 2 @1,66 1:2 Nordsjaelland - Chelsea 2 @1,36 0:4 BATE - Bayern 2 @1,33 3:1 Kurs: 3,03 Stawka: 20 zł EWK: 60,60 zł
Analiza: Manchester United LM po ostatniej wpadce raczej nie zlekceważy, co potwierdzał sam SAF. Chelsea chce obronić tytuł. Tutaj jestem sceptyczny, ale w Danii powinien sobie poradzić. Ma wystarczająco silną kadrę aby wygrać 2-3 bramkami na wyjeździe. Bayern w formie, ale nadal w pamięci ma poprzedni sezon i tym bardziej będą chcieli coś na Białorusi ugrać.