>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mądra gra przeciwko bukom.

Status
Zamknięty.
memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Witam wszystkich!
Postanowiłem pobawić się trochę bukmacherką, pracy w wakacje nie za wiele więc jest czas na trochę rozrywki. Zatem moim celem jest być tylko na ✅. Nie liczę na jakieś mega dochody z mojej gry, liczę po prostu na udaną zabawę i żeby być parę groszy do przodu. Będę korzystał z kilku buków, stawki przyzwoite, głównie single i doubelki. Czasem może pojawić się analiza, czasem podeprze się czyjąś analizą, a czasem będę podawał suche typy.
Liczę, że nie zawiedziecie się na moich typach!

Zacznę od takiego typu. Początkowo mam zamiar grać płaską stawką, zobaczymy jak mi to wychodzić będzie.
Kupon #1
Wisła Kraków - Fenerbahçe *2,1
AKO: 2,1 Unibet
Stawka: 20 zł
EW: Zwrot
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115698,12192889,Wielka_ulewa_przerwala_sparing_Wisly_Krakow_z_Fenerbahce.html

Dlaczego gram przeciwko Krakowskiej Wiśle? Nie jestem przekonany co do Wiślackiej obrony, a w sparingu ze zdobywcami Pucharu Turcji nie zagra Arkadiusz Głowacki. Wicemistrzowie Turcji rozegrali póki co trzy sparingi i wszystkie trzy zremisowali, liczę że trener Tureckiego zespołu wystawi najmocniejszy skład na Wislę, bo jest to prawdopodobnie ostatni sparing przed rozpoczęciem eliminacji Ligi Mistrzów, które Fenerbahce zacznie od spotkania z rumuńskim Vaslui. Mimo, że podoba mi się praca trenera Probierza w Wiśle, to jednak nie ma wystarczająco mocnej kadry i coś mi się wydaje że przegrają ten mecz towarzyski.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Kupon #2

Vardar Skopje - Bate Borisov *1,65 zakład bez remisu, w przypadku remisu zwrot

AKO: 1,65 Unibet
Stawka: 20zł
EW: Zwrot
Gram z podpórką na białoruski zespół, który w pierwszym meczu wyszarpał zwycięstwo strzelając gole w 92 i 94 minucie ustalił wynik na 3:2. Macedoński zespół sprawił nie lada kłopot ogranemu już na Europejskiej arenie BATE. Wydaję mi się, że Vardar nie wytrzyma presji, która na nich ciąży. BATE w nie najlepszej formie, ale jeśli gospodarze tego meczu się otworzą, to mogą spokojnie wygrać ten mecz. Gram z podpórką bo białorusinom wystarczy remis do awansu.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Kupon #3
Lech Poznań - Khazar Lankaran *1.50
Legia Warszawa - Liepājas Metalurgs *1.15

AKO: 1.72 Unibet
EW: 14,4zł
Gram na zwycięstwa Polskich drużyny bo wiem, że przeciwnicy nie są specjalnie wymagający. Lech może nie ma super kadry, ale gra nieźle; w pierwszym meczu mógł się pokusić o wygraną, ale pogoda nie dopisała i można też mówić że podróż daleka, liczę że u siebie pokonają Khazar i przejdą do następnej rundy.
Legia natomiast grała w przewadze, a po dziecinnym błędzie Astiza straciła bramkę na 2:2. Jestem pewny, że u siebie pokaże gościom gdzie ich miejsce w szeregu.

Kupon #4
FC Inter Turku - FC Twente(handicap 1-0) *2.45
AKO: 2.45 Unibet
EW: 29zł
W zeszłej edycje Ligii Europejskie holenderski Twente wyszło z grupy na pierwszym miejscu, a obecnie w 2 rundzie eliminacji w pierwszym meczu tylko zremisowało na swoim terenie z Inter Turku 1:1. Wierzę w potencjał drużyny z Holandii i w to że będą chcieli się zrewanżować zawodnikom z Finlandii. Może typ troszke ryzykowny ale moim zdaniem warty zagrania, sensacją będzie jeśli Twente odpadnie z Ligi Europejskiej już na tym etapie.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
No z typem tenisowym troszkę nie wyszło, trudno ważne że dzięn jest na plus. Następnym razem postaram się uważać na typy tenisowe, jutro podam następne propozycje typów. Cheers!

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Kupon #6
Benfica - Real Madryt typ: over 2.5 *1.62
AKO: 1.62 bet365
EW: 12,4zł
W spotkaniu towarzyskim o godzinie 20:00 zagrają dziś SL Benfica oraz Real Madryt.W tym spotkaniu bardzo pewne jest ,że padnie więcej niż 2,5 bramki i tak też tu typuje.Real w ubiegłym sezonie był najlepszą drużyną ofensywną 1 ligi hiszpańskiej i strzelił w 38 spotkaniach aż 121 bramek a stracił 32 dało to 30 spotkań z ilością bramek powyżej 2,5 bramki na 38 wszystkich spotkań.W pozostałych spotkaniach oficjalnych czyli towarzyskich ,pucharach ligi ,ligi mistrzów itp. ugrał w 14 na 21 takich spotkań ponad 2,5 bramki.Co po zsumowaniu ligi i tych spotkań daje 75% spotkań overowych.Real ostatnio rozgromił 5:1 Real Oviedo co pokazuje ,że da im się strzelić bramke każdemu zespołowi.Benfika natomiast zdobyła wicemistrza Portugalii i w 30 spotkaniach strzelili 66 sbramek i 27 stracili co przełożyło się na 20 wyników over 2,5 bramki a w pozostałych rozgrywkach w ubiegłym sezonie na 29 spotkań 14 było overowych co po zsumowaniu daje 58% spotkań z ilością bramek ponad 2,5.Zarówno w Realu jak i Benfice w ostatnich meczach strzelali bramki głównie zawodnicy z podstawowego składu więc traktują te mecze dosyć poważnie i pewnie w tym meczu będzie można zobaczyć na liście strzelców np.Cardozo lub Ronaldo.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Dzisiaj dwa kupony weszły, średnio byłem przekonany do drugiego typu, ale spadkowicze poradzili sobie z beniaminkiem Ligue 2. Igrzyska w Londynie właśnie się zaczęły, pasuje w niedalekiej przyszłości zagrać coś z Igrzysk. Narazie głównie się nastawiam na piłkę nożną, gdyż jest to moja dyscyplina. Wygranych wielkich nie mam po tych 7 kuponach, ale grunt że nie jestem stratny. Już jutro następne typy z mojej strony.

