>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

małe fundusze, rozwój...[grosz do grosza a będzie...]

A 0

a39

Użytkownik
Witam, pisałem już wcześniej temat lecz odezwała się zaledwie jedna osoba na gadu, może na forum będzie ktoś chętny do pomocy;)
Gram w zakładzie naziemnym, jest nim fortuna, nie mam jakoś szczęścia i chciałbym prosić kogoś wyrozumiałego i cierpliwego dla takich laików jak ja aby pomógł mi z ustawianiem kuponu by ze stawek od 2zł wygrywac i stawiać więcej i wygrywać więcej;) gram ponieważ zbieram na gitarę. czy jest opcja bym zdołał ugrać 500zł?;)
proszę o pomoc w ustaleniu kuponu na jutro wg http://www.fortuna.pl i tamtej oferty.

bardzo serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję,

P.S. Proszę pisać propozycję jakie mecze, na kogo i za jaką stawkę mógłbym zagrać

a39

pge 0

pge

Użytkownik
Za 2 zł trudno jest wygrać 1000 albo i więcej. Musisz złapać wiele wydarzeń, o wysokich kursach, do tego ako... Ryzyko jest bardzo duże i raczej szans nie ma. Szkoda 2 zł,
ja bym zagrał ako z 2 meczami, zwiększył np do 5, potem 2 do postawił aby ponownie
5 zł wygrać i było by już 8. Nastepnie 5 postawil itp.

Pamietam jak kiedys za pare zł wygrałem prawie 100 xD ???? Albo dostałem 2 zł na
coś tam, a zagrałem w Fortunie i wygrałem około 20 ????

Myśl pozytywnie ????

A 0

a39

Użytkownik
No właśnie o coś takiego mi chodzi;) by najpierw grać za małe kwoty i wygrywać małe kwoty, później z czasem zwiększyć stawkę i próbować coś zagrać;)
Ktoś spróbowałby zmontować mi 2 kupony piłkę nożną na sobotę i niedziele każdy po 5zł? mogą być od 2 do 4 zdarzeń;)

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Ja Ci mogę zmontować takie kuponiki za 50 zeta........(żart) ;)
Mówiąc poważnie bardzo trudno jest z 2zł zrobić 500 i mało komu to się udaje. Przydałby się nieco większy budżet początkowy tak żeby nie grać od razu za całość a przy 2zł kilka pierwszych kuponów musi wejść żeby wypracować jakiś kapitał czyli wykluczona jest jakakolwiek wtopa. Jeśli chodzi o zdarzenia do kuponu do na forum masz kopalnię typów a już zwłaszcza z piłki nożnej i zwłaszcza z weekendy poprzeglądaj sobie tematy z kuponami oraz dział VIP i na pewno znajdziesz jakieś ciekawe typy dla siebie. Rozumiem, że jesteś początkujący, ale nikt za Ciebie nie ułoży kuponów bo to jest forum bukmacherskie a nie pomoc społeczna. Jeżeli chciałbyś na dzień dobry czerpać duże profity z bukmacherki to od razu Ci radzę żebyś sobie darował ten sport bo stracisz jedynie dużo nerwów a nic nie zyskasz. W tym fachu podstawa to cierpliwość i samodyscyplina i jeśli chcesz cokolwiek ugrać to musisz poczekać bo nic samo nie przyjdzie no chyba że masz farta i uda Ci się trafić jakąś taśmę za te 2zł która wypracuje Ci od razu jakiś ciekawszy budżet, ale na to szansa jest raczej znikoma.
Pozdrawiam

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
kolejny mistrzowski wątek ???? . na farta zagraj kupon a nuż ci wejdzie ale z 2 blach zrobic 500pln sensownym systemem to mision imposible.i puki jestes poczatkujacy to z tego korzystaj poznej w kazdy meczu bedziesz widzial ustawki i fixy.i wkoncu nic nie zagrasz.a na gitare to zbieraj w inny sposob taka moja rada.

Do góry Bottom