kwagga
Użytkownik
Kolego gratuluje bardzo dobrego typu ale analiza jest do niczego.Albania (U17) - Irlandia (U17) 1 sam w ten typ nie wierzyłem ????
5,75 bwin
Eliminacje Mistrzostw Europy Grupa 5.
Obie ekipy w dwóch pierwszych spotkaniach zanotowały, czym udowodniły raczej, że w walce o awans pozostaje już Holandia i Serbia. Co prawda "lepiej" wypadła młodzieżówka Irlandii która nieznacznie uległa Serbii 1-0 oraz Hiszpanii 1-2 podczas gdy Albania dostawała baty odpowiednio 3-0 i 4-0 jednak obie porażki padły na wyjazdach.
Obie reprezentacje ostatnie zwycięstwa zanotowały dosyć dawno i było to w październiku 2011 roku. Dlaczego więc taki typ??? A no uważam, że kursy wystawione przez bukmacherów za bardzo faworyzują ekipę z Irlandii. Albania ostatni pojedynek przed własną publicznością przegrała nieznacznie z silną reprezentacją Niemiec. Liczę, że dziś postawią wysoko poprzeczkę i może pokuszą się o małą niespodziankę.
A dla mnie odważnych:
Albania - Irlandia 1x
2,40 bwin
Po pierwsze mecz nie był rozgrywany w Albanii, a w Holandii na boisku neutralnym!!! Mecze eliminacyjne w kategorii U-17 gra się turnieje w danym kraju, a nie mecz i rewanż, ten turniej jest rozgrywany w Holandii.
Po drugie porażki były jeden na terenie neutralnym (z Serbią), a drugi na wyjeździe z gospodarzem turnieju Holandią.
Po trzecie z jaką Hiszpanią przegrała Albania chyba z Holandią?!
Po czwarte Albania wygrała mecz po koniec lutego Z Bułgarią U-17 2-0.
Nie bierz tego do siebie Kunciapek, ale do mnie bardziej trafia analiza że Albania wygra bo jest lepsza, lub po prostu suchy typ niż takie rzeczy jakie piszesz, po to bardzo mnie zniechęca do obstawiania meczu gdy widzę tylko analizę napisaną wyłącznie z statystyk od buka.