Otrzymane punkty reputacji: +2
memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Kupon #9
Pironkova, T - Cibulkova, D *1.67
Arvidsson, S - Zvonareva, V *1.53
AKO: 2.56 Unibet
EW:-20zł
Opieram się głównie w tych typach o statystyki i liczby, a biorąc pod uwagę, że są to mecze tenisowe rozgrywane na Igrzyskach, liczę że mnie faworytki nie zawiodą.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Kupon #10
Simon, G - Kukushkin, M *1.20
Istomin, D - Verdasco, F *1.74
AKO: 2.09 Unibet
EW: -20zł

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Kupon #11
A Radwańska - J. Georges *2.00, zakład live przy stanie 5:7;2:2
AKO: 2.00 Unibet

Zdecydowanie odpuszczam typowanie meczów tenisowych.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Kupon #12
Legia Warszawa - Borussia Dortmund *1.51
AKO: 1.51 Pinnacle
EW: 10,2zł
Jest to spotkanie z gatunku tych bardziej prestiżowych, szczególnie dla Legii która uporała się w drugiej rundzie eliminacje do Ligi Europy ze zdecydowanie niżej notowanym rywalem z Łotwy - Metalurgiem Lipawa, aplikując rywalowi na Łazienkowskiej aż 5 bramek tracąc przy tym jedną, a dwumecz wygrywając 7:3. Warto podkreślić wspaniały powrót Marka Saganowskiego, który w środową noc ustrzelił hattricka. Natomiast Borussia do Warszawy przyjedzie w możliwe najlepszym składzie i na 100 % będzie chciała zwycieżyć &quot;Wojskowych&quot;. Na murawie powinniśmy zobaczyć cała trojkę Polaków z Dortmundu. Do tego Bundesliga startuje dopiero za 4 tygodnie, więc napewno ulgowo Borussia tego starcia nie potraktuje. Oczywiście jak to w meczach sparingowych Jurgen Kloop będzie chciał sprawdzić większość swoich zawodników m.in Marco Reusa czy Leonardo Bittencourta. Aktualni mistrzowie niemiec grali z Legią niecałe 5 lat temu remisując 2:2. Mimo tego iż będę kibicował Warszawskiej drużynie to z całą pewnością stawiam na Borussię.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Kupon #13
Standard Liege - Zulte Waregem *1.99; over 2.5
AKO: 1.99 Pinnacle
Belgijska Jupiler Pro League właśnie ruszyła. Standard Liege wydaje się być faworytem w niedzielnym spotkaniu. Od 30 czerwca zespół ten rozegrał 6 spotkań z czego 4 wygrał w tym jedno spotkanie 4:0. Jeden mecz przegrał oraz jeden zremisował. Rywalem Standardu będzie Zulte Waregem który od 21 czerwca rozegrał 8 spotkań, 7 z nich zakończyło się dość efektownymi zwycięstwami jak np. z Racingiem Waregem 6:0. Nie mniej jednak Standard Liege jest tutaj faworytem, gdyż rywale Zulte byli z trochę „niższej półki”. Standard zakończył sezon 2011/2012 na 4 pozycji natomiast Waregem uplasowało się na 13 miejscu spośród 16 drużyn. Moim zdaniem to spotkanie może okazać się dla Standardu bardzo ważne ponieważ ostatnia potyczka tych zespołów zakończyła się zwycięstwem Zulte na swoim boisku, aż 4:2. Było to w Lutym tego roku. Standard Liege w tym roku wydał na transfery około 3,2 miliona euro zakupując kilku miejmy nadzieje kluczowych zawodników. Na transferach zarobili 4,2 miliona. Najdroższym sprzedanym zawodnikiem był Filipe, który za 2,500,000 euro przeszedł do Hannoveru 96. Zulte pozyskało za darmo młodych zawodników Malanda Adje oraz Perdichizzi którzy wzmocnią obronę tego zespołu w tym sezonie. Wszystko jednak wskazuje na to, że Liege zwycięży ten mecz.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Kupon #15
Radwanska, A/Radwanska, U - Cibulkova, D/Hantuchova, D *1.67
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Hapoel Haifa *1.62 Zakład bez remisu
AKO: 2.71 Unibet

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Zmiana taktyki, chce odzyskać to co straciłem. Zatem zagram progresją. Kurs conajmniej 2.0 mnożnik 2.0. Stawkowanie zaczynam od 10zł.
Kupon #16
Davydenko, N. - Nishikori, K *3.55
AKO: 3.55 Unibet
Stawka: 10zł

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom